באיזה רמקולים מומלץ להשתמש לגינה?
אהלן
אני לוקח על עצמי פרוייקט לקנות רמקולים ( כ 5 בערך ) ולתלות אותם בגינה שלנו
רציתי לדעת , שאלה היפוטתית , במידה ואני קונה רמקולים סטנדרטיים - כמו של רכב לדוגמא , וממקם אותם בגינה
מה הסבירות שהרמקולים יתקלקלו כתוצאה מלחות וכדומה?<
אני גר בתל אביב , והגינה הינה ללא שמש , כמובן בחורף אכסה את הרמקולים ואדאג להם ..
תודה!
אני לוקח על עצמי פרוייקט לקנות רמקולים ( כ 5 בערך ) ולתלות אותם בגינה שלנו
רציתי לדעת , שאלה היפוטתית , במידה ואני קונה רמקולים סטנדרטיים - כמו של רכב לדוגמא , וממקם אותם בגינה
מה הסבירות שהרמקולים יתקלקלו כתוצאה מלחות וכדומה?<
אני גר בתל אביב , והגינה הינה ללא שמש , כמובן בחורף אכסה את הרמקולים ואדאג להם ..
תודה!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רמקולים של רכב ללא תיבה מתאימה יתפרקו במזג האוויר של תל אביב...
אם הבעיה היא התקציב יש רמקולים ממש זולים שמיועדים לבחוץ, כמובן ששרידות הרמקול הזה מוגבלת, ורמקולים יקרים יותר בעלי שם בתחום שווים הרבה יותר אך מחזיקים ונשמעים הרבה הרבה הרבה יותר טוב במיוחד שאתה צריך כמות כזו... אגב, המגבר שלך יודע לעבוד עם 5 רמקולים בו זמנית?
אם הבעיה היא התקציב יש רמקולים ממש זולים שמיועדים לבחוץ, כמובן ששרידות הרמקול הזה מוגבלת, ורמקולים יקרים יותר בעלי שם בתחום שווים הרבה יותר אך מחזיקים ונשמעים הרבה הרבה הרבה יותר טוב במיוחד שאתה צריך כמות כזו... אגב, המגבר שלך יודע לעבוד עם 5 רמקולים בו זמנית?
אני מתכנן להשתמש במגבר JVC -RX5022
הוא יכול בכייף לדחוף חמישייה.
אבל אני לא בטוח שאני אוכל להשתמש בו .
בכל אופן , כנראה אקח מגבר אחר , 2 ערוצים
הבעיה היא כרגע לא המגבר , אלא הרמקולים .. אני מתלבש אם להשקיע יותר ( בשביל פעם בחודש שאני שומע בהם ) , לבין להשקיע בקטנה - ברמקולים לא מוגנים מים ולמשוך איתם כמה שיותר...
רק עוד שאלה קטנה .. אם אני מותח כבל מהמגבר עד לרמקול , והמרחק של הכבל הזה הוא כ 25 מטר , יש הנחתה כלשהי ?
הבעיה היא כרגע לא המגבר , אלא הרמקולים .. אני מתלבש אם להשקיע יותר ( בשביל פעם בחודש שאני שומע בהם ) , לבין להשקיע בקטנה - ברמקולים לא מוגנים מים ולמשוך איתם כמה שיותר...
רק עוד שאלה קטנה .. אם אני מותח כבל מהמגבר עד לרמקול , והמרחק של הכבל הזה הוא כ 25 מטר , יש הנחתה כלשהי ?
Re: אני מתכנן להשתמש במגבר JVC -RX5022
לכבל באורך כזה הייתי משתמש בקוטר של 2.5 מ"מ להפחתת ההנחתה.roey1984 כתב:הוא יכול בכייף לדחוף חמישייה.
רק עוד שאלה קטנה .. אם אני מותח כבל מהמגבר עד לרמקול , והמרחק של הכבל הזה הוא כ 25 מטר , יש הנחתה כלשהי ?...
לגבי רמקולים - לי יש רמקולים שקועים בחומת החצר שעלו לי כ-200 שקלים ועברו כבר כמעט שנתיים במזג האוויר של תל אביב עם חשיפה לשמש בכל שעות היום.
אם תשיג רמקולים אטומים למים (שבדרך כלל מיועדים לסירות) תצטרך רק לדאוג לקופסאות עמידות (אני השתמשתי בקופסאות חשמל).
לא לשכוח לאטום טוב בסיליקון.
יש גם פתרונות מוכנים (אבל הם יעלו לך הרבה יותר).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
הבנתי
ולמה אתה מתכוון כשאתה רושם שהשתמש בקופסאות חשמל ?
אני מתכנן בפעול לקנות רמקולים ( כמו של רכב - קומפוננטים) אבל אני צריך באמת להכין להם איזה קופסא כלשהי ,
אני יכול לבנות מפרספקס , אבל זה לוקח ימבזמן ...
יש לך רעיון ?
ולמה אתה מתכוון כשאתה רושם שהשתמש בקופסאות חשמל ?
אני מתכנן בפעול לקנות רמקולים ( כמו של רכב - קומפוננטים) אבל אני צריך באמת להכין להם איזה קופסא כלשהי ,
אני יכול לבנות מפרספקס , אבל זה לוקח ימבזמן ...
יש לך רעיון ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה התקציב שלך?
תקציב סופי כ 700 שח
השימוש ברמקולים יהיה פעם ב , ולכן אין לי צורך להשקיע מעבר
אני מתכנן לקנות 2 זוגות של קופוננטים ( מקס' 400 לשניהם ) סה"כ 4 רמקולים
חיווט זה פונקציה זולה יחסית מקס' 100 ש"ח
וקופסאות
יש המלצה על זוג דרייברים נחמד בתקציב שכזה?
אני מתכנן לקנות 2 זוגות של קופוננטים ( מקס' 400 לשניהם ) סה"כ 4 רמקולים
חיווט זה פונקציה זולה יחסית מקס' 100 ש"ח
וקופסאות
יש המלצה על זוג דרייברים נחמד בתקציב שכזה?