רעשים בסאבוופר של פולק אודיו, דגם: PSW125
שלום לכולם,
ברשותי סאבוופר של פולק אודיו, דגם: PSW125.
אתמול הסאב החל לעשות רעשים.
הוצאתי את הסאב מהחשמל וניתקתי את הכבל שמתחבר לרסיבר.
חיברתי רק את כבל החשמל והסאב עדיין השמיע את הרעשים, אפילו כשהוא על מצב OFF.
סוג הרעשים משתנה: לפעמים בום, בום, בום...ולפעמים רעש יציב אמנם חלש אבל בלילה, כשהכל שקט, נשמע היטב.
הסאב בן שנתיים ויש לו אחריות של 5 שנים של סיריוס.
דיברתי עם המעבדה של סיריוס, שאמורים לתת אחריות של 5 שנים על המוצר, ישר הופניתי לתעודת האחריות, סעיף...האומר שאחריות 5 שנים הינה על האלמנט עצמו והתקלה שמתוארת נשמעת כמו בעיה חשמלית עליה אין אחריות,קרי, תיקון בתשלום.
האם משהו נתקל בתקלה דומה?
תודה לעוזרים....
שנה טובה!!!
ברשותי סאבוופר של פולק אודיו, דגם: PSW125.
אתמול הסאב החל לעשות רעשים.
הוצאתי את הסאב מהחשמל וניתקתי את הכבל שמתחבר לרסיבר.
חיברתי רק את כבל החשמל והסאב עדיין השמיע את הרעשים, אפילו כשהוא על מצב OFF.
סוג הרעשים משתנה: לפעמים בום, בום, בום...ולפעמים רעש יציב אמנם חלש אבל בלילה, כשהכל שקט, נשמע היטב.
הסאב בן שנתיים ויש לו אחריות של 5 שנים של סיריוס.
דיברתי עם המעבדה של סיריוס, שאמורים לתת אחריות של 5 שנים על המוצר, ישר הופניתי לתעודת האחריות, סעיף...האומר שאחריות 5 שנים הינה על האלמנט עצמו והתקלה שמתוארת נשמעת כמו בעיה חשמלית עליה אין אחריות,קרי, תיקון בתשלום.
האם משהו נתקל בתקלה דומה?
תודה לעוזרים....
שנה טובה!!!
תחבר את הסאב לתקע בנפרד ותגיד עם יש עוד רעש.
אפשרות שנייה לך לחדר שאין בו מוצרי חשמל(או לנתק הכל) כי כנראה זה משהו מהמוצרים גורם להפרעה הזאת היה לי את זה גם.
ואז תחבר כל מוצר חשמל שהסאב בתקע כל עוד אין רעש כמובן ותבדוק איזה מוצר חשמל עושה את זה.
פעם אחת היה לי 2 מטענים של איפון שעשו את זה וגם שקע של ממיר שקע של ראוטר של הוט והדבר הכי הזוי חיברתי את ה+ ו- הפוך במגבר במקום לחבר את ה+ חיברתי ת- מינוס!
בדוק טוב טוב תדברים האלו עם עדיין הבעייה קימת כנראה שמגבר התחמם יותר מידי הקיץ עושה את שלו.
בהצלחה.
אפשרות שנייה לך לחדר שאין בו מוצרי חשמל(או לנתק הכל) כי כנראה זה משהו מהמוצרים גורם להפרעה הזאת היה לי את זה גם.
ואז תחבר כל מוצר חשמל שהסאב בתקע כל עוד אין רעש כמובן ותבדוק איזה מוצר חשמל עושה את זה.
פעם אחת היה לי 2 מטענים של איפון שעשו את זה וגם שקע של ממיר שקע של ראוטר של הוט והדבר הכי הזוי חיברתי את ה+ ו- הפוך במגבר במקום לחבר את ה+ חיברתי ת- מינוס!
בדוק טוב טוב תדברים האלו עם עדיין הבעייה קימת כנראה שמגבר התחמם יותר מידי הקיץ עושה את שלו.
בהצלחה.
תודה רבה על ההתייחסות.
בדקתי את הסאב בשקע חשמל נפרד (רק חשמל מחובר) והתקלה ממשיכה
מה הכוונה שהמגבר התחמם? אני רואה בקושי שני סרטים בשבוע...הגיוני שתהיה תקלה במגבר בזמן כה קצר?
האם ניתן להמשיך להשתמש בסאב למרות התקלה? (שלא יגרם נזק נוסף).
מהי עלות התיקון של תקלה מסוג זה?
אשמח מאוד לעזרה...
בדקתי את הסאב בשקע חשמל נפרד (רק חשמל מחובר) והתקלה ממשיכה
מה הכוונה שהמגבר התחמם? אני רואה בקושי שני סרטים בשבוע...הגיוני שתהיה תקלה במגבר בזמן כה קצר?
האם ניתן להמשיך להשתמש בסאב למרות התקלה? (שלא יגרם נזק נוסף).
מהי עלות התיקון של תקלה מסוג זה?
אשמח מאוד לעזרה...
איזה קקות סיריוסBANDIT כתב:דיברתי עם המעבדה של סיריוס, שאמורים לתת אחריות של 5 שנים על המוצר, ישר הופניתי לתעודת האחריות, סעיף...האומר שאחריות 5 שנים הינה על האלמנט עצמו והתקלה שמתוארת נשמעת כמו בעיה חשמלית עליה אין אחריות,קרי, תיקון בתשלום....
