שאלה לאינסטלטורים שביניכם (או אלה שמבינים בניאגרות)
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
הקדמה:
כל עוד הרתחתי מים עם קומקום חשמלי, גם אם שמתי בו מים מינרלים, הייתי צריך אחת חודשיים לשים בו מים עד לגובה המתכת + פקק של סיליט מנקה אבנית ולחכות 5-10 דקות.
עכשיו לעיניין:
לפני כשנה וחצי היתה לי נזילה מהניאגרה לאסלה. הבאתי אינסלאטור שהחליף לי גומיה וזה הסתדר. אותו אינסטלאטור טען שזה יחזור על עצמו כי למים בארץ יש כמויות גדולות של אבנית ואכן הוא צדק.
מה יקרה אם אני אכניס כמות גדולה יותר מפקק של סיליט מנקה אבנית ואתן לזה "להתבשל" כמה דקות ואז אוריד את המים?
האם זה יכול לעזור? האם זה יכול להזיק?
תודה
כל עוד הרתחתי מים עם קומקום חשמלי, גם אם שמתי בו מים מינרלים, הייתי צריך אחת חודשיים לשים בו מים עד לגובה המתכת + פקק של סיליט מנקה אבנית ולחכות 5-10 דקות.
עכשיו לעיניין:
לפני כשנה וחצי היתה לי נזילה מהניאגרה לאסלה. הבאתי אינסלאטור שהחליף לי גומיה וזה הסתדר. אותו אינסטלאטור טען שזה יחזור על עצמו כי למים בארץ יש כמויות גדולות של אבנית ואכן הוא צדק.
מה יקרה אם אני אכניס כמות גדולה יותר מפקק של סיליט מנקה אבנית ואתן לזה "להתבשל" כמה דקות ואז אוריד את המים?
האם זה יכול לעזור? האם זה יכול להזיק?
תודה
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
איזה ניאגרה יש לךkingikra כתב:תודה רבה למגיבים.
כשהאינסטלאטור היה אצלי, לקח לו המון זמן להשחיל איזה חלק חזרה. עם הידיים השמאליות שלי, אני בספק אם אוכל להרכיב את כל החלקים כמו שצריך....
קפה עושים באהבה או לא עושים בכלל
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני לא מכיר את המותג אבל אם תפתח את המכסה יש בפנים את הפעמון למטה יש גומיה יושבת על שגם תפרק את הפעמון ותחליף כיוון הגומיה או תרכוש גומיה סדר גודל של שבעה שקלים יש בכל "טמבוריה"kingikra כתב:כתוב על הניאגרה:
Toprack Kiwa
לא בטוח אם זה שם המותג....
בברכה ארתור אלוני
קפה עושים באהבה או לא עושים בכלל
הנזילה לאוו דווקה מהפעמון, בהחלט יכולה להיות מהגומיה של הביי פאס בכניסת של המים.
בדיקה פשוטה, סגור את ברז כניסת המים, אם הנזילה ממשיכה, אז מדובר בגומיית הפעמון, אם הנזילה נמשכת, אז הבעיה בגומיה עיוורת שנמנאת במתקן הכניסה של המים מבפנים.
בדיקה פשוטה, סגור את ברז כניסת המים, אם הנזילה ממשיכה, אז מדובר בגומיית הפעמון, אם הנזילה נמשכת, אז הבעיה בגומיה עיוורת שנמנאת במתקן הכניסה של המים מבפנים.