סמסונג E550 מציגה את כל התירגומים המובנים בקובץ MKV , בהעדר SRT תואם .
כמו כן מציגה SRT ב 3D בצורה תקינה - אין צורך בהמרה ל SUP .
...
כל הכבוד לסמסונג. באמת . נראה לי שהם היחידים שתומכים בזה.
ב 3D התכוונתי לכתוביות עם עומק, שיוצאות מהמסך, כמו בקולנוע ולא שטוחות. אני אוהב את זה. בשביל זה צריך מה שכתבתי קודם.
אתמול התפניתי לכיול של המסך וצפיה ברוב התכנים HD סרט בתלת מימד, תכני sd בשדורים בyes
וללא ספק קיים פער ברמת הדיוק בצבעים, שחור זה שחור לבן זה לבן, קיימת הפרדת צבעים עומק
כמעט ולא קיימת תופעת עננות וכל תמונה שהטלוויזיה מציגה קרובה למציאות.
כל ההבדלים שציינתי בשרשור בתחילה גרמו לי היום להבין למה יש פער במחיר בין ה -6008 ל -7008 המסך האמור נותן מעבר לתמונה איכותית דברים נוספים.
תמיכה ב dts
התמודדותת בכיוון צבע ברמת דיוק גבוהה מאוד , בתלת מימד לא ראיתי פער משמעותי .
שלט עם מקלדת ויכולת הצבעה כמו ב wi שזה חשוב מאוד בסמארט
מצלמה על גבי המסך .
רמת גימור במסך גבוהה יותר
700 הרץ לעומת 500 הרץ ב 6008, בכך לא ראיתי פער של ממש כי אני לא צופה במשחקי כדורגל .
לסיכום
האם יש הצדקה לפער במחיר בין 6008 ל 7008 בשורה התחתונה כן .
יחד עם זאת אפשר בהחלט גם להתפשר על -6008 שהיא טובה לא פחות הכל עניין שכמה רוצים לשלם על מסך .
אריהט,
שמח לשמוע את התוצאות החיוביות של השדרוג.
לפני שרכשתי מסך אני ראיתי את ה 6008 ואכן רמת השחורים שבו לא נראתה לי מספקת לעומת ה 7008 למרות שראיתי אותם אחת ליד השנייה רק אחרי הרכישה. אני זוכר שזה גם מה שאמרתי בפורום למי ששאל על ההבדלים אבל מכיוון שכבר הייתה לי 7008 די מכויילת בבית זה לא היה הוגן להשוות מול מסכים בחנויות (שכולם ככל הנראה במצב "חנות" או במצב לא ידוע אחר). לכן תמיד הסתייגתי ולא קבעתי את זה כעובדה מוגמרת.
אני מאמין שאתה מצליח להישאר אובייקטיבי (כי בהתחלה, לפני כיול, אמרת שאתה לא רואה הבדל) ואתה השופט הטוב ביותר של איכות התמונה בין המסכים כי בילית עם שניהם יותר מכמה ימים.
דבר אחרון שרציתי להגיד לך בנושא, זה שלאחרונה ראיתי במקרה 6008, 7008 ו 8008 בחנות אחת ליד השנייה. ההבדלים בין 6008 ל 7008 היו גדולים הרבה יותר מאשר בין 7008 ל 8008 במבט ראשון (היה שם מקור HD מפוצל לכל המסכים). אמנם לא יודע איך כויילו המסכים אבל זה מה שהיה. בין ה 7008 ל 8008 ההבדלים היו יותר בתנועה ופחות בצבעים ושחורים ולזה לוקח זמן לשים לב (במיוחד כשב 7008 זה כבר מעולה).
בקיצור, נראה שפיליפס ממשיכה עם ה"מסורת" שלהם לתת איכות תמונה גבוהה בסדרה 7 וכמו בשנים קודמות, סדרה 7 היא תמיד משתלמת ונותנת תמורה טובה למחיר.
Freeedom בהמשך להתייחסות שלך
לא הייתי הולך על 8008 גם לא בתוספת של שקל אחד בודד ומכמה סיבות לכך .
מחיר מרקיע לשמים ועל מה כי זה 1400 הרץ ? מעבד חזק יותר..מה אני אמור לעבוד עם יישומים בו זמנית ?
