אתמול בלילה הגיע לכבוד השנה החדשה
תמונות בקרוב

[/left]A modern-day warrior
Mean mean stride,
Today's Tom Silver
Mean mean pride....
No, his mind is not for rent
To any god or government.
Always hopeful, yet discontent,
He knows changes aren't permanent,
But change is....

בהחלט. תצטרך לפחות שבעה סיבובים. זו עבודה רצינית. עוטפים את את הפלטות בשכבה דקה של משחה, נותנים לה להתייבש 15 דקות ומנגבים בתנועות סיבוביות עם סמרטוט יבש. (הסמרטוט הופך שחור וגם האצבעות) בסוף עוברים עם מטלית לחה באותו אופן. לאט לאט מתחילים לראות שהפלטה הופכת מאלומיניום עכור למבריקה יותר ויותר - עד שבסוף היא הופכת להיות מבריקה כמו מראה. ס-ב-ל-נ-ו-ת היא מילת המפתח בתהליך. Peek משחה מצויינת לשם כך. הכי טובה שנתקלתי עד היום לאלומיניום. השותף שלי לעסק, אגב, שילם לאחיינית הקטנה שלו 20 ש"ח לכל סיבוב הברקה והעסיק אותה במשך שבוע במהלך החופש הגדול כך.raniburg כתב:האם אפשר להבריק את הפלטות, גם הפנימית ,איפה שהרצועה רוכבת, עם 'PEEK',או חומר אחר?...
הכי טוב - גם מבחינת מחיר וגם מבחינת התאמה כאן ב-eBay. כבר דובר בנושא הזה כאן (תבדוק להרחבה בנושא בפורום אנלוגי).raniburg כתב:איפה אני קונה רצועה, מקורית? בארץ,או שעדיף מחול?...
אתה מתכוון חיווט? הנה כאן. גם על זה דיברתי כבר בשרשור השיפוץ\שדרוג של ה-TD-160 כאן, (שאני מאוד ממליץ לך לעבור עליו), בנושא החיווט שכולל גם שקע חשמל, גם שקעי RCA. סביר להניח שלא תמצא בארץ הקודש סט חוטים אידיאלי וינסו למכור לך צמה של חוטי טלפון או סט מפטפון ישן. אל תעשה פשרות בנושא. החיווט הוא קריטי לאיכות הפלט. הנה עוד סטים של חוטים מתאימים - כאן.raniburg כתב:וסט כבלים לזרוע?...
אני לא מכיר הבדל בין שמן מכונות לשמן מכונות תפירה. בציר, מיסבים וחלקים מכניים אחרים הולך שמן מכונות (ללא נוגדי חימצון כמו ב-WD-40 למשל). אני משתמש בחומר של Molykote שהוא בסך הכל שמן מכונות רגיל.raniburg כתב:והאם יש פסיקה סופית לגבי שמנים - ציר מרכזי וחלקי מתכת - שמן מכונות תפירה? מיסבים וחלקים בזרוע - ספריי סיליקון?שמן סיליקון(לא מוצא)? גריז סיליקון?...