שדרגתי לפיליפס 7008
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
החלטתי לעלות מדרגה עם פיליפס מדגם 6008 ל-7008.
היום קיבלתי את המסך, אז לא יודע עד כמה יש הבדל ופער בדגמים למרות שה-6008 הייתה ממש ברמה גבוהה .
אני אישית אוהב תלת מימד פסיבי ולכן החלטתי לשדרג לדגם 7008 ולא 8008.
היום קיבלתי את המסך, אז לא יודע עד כמה יש הבדל ופער בדגמים למרות שה-6008 הייתה ממש ברמה גבוהה .
אני אישית אוהב תלת מימד פסיבי ולכן החלטתי לשדרג לדגם 7008 ולא 8008.
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

טוב מה יש לנו ב 7008 שאין ב 6008
מהירות 700 הרץ לעומת 500 הרץ .
מצלמה לסקייפי במסגרת המסך.( אין ב -6008)
השלט מתקדם וחכם עם מקלדת וניתן להצביע ולהשתמש בו בסמארט כמו wii
תכונות כיול צבע מתקדמות .
עיצוב קצת יותר יוקרתי .
תומך ב dts.
אמבילייט גם בחלק העליון ( שאין ב 6008)
עיצוב קצת יותר יוקרתי .
תומך ב dts.
אמבילייט גם בחלק העליון ( שאין ב 6008)
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
מה עם איכות התמונה? כולם תוהים פה בפורום כבר שבועות אם יש שיפור שאינו ב 3D (שם יש בטוח שיפור קטן, גם בפיצ'רים המוצהרים ע"י פיליפס).אריהט כתב:טוב מה יש לנו ב 7008 שאין ב 6008
עיצוב קצת יותר יוקרתי .
תומך ב dts.
אמבילייט גם בחלק העליון ( שאין ב 6008)...
לפחות שני אתרים ביקרו את שני המסכים וטענו שיש שיפור מועט מ 6008 ל 7008. אתה יכול לאשר או להכחיש? חוץ מכיול מתקדם שמשפר את הצבעים למי שמצליח לכייל היטב, רואים שינוי אחר בעיבוד? באיכות המסך? משהו?
אה, ותתחדש ותהנה
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

כרגע לאחר כיול ראשוני טרם הגעתי לאיכות תמונה שאני רוצה.
התמונה לדעתי זהה ברמה לתמונה ב- 6008 ואני מדגיש שראיתי ממש מצוין ב 6008, כי הטכנאי של פיליפס עשה את הכיול בעצמו במסך הקודם.
כל הכיול המתקדם ב 7008 לדעתי זה עוד גימיק לייקר את המסך כי המעבד הוא אותו מעבד .
ואם ננתח את רמת איכות התמונה לרוב זה עניין של טעם אישי , יש כאלה שאוהבים ניגודיות גבוהה וצבעים בוהקים ויש כאלה שלא , באופן כללי התמונה בפיליפס היא חדה מציאותית ובעלת רמת חשיפה של פרטים שלא מצאתי במסכים האחרים שראיתי כדוגמת lg או סמסונג.
בגדול שוב אין שוני בתמונה , ב 7008 בייחס ל 6008 ואני ממש מצטער שלא רשמתי לעצמי קודם את כל הפרמטרים של הכיול שהטכנאי ביצע ב 6008 .
למי ששואל בנוגע איך ניתן לשדרג מסך, זה צירוף של כמה דברים שמבשילים את הקרקע לקבל שידרוג וכמובן שנדרשתי להוסיף בתשלום עבור המסך הנוכחי .
היות ואני לא חושב שזה נכון לנצל את הבמה בפורום הזה לפרט איך ולמה, אז אני מעדיף לדבר כרגע רק על המסך החדש כי כבר שכחתי מה -6008 שהיה מסך מצוין, ואני ממליץ בחום על הדגם בזה בייחס למסכים אחרים שבדקתי בעלויות .
התמונה לדעתי זהה ברמה לתמונה ב- 6008 ואני מדגיש שראיתי ממש מצוין ב 6008, כי הטכנאי של פיליפס עשה את הכיול בעצמו במסך הקודם.
כל הכיול המתקדם ב 7008 לדעתי זה עוד גימיק לייקר את המסך כי המעבד הוא אותו מעבד .
ואם ננתח את רמת איכות התמונה לרוב זה עניין של טעם אישי , יש כאלה שאוהבים ניגודיות גבוהה וצבעים בוהקים ויש כאלה שלא , באופן כללי התמונה בפיליפס היא חדה מציאותית ובעלת רמת חשיפה של פרטים שלא מצאתי במסכים האחרים שראיתי כדוגמת lg או סמסונג.
בגדול שוב אין שוני בתמונה , ב 7008 בייחס ל 6008 ואני ממש מצטער שלא רשמתי לעצמי קודם את כל הפרמטרים של הכיול שהטכנאי ביצע ב 6008 .
למי ששואל בנוגע איך ניתן לשדרג מסך, זה צירוף של כמה דברים שמבשילים את הקרקע לקבל שידרוג וכמובן שנדרשתי להוסיף בתשלום עבור המסך הנוכחי .
היות ואני לא חושב שזה נכון לנצל את הבמה בפורום הזה לפרט איך ולמה, אז אני מעדיף לדבר כרגע רק על המסך החדש כי כבר שכחתי מה -6008 שהיה מסך מצוין, ואני ממליץ בחום על הדגם בזה בייחס למסכים אחרים שבדקתי בעלויות .
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

