עצה Onkyo NR900E vs Yamaha 2600
-
ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
לכל החברים:
חבר שלי רוצה לשדרג את הריסבר שלו ,
הפנתי אותו לסקר המעולה שכתב ישראל והוא התרשם מאוד מהימאהה.
כמו כן קיבל הצעה לבצע טרייד אין, בין הריסבר הישן והאונקיו הנ"ל (יד שניה מצב מצויין) ב כ-7K.
האם מישהו בחן את שניהם?
אשמח לקבל את דעתכם !
חבר שלי רוצה לשדרג את הריסבר שלו ,
הפנתי אותו לסקר המעולה שכתב ישראל והוא התרשם מאוד מהימאהה.
כמו כן קיבל הצעה לבצע טרייד אין, בין הריסבר הישן והאונקיו הנ"ל (יד שניה מצב מצויין) ב כ-7K.
האם מישהו בחן את שניהם?
אשמח לקבל את דעתכם !
-
ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
תודה על התגובה המהירה,
הבדיקה עם הסט שלו תעשה, אך אני לא בטוח עד כמה היא תעיד מי מהשניים עדיף, (קשה לי להאמין שהוא יגיד שהרסיבר הקודם שלו נשמע יותר טוב...) אלא אם כן כמובן, הוא לוקח את שני הרסיברים לבדיקה שכזו.
השאלה אם אבסולוטית יש איזו תכונה מסוימת שבה אחד מנצח את השני, ששווה התייחסות מיוחדת בבדיקה שתכריע בבחירה בין השניים.
שוב תודה.
הבדיקה עם הסט שלו תעשה, אך אני לא בטוח עד כמה היא תעיד מי מהשניים עדיף, (קשה לי להאמין שהוא יגיד שהרסיבר הקודם שלו נשמע יותר טוב...) אלא אם כן כמובן, הוא לוקח את שני הרסיברים לבדיקה שכזו.
השאלה אם אבסולוטית יש איזו תכונה מסוימת שבה אחד מנצח את השני, ששווה התייחסות מיוחדת בבדיקה שתכריע בבחירה בין השניים.
שוב תודה.
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
תראה
לימהה יתרון יחודי בכך שהוא מבצע אפסקיילינג ויכול להציג תמונה ב1080 קו שזה יתרון אם יש לו מסך היי דפינישן.
הימהה יותר טוב בסטריאו ,והוא דגם עדכני יותר מהאונקיו הנ''ל
נראה כי הוא תמורה טובה יותר לכסף אך לאונקיו יש עוצמה לא מבוטלת ונקיון צליל שנותן תוצאה המתבטאת בפירוט מצויין-יש רבים שיעדיפו אותו על הימהה..
ולכן מה שיקבע הוא התאמה עם הרמקולים שלו..וניצול היתרונות "על הנייר "של הימהה.
לימהה יתרון יחודי בכך שהוא מבצע אפסקיילינג ויכול להציג תמונה ב1080 קו שזה יתרון אם יש לו מסך היי דפינישן.
הימהה יותר טוב בסטריאו ,והוא דגם עדכני יותר מהאונקיו הנ''ל
נראה כי הוא תמורה טובה יותר לכסף אך לאונקיו יש עוצמה לא מבוטלת ונקיון צליל שנותן תוצאה המתבטאת בפירוט מצויין-יש רבים שיעדיפו אותו על הימהה..
ולכן מה שיקבע הוא התאמה עם הרמקולים שלו..וניצול היתרונות "על הנייר "של הימהה.
052-4200610