שלום לכולם שנה טובה ושבת שלום.
יש לי שאלה יש לי ראוטר EDIMAX 6204 שהוא בתור AP.
הראוטר הזה ממוקם בסלון , ובסלון יש WIFI מצויין, במהירות 20 MBPS.
יש לי עוד ראוטר מדגם 6524N שהוא מוגדר כריפיטר.
המחשב שנמצא בחדר ממד קולט דרך הריפיטר ויש אינטרנט.
אבל הבעיה היא שהמהירות האל חוטית היא חלשה. 3.5 - 4 MBPS.
השאלה שלי האם האיטיות הזו נובעת מהריפיטר או מהראוטר.
הבנתי שריפיטר משדר לראוטר ומחכה לתגובה ורק אז פועל.
עד כמה שאני יודע הראוטר הוא עד מהירות אלחוטית של 54 MBPS.
והוא תומך תקן B+G.
הריפיטר שלי הוא בתקן N והוא תומך עד 300 MBPS.
אשמח לתשובה מקצועית שתפטור את הבעיה שלי.
תודה מראש מאור.
שאלה בקשר להגדת טווח רשת
Repeater במקרה הטוב יחצה את רוחב הסרט.
זה לא משנה אם הRepeater הוא בתקן N, אם הAP שלך G הוא יעבוד בG מול הAP (ובסבירות גדולה גם מולך)
54mbps של G נותנים בפועל כ24mbps, אתה מקבל חצי מזה בגלל הRepeater, זאת אומרת שבתאוריה אם הכל מושלם, אין מפריעים והסיגנל מעולה לכולם אתה אמור לקבל בסביבות ה12mbps לשניה בפועל.
הפתרון הוא להתקין את הAP במקום מרכזי בבית.
אלא אם יש לך אחוזה - AP טוב במיקום נכון יכסה לך את כל הבית.
אם אתה לא יכול - תראה אם תוכל להעביר כבל (מספיק אפילו 4 גידים של טלפון, זה יתן לך 100mbps) מהAP שלך לצד השני של הבית ושים שם AP נוסף. תדאג ששם הרשת והסיסמא יהיו זהים, תשים אחד בערוץ 1 ואת השני בערוץ 13 ותקבל רשת אחת עם דילוג פשוט.
זה לא משנה אם הRepeater הוא בתקן N, אם הAP שלך G הוא יעבוד בG מול הAP (ובסבירות גדולה גם מולך)
54mbps של G נותנים בפועל כ24mbps, אתה מקבל חצי מזה בגלל הRepeater, זאת אומרת שבתאוריה אם הכל מושלם, אין מפריעים והסיגנל מעולה לכולם אתה אמור לקבל בסביבות ה12mbps לשניה בפועל.
אם אתה לא יכול - תראה אם תוכל להעביר כבל (מספיק אפילו 4 גידים של טלפון, זה יתן לך 100mbps) מהAP שלך לצד השני של הבית ושים שם AP נוסף. תדאג ששם הרשת והסיסמא יהיו זהים, תשים אחד בערוץ 1 ואת השני בערוץ 13 ותקבל רשת אחת עם דילוג פשוט.
So long and thanks for all the fish!
אוקיי ואם אני ישיג ap שתומך במהירות 300 Mbps wifiGibsonLP כתב:Repeater במקרה הטוב יחצה את רוחב הסרט.
אם אתה לא יכול - תראה אם תוכל להעביר כבל (מספיק אפילו 4 גידים של טלפון, זה יתן לך 100mbps) מהAP שלך לצד השני של הבית ושים שם AP נוסף. תדאג ששם הרשת והסיסמא יהיו זהים, תשים אחד בערוץ 1 ואת השני בערוץ 13 ותקבל רשת אחת עם דילוג פשוט....
סאת אומרת שדרך הריפיטר זה יעבוד על 150 Mbps?