זה לכבוד זה שאהבתי את המסכים של פיליפס ועוד יותר את השירות של אלקטרה שיודעים לקחת אחריות על המסכים שלהם, חבל שהם נותנים רק שנתיים כי זה מעט בייחס למתחרים ולא ברור מדוע .
מקווה שהחלפת המסך הייתה נכונה בייחס ל 6008, כרגע מה שאהבתי זה את המבלייט ואת השלט החכם בעיקר .
עם ה 700 הרץ לא הצלחתי לראות שינוי .
התמונה של המסך של פיליפס 7008 לא רואה את המתחרים ממטר וזו עובדה, אני כמובן מתכוון למסכים בעלות של הדגם האמור.
מקווה שהחלפת המסך הייתה נכונה בייחס ל 6008, כרגע מה שאהבתי זה את המבלייט ואת השלט החכם בעיקר .
עם ה 700 הרץ לא הצלחתי לראות שינוי .
התמונה של המסך של פיליפס 7008 לא רואה את המתחרים ממטר וזו עובדה, אני כמובן מתכוון למסכים בעלות של הדגם האמור.
תתחדשאריהט כתב:טוב מה יש לנו ב 7008 שאין ב 6008
עיצוב קצת יותר יוקרתי .
תומך ב dts.
אמבילייט גם בחלק העליון ( שאין ב 6008)...
טלוויזיה קונים לכמה שנים טובות
והמון זמן איכות שלנו מנוצל מול המסך.
לגבי תמיכה ב dts - השיפור מבורך!
יחד עם זאת אני ממתין בקוצר רוח לתמיכה בכתוביות srt בעברית.
שבוע טוב
וחג שמח
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ברור שזו תוספת מבורכת לפיליפס אבל לא תנאי לבחירת מסך .
סטרימר חיצוני הוא מענה מקצועי ואיכותי יותר מכל סטרימר שמצוי בתוך המסך אם רוצים לקבל מיצוי טוב יותר של איכות המסך .[/quote]
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
avve1959 כתב:="אריהט"]למה צריך תמיכה בכתוביות ?
ברור שזו תוספת מבורכת לפיליפס אבל לא תנאי לבחירת מסך .
סטרימר חיצוני הוא מענה מקצועי ואיכותי יותר מכל סטרימר שמצוי בתוך המסך אם רוצים לקבל מיצוי טוב יותר של איכות המסך ....
זה אכן נכון. ללא נגן יעודי אי אפשר לקבל תמיכה בכל מה שצריך. כמה דוגמאות:
אף מסך לא תומך בקבצי ISO. כלומר לא ניתן לנגן bluray מלא ללא סטרימר, נגן יעודי או מחשב.
אף מסך לא תומך בכתוביות שאינן srt (אפילו כאלה שהן חלק מה mkv).
ב 3D אין כתוביות עם עומק (כי חייבים כתוביות sup או idx/sub)
כתוביות ב DLNA הן לא חלק מהפרוטוקול הרשמי (למרות שקיימות כתוביות בתור הרחבה, לא כולם תומכים בזה - סוני, פנסוניק ופיליפס הצהירו שהם תומכים בפרוטוקול DLNA כמו שהוא ללא כתוביות. לא יודע בקשר לסמסונג ו LG) מה שאומר שכתוביות כלשהן יעבדו רק מ USB. זה לא נראה לי סביר להעתיק קבצים לכונן נייד בכל פעם שאני רוצה לראות משהו עם כתוביות שהורדתי במחשב אחר.
בקיצור, התבאסתי מחוסר התמיכה בכתוביות בעברית וב DLNA בהתחלה, אבל הבנתי שגם אם היה את זה, לא הייתי משתמש בסטרימר של המסך לא משנה איזה מסך היה לי. אני מאמין שהמכשירים שאתה רוכש צריכים לשרת אותך ולא אתה אותם ולהעתיק קבצים ל USB כל יום זה ממש עקום.
אולי אם הייתה אפליקציית PLEX שעובדת פרפקט במסך הייתי בודק את זה. את זה אולי יש לסמסונג ע"י מפתח חיצוני.