מחפש פתרון עבור אדם מוגבל

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
johny77 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום

אני מחפש פתרון עבור אדם המרותק למיטתו לצורך תפעול האודיו הביתי. הייתי רוצה יכולת שליטה (פשוטה ביותר) מהipad שברשותו - כך שיוכל לבחור מוזיקה מתוך ספרייה סרוקה הנמצאת על דיסק חיצוני לבין תחנות רדיו ישראליות שונות. האם כדאי להשתמש בapple TV או האם קיימות אופציות טובות יותר?

בברכה ושנה טובה!
יוני

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #2 

אני משתמש בדרך הזו אצלי בסלון רוב הזמן.
כל המוזיקה נמצאת על המחשב הביתי ובאמצעות iphone או IPAD אני רואה את כל רשימת השירים ויכול לבחור מה לשמוע דרך האפל TV.
היתרון הוא שהכל דרך WIFI וכמובן זה לא מוגבל רק לשירים אלא מאפשר גם האזנה לרדיו בשלל תחנות מהעולם, יוטיוב וכו.

מצד שני, אם המכשירים לא קיימים כרגע וצריך לרכוש אותם מדובר בפתרון לא זול (אייפד/אייפון+אפל TV). אם כי אפשר לשלוט גם דרך IPOD או הטלויזה באמצעות שלט (כי באפל TV ניתן לראות גם את כל רשימת השירים שבמחשב כמובן).
יש גם חסרונות נוסים כמו חוסר תמיכה בפורמטים כמו FLAC ללא המרות.

מניח שיש פתרונות אחרים, אבל למי שכבר משתמש במכשירים מבוססי IOS ומחשב עם ITUNES זה פתרון מצויין לטעמי.
לחלק גדול מהסטרימרים יש היום אפשרות האזנה לרדיו וכמובן האזנה למוזיקה שעל המחשב הביתי. זה כמובן דורש טלויזה פועלת כדי לראות את רשימת השירים על המסך עם שלט רחוק (חלקם נשלטים על ידי אפליקציות אייפון/אנדרואיד אבל ללא תצוגת רשימת השירים על צג המכשיר עצמו).
זה כמובן תלוי באפשרות או ברצון להפוך את הטלויזה לחלק מזה או לדרוש שתעבוד כדי לראות את רשימת השירים. (מה שלא היה בדרישה המקורית שלך)

johny77 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

האם ניתן לקלוט באמצעותו גם תחנות ישראליות (רשת ב', גלצ וכד') ?

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #4 

לאיפד אין מקלט. כלומר לא ניתן לקלוט כמו בטרנזיסטור. אבל קיימות שלל אפליקציות שדרכן ניתן להקשיב לכמות עצומה של תחנות בעולם ובישראל, כול גלץ ורשת ב (באמצעות tunein לדוגמא) ולהעביר את התוכן לאפל TV או לשמוע במכשיר עצמו

דוגמא לתחנות מישראל:
http://tunein.com/radio/Israel-r100358/

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”