אובד עצות- עזרו לי
רכשתי מסך LCD של טושיבה מדגם WL42
שלמתי המון כסף , מסרתי את הטלויזיה הישנה למוסד והנה מסתבר שאני לא רואה טלויזיה טוב. יש טשטוש רב על פני הדמויות , כל תזוזה של דמות במסך גורמת לי לקריזה.
הזמנתי את נציגי הוט, אלצתי אותם להחליף ממיר , הזמנתי את נציג טושיבה ולטענתו הטלויזיה מצויינת והבעיה היא בהוט והמליץ אולי לרכוש כבלי SCART חדשים.
אני לא יודע מה לעשות , האם יש איזשהו פתרון טכנולוגי . ??
שלמתי המון כסף , מסרתי את הטלויזיה הישנה למוסד והנה מסתבר שאני לא רואה טלויזיה טוב. יש טשטוש רב על פני הדמויות , כל תזוזה של דמות במסך גורמת לי לקריזה.
הזמנתי את נציגי הוט, אלצתי אותם להחליף ממיר , הזמנתי את נציג טושיבה ולטענתו הטלויזיה מצויינת והבעיה היא בהוט והמליץ אולי לרכוש כבלי SCART חדשים.
אני לא יודע מה לעשות , האם יש איזשהו פתרון טכנולוגי . ??
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
herison,
טלוויזיות LCD לא סלחניות לאיכות השידור הגרועה שיש כרגע בארץ. בנוסף הדגם שרכשת הוא מהדגמים היותר ישנים של טושיבה. לדגמים החדשים יותר יש מעבדי תמונה חדישים יותר המסוגלים לטפל יותר טוב (אבל עדיין לא מספיק לטעמי) בשידורי טלוויזיה.
פיתרונות: החלפת הטלוויזיה בדגם מתקדם יותר (אם עדיין אפשר, והכי טוב להחליף לפלזמה), רכישת מעבר וידאו חיצוני (יקר מאוד).
טלוויזיות LCD לא סלחניות לאיכות השידור הגרועה שיש כרגע בארץ. בנוסף הדגם שרכשת הוא מהדגמים היותר ישנים של טושיבה. לדגמים החדשים יותר יש מעבדי תמונה חדישים יותר המסוגלים לטפל יותר טוב (אבל עדיין לא מספיק לטעמי) בשידורי טלוויזיה.
פיתרונות: החלפת הטלוויזיה בדגם מתקדם יותר (אם עדיין אפשר, והכי טוב להחליף לפלזמה), רכישת מעבר וידאו חיצוני (יקר מאוד).
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אוי כמה שאני מבין אותך.
ניסיתי, אוי כמה ניסיתי לשכנע את חמי לקחת את ה-PWD8.
כמעט לקח.
בסוף שיכנעו אותו לקחת טושיבה LCD.
רואים בדיוק מה שאתה מתאר (אבל הוא מבסוט אז אני סותם).
נסה לשכנע אותם להחליף לפלזמה. שפר חיבורים (אם יש מה לשפר). שפר ממיר (DOCSIS).
ניסיתי, אוי כמה ניסיתי לשכנע את חמי לקחת את ה-PWD8.
כמעט לקח.
בסוף שיכנעו אותו לקחת טושיבה LCD.
רואים בדיוק מה שאתה מתאר (אבל הוא מבסוט אז אני סותם).
נסה לשכנע אותם להחליף לפלזמה. שפר חיבורים (אם יש מה לשפר). שפר ממיר (DOCSIS).
herison כתב:רכשתי מסך LCD של טושיבה מדגם 42WL66שלמתי המון כסף , מסרתי את הטלויזיה הישנה למוסד והנה מסתבר שאני לא רואה טלויזיה טוב. יש טשטוש רב על פני הדמויות , כל תזוזה של דמות במסך גורמת לי לקריזה.
אני לא יודע מה לעשות , האם יש איזשהו פתרון טכנולוגי . ??...