חבילות אטרקטיביות ללקוחות ותיקים ב- YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

יש חבילות כאלו? ניסיתי למצוא באתר ולא מצאתי.
קרובי משפחה שיש להם YES קנו טלוויזיה חדשה. יש להם ממיר ישן והם רוצים לעבור לחבילת HD. הם לא מתעניינים בספורט.
איזה מחירים קיימים?
תודה :)

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

אין דבר כזה, לפי מה שהבנתי פה מהאנשים לקוחות וותיקים רק נדפקים. כל המבצעים הם רק ללקוחות חדשים.
בכל זאת אם הם רוצים לנסות שיגיעו לשימור לקוחות ואז אולי הם יקבלו איזה דיל, אבל כניראה שלא יותר טוב מדיל של לקוחות חדשים.

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אני מבין, טוב לדעת כדי שאני אדע עם מה אני הולך להתמודד. די מגוחך שהם משלמים עבור חבילת בסיס שקר כלשהי 220 ש"ח עם ממירים רגילים, כשיש מבצע נחמד ב- 239 ש"ח עם ממירים חדשים וכל הסרטים והסדרות (11 חבילות לפי האתר של יס) פתוחות.

כמה מהאנשים כאן מחוברים למבצע של ה- 239 ש"ח כפי שמופיע בעמוד הבא? https://secure.yes.co.il/secure/join.aspx
https://secure.yes.co.il/Doc/HQT.pdf

(או למבצע אחר, טוב יותר)

והאם אתם משתמשים "חדשים" או "מחדשים"?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #4 

אפשר להתנתק ולחזור.

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

זה מה שנעשה בלית ברירה :)

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #6 

מנסיון ארוך שנים אתם (מהשנה הראשונה שלהם כמעט..) - אני כל כמה זמן (זה יוצא בערך כל שנה..) מתקשר "עושה רעש" בצורת "מיד אני עובר להוט" ושאר מיני איומים שמיד מעבירים אותך לאחראית או משהו דומה שאצלה פתאום כן אפשר לבקש לקבל מחיר ותנאים כמו בחבילות המבצע לחדשים (ולפעמים גם יותר..) - הכל תלוי בכושר המיקוח שלך והסבלנות/התעקשות..
בהצלחה..

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

התקשרתי אליהם היום. סיכמתי עם הקרובים את כללי המשחק - יש איומים בניתוק, ואם יש צורך גם נבצע אותו.

הגעתי לשרות הלקוחות, אמרתי לה שאני מעוניין במה שיש להם באתר. היא אמרה לי בהתחלה שהיא לא מכירה את זה, ואח"כ היא התעשתה ואמרה שהיא לא יכולה לתת את זה. היא אמרה שאפשר להחליף לממיר HD ב- 25 לחודש שכירות(!) או לממיר יסמקסטוטאלHD ב- 50 ש"ח לחודש שכירות(!!).

אז אמרתי לה, "אנחנו יכולים לשחק את המשחק שבו אני מתעקש על חבילה ואת אומרת לי שהיא לא קיימת, ואז אנחנו מתנתקים ומדברים שוב בעוד חודש, חודשיים או שלושה, ביוזמתכם כמובן, ונותנים לנו את החבילה שאנחנו רוצים. בינתיים, אתם מפסידים כסף ואנחנו חוסכים אותו תוך התחברות לעידן+, ואולי אפילו מתרגלים אליו ולא חוזרים אליכם בכלל. אולי במקום זה תתנו לנו את מה שאנחנו מבקשים במקום שנשחק משחק שבו אתם רק מפסידים? האם לקוחות ותיקים שווים פחות מחדשים?"

שירות הלקוחות אומר לי, "מה פתאום? אתם שווים אפילו יותר נעביר אתכם למחלקה הכי בכירה שלנו, שימור לקוחות והיא תוכל לתת לכם את מה שאתם מבקשים".

נהדר! עברתי לשימור הלקוחות.

"שלום אדוני, שמעתי את השיחה ונשמח לתת לך כל חבילה שיש. אנחנו יכולים לתת ה-כ-ל!"

"סבבה, אני רוצה את מה שיש באתר"

"... את זה לא נוכל לתת לך, אבל נוכל לתת לך כמעט את אותה החבילה. ב- 2 ש"ח יותר (כלומר ב- 241 ש"ח) את כל החבילות עם ממיר יסמקסHD וממיר מקס רגיל".

מכיוון שהמטרה הראשונית היתה להחליף ממיר ולעבור לחבילה אטרקטיבית יותר, ובתכל'ס קיבלתי תמורת 15 ש"ח יותר מהחבילה הקיימת (ו- 2 ש"ח יותר מהמחיר הנקוב באתר - לא נורא בכלל) גם שני ממירים חדשים (אחד מהם HD, והמקליט הרגיל יעבור לטלוויזיה ישנה) וגם את כל החבילות כשבפועל דרך שירות הלקוחות היינו מקבלים רק ממיר HD רגיל ב- 25 ש"ח לחודש יותר - מבחינתנו זה היה נצחון.

זהו, לידיעתכם :)

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #8 

כמו שאמרתי לך....
תתחדש. (Y)

שלח תגובה