היי חברה .
אני מתכון לקנות טלויזה חדשה ויש לי מספר שאלות.
1) מה עדיף פלזמה LCD או LED.
2) מרחק הצפיה הוא 3 מטר.
3) אני מתלבט בין 46 לבין50 איינץ.
4) אני רוצה שיהיה גם תלת ממיד.
תכונו אותי גם לאיזה סוג ודגם של טלויזה ממולצים.
תודה לכם.
מתלבט איזה סוג לקנות
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הנה כמה תשובות:
אצלי למשל החלון למרפסת הוא בקיר שמול ה-TV, אז פלאזמה לא הייתה בכלל אופציה (וגם ככה לא ממש כיף לראות טלוויזיה בסלון במשך היום בגלל החלון ויטרינה הזה). אצל ההורים שלי יש פלאזמה 50 אינץ' וחלונות גדולים משני הצדדים, ואפשר לראות אצלם טלוויזיה רק בלילה..!
כמו-כן, מרחק הצפיה שלי הוא בערך 3.5 מ' וקניתי 55 אינץ'
- אם החדר שבו תהיה ה-TV מואר מאוד עדיף חד-משמעית ללכת על LED או LCD, ולא על פלאזמה. אם מרבית הצפייה נעשית בתנאים של תאורה חלשה, אז הטכנולוגיה של המסך הרבה פחות קריטית.
- עקרונית, כמה שיותר גדול, יותר טוב.
- תלת-מימד יש היום פחות או יותר בכל מסך בגדלים שאתה מדבר עליהם, בין אם תרצה ובין אם לאו...
אצלי למשל החלון למרפסת הוא בקיר שמול ה-TV, אז פלאזמה לא הייתה בכלל אופציה (וגם ככה לא ממש כיף לראות טלוויזיה בסלון במשך היום בגלל החלון ויטרינה הזה). אצל ההורים שלי יש פלאזמה 50 אינץ' וחלונות גדולים משני הצדדים, ואפשר לראות אצלם טלוויזיה רק בלילה..!
כמו-כן, מרחק הצפיה שלי הוא בערך 3.5 מ' וקניתי 55 אינץ'
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
תגיד מה התקציב ותקבל המלצות יותר מדוייקות.
מבחינת מרחק וגודל, אצלי מדובר על 3.2 מ' עם 55" וגם 60" היה נכנס טוב, בטח שלתוכן HD.
כמו ש epony אמר, תעריך אם החדר מואר או לא. למואר, פלאסמה לא טובה (לפחות בתקציב של מתחת ל 20K).
דבר אחרון - LED זה כינוי לטכנולוגיה שגם היא LCD. ההבדל הוא סוג התאורה - LED במסכים החדשים וסוג של פלורסנט במסכים הישנים (שנקראים עד היום LCD). היום אני לא מאמין שיש מסכי LCD שהם לא LED שנמכרים.
מבחינת מרחק וגודל, אצלי מדובר על 3.2 מ' עם 55" וגם 60" היה נכנס טוב, בטח שלתוכן HD.
כמו ש epony אמר, תעריך אם החדר מואר או לא. למואר, פלאסמה לא טובה (לפחות בתקציב של מתחת ל 20K).
דבר אחרון - LED זה כינוי לטכנולוגיה שגם היא LCD. ההבדל הוא סוג התאורה - LED במסכים החדשים וסוג של פלורסנט במסכים הישנים (שנקראים עד היום LCD). היום אני לא מאמין שיש מסכי LCD שהם לא LED שנמכרים.