מה ההבדל בין המקרנים של אפסון EHTW6100 ו- EHTW6000
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
- יצירת קשר:
הבדלים מרכזיים, הם שיפור בעוצמת תאורה, תלת מימד מבוסס RF ולא IR, תדר רענון הוכפל מ 240 ל 480 הרץ (חשוב לתלת מימד), עיבוד תמונה משופר. בקיצור זה לא בדיוק אותו מקרן. עלות מול תועלת זה דבר מאוד אישי.
אגב, זאפ הוא לא אינדיקציה למחיר שתקבל בחנות רצינית, בנוסף לא בטוח בכלל שעוד ניתן להשיג את ה 6000
אגב, זאפ הוא לא אינדיקציה למחיר שתקבל בחנות רצינית, בנוסף לא בטוח בכלל שעוד ניתן להשיג את ה 6000
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
היי,
אני לא יודע מה קורה בזאפ - כי כתוב שם של- 6100 אין תלת-מימד (????) מה שגורם לי לפקפק במידע שיש להם...
בעיקרון, ה- 6100 הוא שיפור של ה- 6000. בעיקר ביחס ניגודיות, עצמת הארה, ואולי כמה פרמטרים של כיול. (נדמה לי שגם המשקפיים עובדות אחרת)
בתור בעלים של 3010 (מקביל אמריקאי ל-6000) אני חושב ש-8800 זה אחלה מחיר (בטח למקרן חדש ובטח כשבדרך-כלל המחיר בזאפ הוא גבוה מהמחיר הסופי...)
מותר לשאול איזה מקרן יש לך עכשיו?
אם זה מקרן ראשון ו-11500 ש"ח זה יקר לך, ה-6000 הוא אופציה ראויה מאוד במחיר הזה.
איפה אתה גר? אני מזמין אותך אליי להתרשמות
אני לא יודע מה קורה בזאפ - כי כתוב שם של- 6100 אין תלת-מימד (????) מה שגורם לי לפקפק במידע שיש להם...
בעיקרון, ה- 6100 הוא שיפור של ה- 6000. בעיקר ביחס ניגודיות, עצמת הארה, ואולי כמה פרמטרים של כיול. (נדמה לי שגם המשקפיים עובדות אחרת)
בתור בעלים של 3010 (מקביל אמריקאי ל-6000) אני חושב ש-8800 זה אחלה מחיר (בטח למקרן חדש ובטח כשבדרך-כלל המחיר בזאפ הוא גבוה מהמחיר הסופי...)
מותר לשאול איזה מקרן יש לך עכשיו?
אם זה מקרן ראשון ו-11500 ש"ח זה יקר לך, ה-6000 הוא אופציה ראויה מאוד במחיר הזה.
איפה אתה גר? אני מזמין אותך אליי להתרשמות
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
בתאכלס, המעבר ל-RF במשקפיים זה השיפור הכי גדול שם + היכולת לעשות CONVERGENCE.
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
כרגע יש לי מקרן מכובד אבל מזדקן של מיצובישי DLP אבל רק 720P.
בזמנו הוא עלה כ-13000 ש"ח.
המקרן כבר בן 6, מרעיש, והנורה (השלישית כבר) עומדת לסיים את חייה.
המקרן נמצא בחדר קולנוע יעודי, ויעבוד שעות נוספות כי גם אני וגם הילדים טוחנים אותו על בסיס יומיומי.
אני רוצה לשדרג ל-FHD ועל הדרך גם 3D.
חשובה מאד איכות התמונה, אבל גם האמינות ואורך חיי הנורה.
ראיתי שאפשר להזמין את ה-6100 מארה"ב (הדגם האמריקאי המקביל) דרך BUY2USA במחיר של 8500 ש"ח עד לדלת אחרי משלוח ומסים.
אולי אלך על האופציה הזו.
בזמנו הוא עלה כ-13000 ש"ח.
המקרן כבר בן 6, מרעיש, והנורה (השלישית כבר) עומדת לסיים את חייה.
המקרן נמצא בחדר קולנוע יעודי, ויעבוד שעות נוספות כי גם אני וגם הילדים טוחנים אותו על בסיס יומיומי.
אני רוצה לשדרג ל-FHD ועל הדרך גם 3D.
חשובה מאד איכות התמונה, אבל גם האמינות ואורך חיי הנורה.
ראיתי שאפשר להזמין את ה-6100 מארה"ב (הדגם האמריקאי המקביל) דרך BUY2USA במחיר של 8500 ש"ח עד לדלת אחרי משלוח ומסים.
אולי אלך על האופציה הזו.
