אונקיו 616 מול 818
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני עומד בפני קניית מערכת, ומתלבט קצת לגבי ה818. למיטב הבנתי ה616 נותן אחלה תמורה למחירו - האם תוספת המחיר ל818 מצדיקה את עצמה? ממה שאני רואה מלבד הכיול הטוב יותר שמציע ה818 ? אני לא רואה את עצמי עם מעבר ל7 רמקולים בעתיד הקרוב (למעשה, לא רואה את עצמי עם מעבר לחמישה בשנים הקרובות), ולא נראה לי שהDTS NEO:X כל כך חשוב. אז בעצם השאלה היא:
1. האם XT32 כ"כ טוב ששווה את ההשקעה הנוספת?
2. האם יש עוד יתרונות שפספסתי?
ברור לי ששניהם דגמים שמוחלפים, ולכן ניתן לקבל אותם במחירים יותר נוחים מאשר הדגמים הנכנסים - לא מעוניין בדגמים החדשים יותר, ולא נכנסים לתקציב גם ככה.
1. האם XT32 כ"כ טוב ששווה את ההשקעה הנוספת?
2. האם יש עוד יתרונות שפספסתי?
ברור לי ששניהם דגמים שמוחלפים, ולכן ניתן לקבל אותם במחירים יותר נוחים מאשר הדגמים הנכנסים - לא מעוניין בדגמים החדשים יותר, ולא נכנסים לתקציב גם ככה.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
החלפתי את ה606 ל818.היה שווה כל שקל,אבל זה לדעתי וטעמי.
לך לחנות שיש בה את הרמקולים שלך,תפעיל עליו את התוכנה ותראה אם אתה מרגיש את ההבדלים.
בשבילי יש הבדלים גדולים.
זה גם עניין של תקציב וצרכים.
ההבדל הכספי יחסית גדול.
לך תשמע ותחליט.
בהצלחה.
לך לחנות שיש בה את הרמקולים שלך,תפעיל עליו את התוכנה ותראה אם אתה מרגיש את ההבדלים.
בשבילי יש הבדלים גדולים.
זה גם עניין של תקציב וצרכים.
ההבדל הכספי יחסית גדול.
לך תשמע ותחליט.
בהצלחה.
כיף חיים.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

האם ההבדל מתבטא גם במוזיקה או רק בק"ב? יש לכיול הזה משמעות כששומעים מוזיקה במצב של PURE AUDIO?
- royla
-
- חבר ותיק

אני משתמש באונקיו 99% למוזיקה.mrunderhill כתב:האם ההבדל מתבטא גם במוזיקה או רק בק"ב? יש לכיול הזה משמעות כששומעים מוזיקה במצב של PURE AUDIO?...
pure לא מעניין אותי בכלל.אני קונה את האונקיו 818 בשביל האודיסי החדש
כיף חיים.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

הבנתי. תוכל לפרט קצת על איך אתה שומע את המוזיקה? מה המקור? באיזה מצב ברסיבר?royla כתב:אני משתמש באונקיו 99% למוזיקה.mrunderhill כתב:האם ההבדל מתבטא גם במוזיקה או רק בק"ב? יש לכיול הזה משמעות כששומעים מוזיקה במצב של PURE AUDIO?...
pure לא מעניין אותי בכלל.אני קונה את האונקיו 818 בשביל האודיסי החדש...
התפיסה שלי היתה שמוזיקה אשמע רק דרך הקדמיים (שמאל ימין) בלי עיבוד מצד הרסיבר, ושאר הרמקולים והאיזונים והכיוונים יהיו עבור ק"ב. מעניין אותי לשמוע על אפשרויות נוספות
- royla
-
- חבר ותיק

http://www.hometheater.co.il/vt195023.htmlmrunderhill כתב:הבנתי. תוכל לפרט קצת על איך אתה שומע את המוזיקה? מה המקור? באיזה מצב ברסיבר?royla כתב:אני משתמש באונקיו 99% למוזיקה.mrunderhill כתב:האם ההבדל מתבטא גם במוזיקה או רק בק"ב? יש לכיול הזה משמעות כששומעים מוזיקה במצב של PURE AUDIO?...
pure לא מעניין אותי בכלל.אני קונה את האונקיו 818 בשביל האודיסי החדש...
התפיסה שלי היתה שמוזיקה אשמע רק דרך הקדמיים (שמאל ימין) בלי עיבוד מצד הרסיבר, ושאר הרמקולים והאיזונים והכיוונים יהיו עבור ק"ב. מעניין אותי לשמוע על אפשרויות נוספות...
http://www.hometheater.co.il/vt186647.html
תהנה...
כיף חיים.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

זה בערך חצי-חצי אצלי. מוזיקה, סרטים, ומתישהו PS4 לכשיצא 
אני שוקל מאוד ללכת על הMonitor Audio RX6. יצא לי לשמוע כמה רמקולים ולמוזיקה שאני אוהב הם היו מעולים.
אני כרגע אשקיע פחות באחוריים ואפילו אחכה עם סאב עד השנה הפיסקלית הבאה
לכן מבחינתי כרגע אני משקיע בקדמיים, סנטר ורסיבר, ולכן אני תוהה האם ה818, בקונפיגורציה כזו (או שוות ערך) יהווה יתרון משמעותי.
אני שוקל מאוד ללכת על הMonitor Audio RX6. יצא לי לשמוע כמה רמקולים ולמוזיקה שאני אוהב הם היו מעולים.
אני כרגע אשקיע פחות באחוריים ואפילו אחכה עם סאב עד השנה הפיסקלית הבאה
- royla
-
- חבר ותיק

