Samsung F5000 vs F6400
היי
צריך המלצה לגבי התלבטות של שני הדגמים מה עדיף?
מרחק צפיה 2.5מטר סלון מואר + ילדים קטנים לכן לא פלזמה
גודל מסך 50'
אין צורך בסמארט ו 3D
עדיין לא ראיתי את שני הדגמים אחד מול השני בחנות אבל בכל זאת השאלה האם שווה להוסיף עוד כ-2000ש"ח על הדגם F6400 לעומת F5000 מבחינת איכות התמונה נטו?
כן צופה בסרטי FHD לכן חשוב שיהיה תמונה איכותית
תודה מראש
צריך המלצה לגבי התלבטות של שני הדגמים מה עדיף?
מרחק צפיה 2.5מטר סלון מואר + ילדים קטנים לכן לא פלזמה
גודל מסך 50'
אין צורך בסמארט ו 3D
עדיין לא ראיתי את שני הדגמים אחד מול השני בחנות אבל בכל זאת השאלה האם שווה להוסיף עוד כ-2000ש"ח על הדגם F6400 לעומת F5000 מבחינת איכות התמונה נטו?
כן צופה בסרטי FHD לכן חשוב שיהיה תמונה איכותית
תודה מראש
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני ראיתי את הדגמים בחנות. סדרה 5 של סמסונג נראית ממש נוראית ליד סדרה 6. אולי זה קשור גם לכיול המסך בחנות אבל רואים ממש שהמסך פחות saturated ופחות חד ממבט ראשון.
לך תראה ותחליט לבד אבל אני מאמין שתחשוב כמוני.
סדרה 5 מוצלחת יותר מבחינת איכות תמונה השנה זה פיליפס, אם אתה לחוץ בתקציב (למרות שיש מצב שהיא קצת יקרה יותר מסדרה 5 של סמסונג, אני לא בטוח).
לך תראה ותחליט לבד אבל אני מאמין שתחשוב כמוני.
סדרה 5 מוצלחת יותר מבחינת איכות תמונה השנה זה פיליפס, אם אתה לחוץ בתקציב (למרות שיש מצב שהיא קצת יקרה יותר מסדרה 5 של סמסונג, אני לא בטוח).
דגם ה 6400 של סמסונג הינו סמארט TV ו-דגם ה5000 אינו.
גם הפאנל כנראה שונה מהותית .
ראיתי את שניהם אחד כמעט ליד השני וראיתי הבדל (לא שיחקתי בפרמטרים הפעם) אך ה-6400 נראתה מפורטת יותר .
אגב - ילדים קטנים ו-LED זה לא מתכון טוב .
דווקא הפלזמה עמידה פי כמה וכמה מ-LED כשמדובר בילדים - אצלי הם עשו כמה חורים בפלזמה , בעומק של מילימטר לפחות והכל מתפקד (מהצד רואים את זה טוב מאוד וגם מרגישים כשמנקים את ה-TV בחורים האלה. LED כבר מזמן היתה מתה במקרה הנ"ל)
זה הסיבה שאני מחכה ולא רוכש TV חדשה .
גם הפאנל כנראה שונה מהותית .
ראיתי את שניהם אחד כמעט ליד השני וראיתי הבדל (לא שיחקתי בפרמטרים הפעם) אך ה-6400 נראתה מפורטת יותר .
אגב - ילדים קטנים ו-LED זה לא מתכון טוב .
דווקא הפלזמה עמידה פי כמה וכמה מ-LED כשמדובר בילדים - אצלי הם עשו כמה חורים בפלזמה , בעומק של מילימטר לפחות והכל מתפקד (מהצד רואים את זה טוב מאוד וגם מרגישים כשמנקים את ה-TV בחורים האלה. LED כבר מזמן היתה מתה במקרה הנ"ל)
זה הסיבה שאני מחכה ולא רוכש TV חדשה .