התלבטות בין הdune ל- popcorn
שלום
אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט מה יותר נכון לקנות
לאחר שקראתי לא מעט מהפוסטים בפורום צמצמתי את הסטרימרים לשני סוגים שבינהם אני מתלבט מה יותר כדאי:
1. dune HD hd base 3d
2. Popcorn A-400
מה מומלץ יותר מבין השנים בהנחה שאני בעיקר רואה סרטי bluray והחלק החשוב לי יותר הוא שהסאונד יהיה כמה שיותר מתקדם (dts-HD true-HD וכו')
ראיתי קצת איזכורים לגבי הנושא של ה- branched בלורי (אם אני מבין נכון מנוגן פחות טוב בdune)
אומנם ה3d לא ממש קריטי עבורי (אבל אני מאמין שאם כבר קונים אז כדאי שיהיו כמה שיותר אופציות...)
תודה מראש
אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט מה יותר נכון לקנות
לאחר שקראתי לא מעט מהפוסטים בפורום צמצמתי את הסטרימרים לשני סוגים שבינהם אני מתלבט מה יותר כדאי:
1. dune HD hd base 3d
2. Popcorn A-400
מה מומלץ יותר מבין השנים בהנחה שאני בעיקר רואה סרטי bluray והחלק החשוב לי יותר הוא שהסאונד יהיה כמה שיותר מתקדם (dts-HD true-HD וכו')
ראיתי קצת איזכורים לגבי הנושא של ה- branched בלורי (אם אני מבין נכון מנוגן פחות טוב בdune)
אומנם ה3d לא ממש קריטי עבורי (אבל אני מאמין שאם כבר קונים אז כדאי שיהיו כמה שיותר אופציות...)
תודה מראש
יש לך המלצה למכשיר טוב (בהנחה ואין מגבלת תקציב) ?jpost כתב:אין כאן היתלבטות.
ה A-400 מכשיר לא יציב, מלא בגים. ה Dune יציב.
אם אתה רואה בעיקר Blu-Ray מומלץ אולי נגן אחר שמנגן עם תפריטים מלאים וללא קפיצות במעבר בין חלקי הסרט כמו במכשירים אלו....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
במידה וחשוב לך תלת אז אין אופציה אחרת רק ה DUNE שגם הוא לא נקי מבעיות אבל עושה את העבודה.rubik כתב:יש לך המלצה למכשיר טוב (בהנחה ואין מגבלת תקציב) ?jpost כתב:אין כאן היתלבטות.
אם אתה רואה בעיקר Blu-Ray מומלץ אולי נגן אחר שמנגן עם תפריטים מלאים וללא קפיצות במעבר בין חלקי הסרט כמו במכשירים אלו.......
במידה ולא חשוב תלת וחשוב תרגום חיצוני לתכני בלוריי מלאים נסה למצוא פופקורן A210/A300/C200/C300
יש בלוחות כמה אופציות.
אחלה, תודה!istarmini כתב:במידה וחשוב לך תלת אז אין אופציה אחרת רק ה DUNE שגם הוא לא נקי מבעיות אבל עושה את העבודה.rubik כתב:יש לך המלצה למכשיר טוב (בהנחה ואין מגבלת תקציב) ?jpost כתב:אין כאן היתלבטות.
אם אתה רואה בעיקר Blu-Ray מומלץ אולי נגן אחר שמנגן עם תפריטים מלאים וללא קפיצות במעבר בין חלקי הסרט כמו במכשירים אלו.......
במידה ולא חשוב תלת וחשוב תרגום חיצוני לתכני בלוריי מלאים נסה למצוא פופקורן A210/A300/C200/C300
יש בלוחות כמה אופציות....