Boardwalk.Empire עונה חדשה
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
אתמול החלה העונה החדשה [4] של Boardwalk.Empire .
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
השחקן מועמד (ובצדק מוחלט) לאמי על הדמות המפגרת שלו...amir073 כתב:אחרי 3 עונות, פרשתי. נמאס לי מהאלימות המיותרת והמוגזמת בסדרה הזאת, במיוחד עם הדמות המפגרת של ג'יפ רוזטי בעונה השלישית....
הוא שחקן טוב, זה לא סותר. הדמות וקווי העלילה שלו זה כתיבה גרועה ורדודה.ride כתב:השחקן מועמד (ובצדק מוחלט) לאמי על הדמות המפגרת שלו...amir073 כתב:אחרי 3 עונות, פרשתי. נמאס לי מהאלימות המיותרת והמוגזמת בסדרה הזאת, במיוחד עם הדמות המפגרת של ג'יפ רוזטי בעונה השלישית.......
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
לעזאזל!
רק עכשיו נפל לי האסימון שפספסתי לגמרי את עונה 3!!
את 1-2 ראיתי באדיקות וממש נהניתי, ואיכשהו לא ראיתי/שמעתי/קראתי על עונה 3! היה נשמע לי מוזר שיש עונה 4, ופה הזכירו את רוזטי ואמרתי לעצמי "מי זה רוזטי?". הלכתי עכשיו לויקיפדיה לקרוא תקציר של הפרק הראשון בעונה 3, ו-ואללה, אני לא מכיר את זה!
ראיתי גם לפני שבועיים שלושה שידור חוזר של איזה פרק ביס וגם אמרתי לעצמי - אני לא זוכר שראיתי את זה, אבל הנחתי שעבר מלא זמן וזו הסיבה.
אני לא יודע אם לשמוח או לא

רק עכשיו נפל לי האסימון שפספסתי לגמרי את עונה 3!!
את 1-2 ראיתי באדיקות וממש נהניתי, ואיכשהו לא ראיתי/שמעתי/קראתי על עונה 3! היה נשמע לי מוזר שיש עונה 4, ופה הזכירו את רוזטי ואמרתי לעצמי "מי זה רוזטי?". הלכתי עכשיו לויקיפדיה לקרוא תקציר של הפרק הראשון בעונה 3, ו-ואללה, אני לא מכיר את זה!
ראיתי גם לפני שבועיים שלושה שידור חוזר של איזה פרק ביס וגם אמרתי לעצמי - אני לא זוכר שראיתי את זה, אבל הנחתי שעבר מלא זמן וזו הסיבה.
אני לא יודע אם לשמוח או לא
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
גם אני התייאשתי לקראת האמצע של העונה שלישית, פשוט התחיל לשעמם אותי...
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
היה פרק פתיחה טוב מאוד, רק שימשיכו כך.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"