מסך 77 ברזולוציה פי 4 רומז למיטב הבנתי שאין בעיה לייצר מסכי HD החל מ- 40 ולא להתחיל מ- 55. למה הם לא מכסים גם תחום כזה? על 46 OLED הייתי מוכן לשלם יותר ממה ששילמתי על 40 LCD לפני 5 שנים. האם זה רומז על מגבלה טכנית שהם מסתירים? או שזה הכיוון השיווקי? (שלא תמיד מתברר כנכון)
טוב כנראה עוד כמה שנים הסינים יעתיקו ואפשר יהיה לקנות את זה בסופר, לפחות נדע שהטכנולוגיה גם הבשילה,
אבל כעת בשבילי לפחות זה חלום באספמיה.
אני חושב שאין צורך לעשות קטן מזה. מי שבד"כ קונה בגדלים הללו, איכות התמונה פחות חשובה לו והוא בטח לא יישלם 40,000 ש"ח למסך של 40" (אם ניקח את המפתח של 1,000 ש"ח לאינץ').
MartinHSabag כתב:
אני חושב שאין צורך לעשות קטן מזה. מי שבד"כ קונה בגדלים הללו, איכות התמונה פחות חשובה לו והוא בטח לא יישלם 40,000 ש"ח למסך של 40" (אם ניקח את המפתח של 1,000 ש"ח לאינץ').
...
מזכיר לי ששותף עסקי שלי התלבט איזה רכב לקנות אז אמרתי לו (בצחוק) שהכי משתלם לו זה הרכב אם יחס כ"ס/מחיר הכי נמוך. הוא קנה פורשה פאנאמרה 500 כ"ס במליון ש"ח...
MartinHSabag כתב:
...
מזכיר לי ששותף עסקי שלי התלבט איזה רכב לקנות אז אמרתי לו (בצחוק) שהכי משתלם לו זה הרכב אם יחס כ"ס/מחיר הכי נמוך. הוא קנה פורשה פאנאמרה 500 כ"ס במליון ש"ח...
...
פורשה פאנמרה טורבו עולה קצת יותר ממיליון ש״ח..
חצי מיליון יותר ליתר דיוק. (לפני תוספות)..
MartinHSabag כתב:
...
...
פורשה פאנמרה טורבו עולה קצת יותר ממיליון ש״ח..
חצי מיליון יותר ליתר דיוק. (לפני תוספות)..