הייתה לי תקלה דומה בסאב של JBL , הוא חי 13 שנה (!) ואז התחיל לחרחר
והבעיה לא הייתה באלמנט עצמו , הלך קבל (conductor)
החלפתי את הקבל , הסאב חזר לעבוד
אך התקלקל שוב לאחר זמן קצר
ככל הנראה בגלל שהשתמשתי בחלקים זולים
ולא בוצע תיקון מקצועי.
הדבר המעצבן הוא שכשבאתי לרכוש את הסאב, התפארו בחמש שנות האחריות. אבל רק בתעודת האחריות (אותה מקבלים אחרי שרוכשים) כתוב שם הסעיף לגבי שמגדיר שנה אחריות לכל הסאב ו-4 שנים נוספות לאלמנט בלבד.
אגב, בארה"ב ישנן 3 שנות אחריות מלאות על הכל...
אגב, בארה"ב ישנן 3 שנות אחריות מלאות על הכל...
שקוף שנתנו לאלמנט המהולל 4 שנות אחריות נוספות..
בסה"כ זה מגנט שמחובר לממברנה . אין פה משו שמתקלקל
תפרק את המעגל החשמלי , תן אותו למעבדה שתבדוק
ולא לסיריוס היבואן החמדן.
הרכיבים עצמם עולים כמה גרושים , יקחו לך עוד 200 שקל על עבודה
והסאב חוזר להפציץ !!!
בסה"כ זה מגנט שמחובר לממברנה . אין פה משו שמתקלקל
תפרק את המעגל החשמלי , תן אותו למעבדה שתבדוק
ולא לסיריוס היבואן החמדן.
הרכיבים עצמם עולים כמה גרושים , יקחו לך עוד 200 שקל על עבודה
והסאב חוזר להפציץ !!!
חבר'ה, המון תודה על התשובות.
פניתי לפולק בארה"ב, חזרו אליי ממש מהר ואמרו לי שלפי התיאור אכן מדובר בבעיית חשמל.
כמו כן הוסיפו ואמרו שקיימת אחריות של 3 שנים ועליי לפנות לאיש הקשר...."סיריוס" בישראל.
בתשובתי, הבהרתי להם את תנאי האחריות של היבואן הרשמי בישראל (שנה על המגבר)...ממתין לתשובה...אעדכן בהמשך.
פניתי לפולק בארה"ב, חזרו אליי ממש מהר ואמרו לי שלפי התיאור אכן מדובר בבעיית חשמל.
כמו כן הוסיפו ואמרו שקיימת אחריות של 3 שנים ועליי לפנות לאיש הקשר...."סיריוס" בישראל.
בתשובתי, הבהרתי להם את תנאי האחריות של היבואן הרשמי בישראל (שנה על המגבר)...ממתין לתשובה...אעדכן בהמשך.
תשובה מאכזבת מפולק אודיו:
The warranty may be different overseas. I would recommend contacting the distributor to get clarification to see if the warranty period is 3 years.
כמובן שסיריוס אמרו שקיימת רק שנה אחריות
The warranty may be different overseas. I would recommend contacting the distributor to get clarification to see if the warranty period is 3 years.
כמובן שסיריוס אמרו שקיימת רק שנה אחריות
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
שמע, זה ממש מעצבן. אני לא הייתי מוותר כ"כ בקלות.
בשלב א' תכתוב להם שוב שאתה מאוד מאוכזב ושלא קנית מוצר איכותי כמו פולק כדי שיתקלקל אחרי שנה וזה לא מקובל ושתנאי האחריות לא היו ברורים בזמן הקנייה ושאר יללות. תודעת השירות של האמריקאים אחרת. אולי יעשו עם זה משהו.
אם זה לא עוזר, כנס לפייסבוק שלהם, ותפרסם שם אזהרה שלא לקנות את מוצרי פולק בישראל בגלל שה 5 שנים לא שוות הרבה. כנס לדף של סיריוס ועשה אותו דבר.
בשלב א' תכתוב להם שוב שאתה מאוד מאוכזב ושלא קנית מוצר איכותי כמו פולק כדי שיתקלקל אחרי שנה וזה לא מקובל ושתנאי האחריות לא היו ברורים בזמן הקנייה ושאר יללות. תודעת השירות של האמריקאים אחרת. אולי יעשו עם זה משהו.
אם זה לא עוזר, כנס לפייסבוק שלהם, ותפרסם שם אזהרה שלא לקנות את מוצרי פולק בישראל בגלל שה 5 שנים לא שוות הרבה. כנס לדף של סיריוס ועשה אותו דבר.
הרי זה ידוע שסיריוס נותנים 5 שנים אחריות על סאבוופרים (על אלמנט בלבד) ורק שנה אחד בלבד עבוד המגבר של הסאב.
תקלה דומה קרתה עם סאבוופר של pure acoustics ובבדיקה שערכתי במעבדת רמקולים היסתבר שנדפק חלק בהגברה שהעלות התיקון עולה בסביבות ה300 שח. החלטתי שלא להשקיע היות ורכשתי במקביל סאב CW XLS12s ולכן מכרתי לטכנאי את הסאב ב150 ש״ח.
תקלה דומה קרתה עם סאבוופר של pure acoustics ובבדיקה שערכתי במעבדת רמקולים היסתבר שנדפק חלק בהגברה שהעלות התיקון עולה בסביבות ה300 שח. החלטתי שלא להשקיע היות ורכשתי במקביל סאב CW XLS12s ולכן מכרתי לטכנאי את הסאב ב150 ש״ח.