מזה משולש הזהב בבזק בינלאומי?
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
הי nerya40,
חבילת משולש הזהב, הנה חבילה שהצטרפת אליה ומכילה 3 שירותי ערך מוסף במסגרת חבילת הגלישה שלך באינטרנט.
במידה ותרצה, נשמח לקבל פרטי התקשרות לכתובת [email protected], על מנת לבחון את מידת האטרקטיביות של החבילה כיום ביחס לשימושים שלך באינטרנט.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי - שירות לקוחות ברשת
חבילת משולש הזהב, הנה חבילה שהצטרפת אליה ומכילה 3 שירותי ערך מוסף במסגרת חבילת הגלישה שלך באינטרנט.
במידה ותרצה, נשמח לקבל פרטי התקשרות לכתובת [email protected], על מנת לבחון את מידת האטרקטיביות של החבילה כיום ביחס לשימושים שלך באינטרנט.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי - שירות לקוחות ברשת
nerya40 כתב:נכנסתי לאזור האישי וראיתי בחבילות שיש לי משהו שנקרא "משולש הזהב" מישהו יודע מזה?...
המסננים למיניהם מאיטים את המהירות ואף חוסמים אתרים לגיטימיים (למשל אתרי ספורט שסווגו כאתרי הימורים/סקס). הכניסו לי את זה לפני מספר שנים ללא רצוני ונכוויתי. אם אתה לא צריך את זה (גם אם זה בחינם, מה גם שחינם לא נשאר כך לנצח) אני מציע לך להוריד את זה בהקדם.
חחח, מנסיון עתיר ימים עם הדברים האלה,
לרוב יציעו לך דברים כמו, תיבת דואר עם נפח אחסון בעל 300MB ומסנן דואר ***
אחסון בענן של עד נפח 20GB,
סינון אתרים המכילים תכני אלימות ופוגענות
וכל מיני דברים שנשמעים מפוצצים אבל לא באמת מוסיפים לך משהו לטיב האינטרנט פרט להארכת זמן התגובה-פינג שזה דבר שלילי,
אבל מי יודע.. לעתים יש הפתעות בחיים
לרוב יציעו לך דברים כמו, תיבת דואר עם נפח אחסון בעל 300MB ומסנן דואר ***
אחסון בענן של עד נפח 20GB,
סינון אתרים המכילים תכני אלימות ופוגענות
וכל מיני דברים שנשמעים מפוצצים אבל לא באמת מוסיפים לך משהו לטיב האינטרנט פרט להארכת זמן התגובה-פינג שזה דבר שלילי,
אבל מי יודע.. לעתים יש הפתעות בחיים