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ככל שידוע לי את ה TW6000 כבר אין מספר חודשים בארץ מאז שיצא לשוק ה TW6100 . זאפ זה ממש לא האורים והתומים לא במלאים אמיתיים ולא במחירים. אם יוצא לך 8500 ₪ להביא עצמאית את המקביל האמריקאי (דגם 3020) הייתי חושב טוב טוב אם לא כדאי לקנות בארץ עם אחריות של היבואן הרישמי (הם נותנים שנתיים למקרן ו-3 שנים לנורה). תרים טלפון לחנויות שמוכרות את המקרן ונסה לראות איזה מחיר תוכל לקבל על ה 6100.
אני דווקא הייתי בהשקה של ה9100 עם משקפי ה-RF - לא ראיתי הבדל מהותי מבחינת איכות ונוחות המשקפיים.
אני משער שלמי שיש מרחק גדול יותר בין המקרן למקום הישיבה/מסך ההקרנה - אולי שם יראו את השינוי.
כמובן שמבחינת איכות התמונה סדרה 6XXX נופלת בהרבה מסדרה -9XXX
וכמו שאמרו הדגם האחרון הינו 6100 / 9100
אני משער שלמי שיש מרחק גדול יותר בין המקרן למקום הישיבה/מסך ההקרנה - אולי שם יראו את השינוי.
וכמו שאמרו הדגם האחרון הינו 6100 / 9100
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
ניסית להשוות בינהם באתר של אפסון?
http://www.epson.co.il/il/he/viewcon/co ... 1807,12136
לפי מה שאני זוכר ההבדלים ביניהם ממש קטנים. ה-8100 לא מגיע עם משקפיים (9100 מגיע עם 2 בקופסא),
אין לו תאימות לעדשה אנמורפית, ועוד הבדל שאני לא זוכר בדיוק מה.
http://www.epson.co.il/il/he/viewcon/co ... 1807,12136
לפי מה שאני זוכר ההבדלים ביניהם ממש קטנים. ה-8100 לא מגיע עם משקפיים (9100 מגיע עם 2 בקופסא),
אין לו תאימות לעדשה אנמורפית, ועוד הבדל שאני לא זוכר בדיוק מה.
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
ליאור מה שלומך ? זה אני מ אוויה ורילוג דזיין ,עבדנו יחד היו זמנים
, לא נפגשנו כבר הרבה זמן .
יש לי את המקרן 6100 כבר שנה בערך ,עובד עם 3D SBS, UPDWN בקבצי MKV ללא בעיה דרך סטרימר 2D , רק את הכתוביות צריך להטמיע מראש בתוך הסרט עבור 3D בלבד. תהליך של כמה דקות במחשב.
אני גם רציתי את ה 6000 ובסוף לא היה במלאי אז קניתי את החדש יותר ה 6100 , משקפיים קניתי של סמסונג ב 22 דולר באיבי שמתאימים למקרן הזה
לי ה 6100 עלה 11000 ש"ח לפני שנה אחרי הרבה נגושיאשן
וזה היה גם המחיר של ה 6000 באותו זמן .
עובד מעולה ממש מקרן טוב. אני מאד מרוצה.
תרצה תוכל להגיע אלי הביתה לראות
אימייל [email protected]
יש לי את המקרן 6100 כבר שנה בערך ,עובד עם 3D SBS, UPDWN בקבצי MKV ללא בעיה דרך סטרימר 2D , רק את הכתוביות צריך להטמיע מראש בתוך הסרט עבור 3D בלבד. תהליך של כמה דקות במחשב.
אני גם רציתי את ה 6000 ובסוף לא היה במלאי אז קניתי את החדש יותר ה 6100 , משקפיים קניתי של סמסונג ב 22 דולר באיבי שמתאימים למקרן הזה
לי ה 6100 עלה 11000 ש"ח לפני שנה אחרי הרבה נגושיאשן
עובד מעולה ממש מקרן טוב. אני מאד מרוצה.
תרצה תוכל להגיע אלי הביתה לראות
אימייל [email protected]
-
liorreem
- חבר ותיק

אהלן דני (מאפל), אשמח לבקר - איפה אתה גר?
קיבלת מחיר מצויין. אשמח לשמוע איפה קנית. אם לא לפרסום שלח לי לפרטי או במייל [email protected]
קיבלת מחיר מצויין. אשמח לשמוע איפה קנית. אם לא לפרסום שלח לי לפרטי או במייל [email protected]
-
liorreem
- חבר ותיק

במה איכות התמונה "נופלת"?movieman כתב:אני דווקא הייתי בהשקה של ה9100 עם משקפי ה-RF - לא ראיתי הבדל מהותי מבחינת איכות ונוחות המשקפיים.
וכמו שאמרו הדגם האחרון הינו 6100 / 9100...
אמנם הקונטרסט הרבה יותר טוב, אבל אני תוהה אם בחדר חשוך לגמרי ההבדל מורגש מאד.
האם יש הבדלים משמעותיים נוספים בין ה-6100 ל-8100/9100?
הייתי בהשקה של המקרנים הנ"ל ולא הבחנתי בהבדלים גדולים, אבל אני לא מתיימר להיות מומחה...