שיטת הקרנה בתלת מימד ב -8008 היא אקטיבית וכפי ששמת לב היו לא מעט בפורום שטענו שלא אוהבים את התלת מימד בגלל השיטה האקטיבית שעושה להם כאבי ראש.
עלות מול תועלת ה -7008 לדעתי המסך המשתלם לרכישה היום ב 55 ולא רק בסדרות של פיליפס אלא בכלל .
הייתי שמח אם היה לי מסך 60 אבל אין מסך 7008. בגודל הזה וזה מנחם אותי .
אני מאמין שמי שבאמת ירצה יוכל לארגן את התקציב הדרוש למסך 80 אינטש.
אבל המגבלה היא בעיקר מרחק הצפייה .
שאת זה קצת יותר קשה לפתור
...
כן התכוונתי לאיכות שידור יותר טובה בעתיד מאשר התקציב
היום שאני רואה במסך שלי שהוא 55 תלת מימד הוא פשוט נראה לי קטן עד כדי כך שהלכתי שוב לאריזה לראות שלא עבדו עליי בגודל המסך .
אריהט כתב:Freeedom בהמשך להתייחסות שלך
לא הייתי הולך על 8008 גם לא בתוספת של שקל אחד בודד ומכמה סיבות לכך .
מחיר מרקיע לשמים ועל מה כי זה 1400 הרץ ? מעבד חזק יותר..מה אני אמור לעבוד עם יישומים בו זמנית ?
שיטת הקרנה בתלת מימד ב -8008 היא אקטיבית וכפי ששמת לב היו לא מעט בפורום שטענו שלא אוהבים את התלת מימד בגלל השיטה האקטיבית שעושה להם כאבי ראש.
עלות מול תועלת ה -7008 לדעתי המסך המשתלם לרכישה היום ב 55 ולא רק בסדרות של פיליפס אלא בכלל .
הייתי שמח אם היה לי מסך 60 אבל אין מסך 7008. בגודל הזה וזה מנחם אותי .
...
אני מניח שאתה יודע שאני מסכים איתך. תכלס, אם הייתי ממש רוצה את ה 8008 הייתי מגרד את התקציב. לא הרגשתי שזה שווה את זה תוך כדי ויתור על מסך IPS ועל 3D פאסיבי.
Frantic כתב:אז מי עדיף הפיליפס 7008 או הסוני 55W805 ?
או שבכלל אולי 60ST60 שמתומחרת בדומה לסוני וקצת פחות מה-7008?
...
שאלה מורכבת
היות ולכל מסך יש את היתרונות שלו הייתי בוחר בהתאם לצרכים שלך.
אם אתה רוצה מסך גדול אז הייתי הולך על st60 אך אני אישית לא אוהב את השיטה האקטיבית ובכלל פלזמה
סוני מסך מצוין 3 שנים אחריות, תומך בעברית מלאה כולל בסטרימר הפנימי שלו וללא ספק הייתי בוחר במסך הזה אם הוא יותר זול מה 7008 .
ל7008 יש מספר יתרונות קלים והם - אמבילייט , מצלמה ומקלדת על השלט וזה היתרון הקל על הסוני, אבל זה לא מה שהיה מוביל אותי להכריע , גש לאחת החנויות ותתרשם בעצמך מה יותר נראה לך .
Frantic כתב:אז מי עדיף הפיליפס 7008 או הסוני 55W805 ?
או שבכלל אולי 60ST60 שמתומחרת בדומה לסוני וקצת פחות מה-7008?
...
שאלה מורכבת
היות ולכל מסך יש את היתרונות שלו הייתי בוחר בהתאם לצרכים שלך.
אם אתה רוצה מסך גדול אז הייתי הולך על st60 אך אני אישית לא אוהב את השיטה האקטיבית ובכלל פלזמה
סוני מסך מצוין 3 שנים אחריות, תומך בעברית מלאה כולל בסטרימר הפנימי שלו וללא ספק הייתי בוחר במסך הזה אם הוא יותר זול מה 7008 .
ל7008 יש מספר יתרונות קלים והם - אמבילייט , מצלמה ומקלדת על השלט וזה היתרון הקל על הסוני, אבל זה לא מה שהיה מוביל אותי להכריע , גש לאחת החנויות ותתרשם בעצמך מה יותר נראה לך .