אני לא סגור על זה ש 10 point white balance וגאמא (ב 10 נקודות) זהה בכל המסכים מאותו דגם. גם אם זה אותו מסך בדיוק.
מעניין אם יש פה מישהו שמבין באמת בתחום ויכול לתת אינפורמציה בנושא ולאשר שזה בסדר או להגיד שלא...
נראה לי שלא הבנת למה התכוונתי. בכלל אין לי ST60...
אני חושב שכיול white balance ו gamma ב 10 נקודות הוא מאוד ספציפי לכל מסך ולא לדגם. כלומר אם תיקח שני מסכי ST60 שלא יוצרו באותו batch הכיול יהיה שונה ביניהן. אולי לא הרבה אבל בכל זאת.
אני לא בטוח במה שכתבתי ולכן אשמח לאינפורמציה ממומחה (נגיד, עופר) אם כיול כזה במסך אחד תופס באחר או לא.
סליחה על השאלה שאני בטוח שיגידו "השתמש בחיפוש" אבל..
אסתי באה מחר, אני מחפש לדעת איך לעשות את ההרצה נכון, קראתי מלא דברים פה באתר מלפני שנה וגם חמש שנים.
אני לא מבין איך להריץ.
אין לי DVD אין לי BLUERAY, האם יש קובץ MKV שניתן להריץ שיעשה את ההרצה?
אני אחפש את הRPI שלי ונריץ לכמה שצריך.
alon24 כתב:סליחה על השאלה שאני בטוח שיגידו "השתמש בחיפוש" אבל..
אסתי באה מחר, אני מחפש לדעת איך לעשות את ההרצה נכון, קראתי מלא דברים פה באתר מלפני שנה וגם חמש שנים.
אני לא מבין איך להריץ.
אין לי DVD אין לי BLUERAY, האם יש קובץ MKV שניתן להריץ שיעשה את ההרצה?
אני אחפש את הRPI שלי ונריץ לכמה שצריך.
orenelim :
איך אתה עשית את ההרצה?
...
האמת לא עשיתי הרצה
פשוט לא שיניתי הגדרות כמה ימים וזהו
באופן אישי אני ממליץ לבצע הרצה. אני ביצעתי ולמרות זאת היתה לי צבירה קלה של ערוצים שונים בהם לא צפיתי מעבר לכמה שעות ברציפות ובקונטרסט של 70-80.
האם ה60ST60 שלכם מזמזת בתמונה בהירה?
זו הפלזמה החמישית שלי ופעם ראשונה שאני נתקל בזה. ב65ST60 שיש לי זה לא קיים. אם אני עובר ממסך בהיר למסך כהה אני יכול בעיניים עצומות עם הגב למסך ממרחק של 3 מ' לשמוע מתי התמונה בהירה ומתי כהה (עשיתי בדיקה עם גיסי). זה לא מפריע רוב הזמן אך לפעמים יש סצינות בהירות ושקטות שבהן זה מורגש או כשאני שומע בווליום נמוך.
אציין שהיא בחדר שינה והחדר מאוד שקט. בסלון סביר להניח שזה לא היה מפריע לי.