לך לחנות,תריץ על הרמקולים את האודיסי ותחליט לבד...
כיף חיים.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אם הוא הולך לשמוע עם המצב של PURE AUDIO אז הכיול של אודיסי לא יעזור לו בכלל.
המצב של PURE ADUIO אמור להיות נטול עיבודים.
הRX6 אחלה רמקולים לדעתי , יש לי אותם ואני מאוד נהנה מהם.
כמו שרשמת בקשר לרמקולים , הקידמיים הרבה יותר חשובים , אצלי למשל יש שלישייה של הסילבר מקדימה עם שני רמקולים של BXFX מאחורה שהם הבי פולריים מהסדרה של הברונזה.
כמו שרשמת בקשר לרמקולים , הקידמיים הרבה יותר חשובים , אצלי למשל יש שלישייה של הסילבר מקדימה עם שני רמקולים של BXFX מאחורה שהם הבי פולריים מהסדרה של הברונזה.
- royla
-
- חבר ותיק

ידוע.אתה צודק,אבל למה לקנות את תוכנת הכיול של ה818 אם שומעים בpure.Yuval11 כתב:אם הוא הולך לשמוע עם המצב של PURE AUDIO אז הכיול של אודיסי לא יעזור לו בכלל.
כמו שרשמת בקשר לרמקולים , הקידמיים הרבה יותר חשובים , אצלי למשל יש שלישייה של הסילבר מקדימה עם שני רמקולים של BXFX מאחורה שהם הבי פולריים מהסדרה של הברונזה....
לכן אולי יעדיף את השמיעה בסטריאו ביחד עם האודיסי.ככה אני אישית מעדיף-הרבה יותר טוב,לטעמי!
כיף חיים.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
נכון , אין סיבה לקנות רסיבר של 818 בשביל האודיסי לשמיעת סטריאו לדעתי 
אבל יש סיבה לקנות 818 אם אתה מתכנן לראות סרטים ובעתיד לחבר מגבר סטריאו , זה פחות או יותר להנות משני העולמות , ככה אתה מרוויח מערכת כיול טובה לקולנוע והגברה טובה יותר מ616 עבור הרמקולים שלא יהיו מחוברים למגבר סטריאו.
אבל יש סיבה לקנות 818 אם אתה מתכנן לראות סרטים ובעתיד לחבר מגבר סטריאו , זה פחות או יותר להנות משני העולמות , ככה אתה מרוויח מערכת כיול טובה לקולנוע והגברה טובה יותר מ616 עבור הרמקולים שלא יהיו מחוברים למגבר סטריאו.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

לאיזה רסיבר שידכת אותם?Yuval11 כתב:אם הוא הולך לשמוע עם המצב של PURE AUDIO אז הכיול של אודיסי לא יעזור לו בכלל.
כמו שרשמת בקשר לרמקולים , הקידמיים הרבה יותר חשובים , אצלי למשל יש שלישייה של הסילבר מקדימה עם שני רמקולים של BXFX מאחורה שהם הבי פולריים מהסדרה של הברונזה....
מבחינת הסאונד הם באמת הפילו אותי.
אני בהחלט גם מתכוון לראות הרבה סרטים בבית (גם ככה לצאת מהבית לא יהיה בתקציב אחרי הקניה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתור אחד שבמשך כ-10 שנים שילב בין רמקולים של מוניטור אודיו לרסיברים של אונקיו, ממש לאחרונה השתדרגתי למרנץ 7007 אחרי מספר השוואות מאוד ארוכות ומעמיקות בינו לבין ה-818 (ועוד כמה מגברים...)
בכל אופן, אם ההתלבטות היא בין ה-616 ל-818, ואתה כבר די נסגר על רמקולים של מוניטור אודיו, אז בהחלט הייתי בוחן על הדרך גם את השילוב עם המרנץ 6007 למשל - גם תקבל MultEQ XT (אבל לא XT32), וגם תקבל מגבר שלעניות דעתי ולטעמי האישי נשמע יותר טוב עם מוניטור אודיו מאשר אונקיו.

בכל אופן, אם ההתלבטות היא בין ה-616 ל-818, ואתה כבר די נסגר על רמקולים של מוניטור אודיו, אז בהחלט הייתי בוחן על הדרך גם את השילוב עם המרנץ 6007 למשל - גם תקבל MultEQ XT (אבל לא XT32), וגם תקבל מגבר שלעניות דעתי ולטעמי האישי נשמע יותר טוב עם מוניטור אודיו מאשר אונקיו.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

אור - אני בהחלט אקשיב, אבל למען האמת כשבדקתי הבדלים עם הRX6 בין יאמהה לאונקיו, באופן אישי לא הרגשתי בשום הבדל. אני לא אומר שזה שטויות, אלא שלי קשה להבחין בהבדלים. אולי באמת זה אומר שלא אבחין בהבדלים בכיול... ללא ספק ההחלטה היא קשה.
סתם מסקרנות, מאחר והוא לגמרי מחוץ לתקציב, אבל מה נותן ה7007 על ה6007?
סתם מסקרנות, מאחר והוא לגמרי מחוץ לתקציב, אבל מה נותן ה7007 על ה6007?
- royla
-
- חבר ותיק

הכיול נותן הבדלים עצומים! לדעתי.
לך תבדוק ותשמע.
לך תבדוק ותשמע.
כיף חיים.