המלצה לרמקולים רצפתיים לסטריאו - עד 6000 ש"ח.
מחפש המלצה לרמקולים. התקציב יכול לעלות במעט עבור רמקול מומלץ מאוד.
אפשרויות שראיתי - focal jmlab 714 או B&W 684 (עוד לא הקשבתי להם)
שומע כל סגנונות המוסיקה, ישתדכו למגבר דיי בסיסי של PIONEER ק"ב, CD בסיסי.
מחפש רמקול "נאמן למקור" ככל שניתן. לא מחפש בסים מוגזמים אלא צליל מדויק.
המלצות / הצעות ?
תודה לעונים.
אפשרויות שראיתי - focal jmlab 714 או B&W 684 (עוד לא הקשבתי להם)
שומע כל סגנונות המוסיקה, ישתדכו למגבר דיי בסיסי של PIONEER ק"ב, CD בסיסי.
מחפש רמקול "נאמן למקור" ככל שניתן. לא מחפש בסים מוגזמים אלא צליל מדויק.
המלצות / הצעות ?
תודה לעונים.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
1.לך לחנות שתאפשר לך להקשיב למוסיקה שאתה מכיר ואהב עם כמה שילובים.הכי טוב היה אם היית מביא את המגבר איתך
2.אני קניתי אחרי לא מעט סיבובים בחנויות מוניטור אודיו סילבר רצפתיים שאני חושב שייכנסו לתקציב שלך
2.אני קניתי אחרי לא מעט סיבובים בחנויות מוניטור אודיו סילבר רצפתיים שאני חושב שייכנסו לתקציב שלך
נערך לאחרונה על ידי קרוקס44 ב 10/09/2013 10:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לך לחנות שתאפשר לך להקשיב למוסיקה שאתה מכיר ואהב עם כמה שילובים.הכי טוב היה אם היית מביא את המגבר איתך...
- dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אם יש לך תקציב 6000 שח
הכי מומלץ שתקנה רמקולים יד שניה
במחיר הזה אתה יכולל פנק את עצמך ברמקולים שהיו חדשים עלו מעל ה10 אלף שך אם לא 15 אלף
תינעל על חברה מסוימת ותחפש אותם משומשים לא חסרים הזדמנויות ברמקולים יד שניה
הכי מומלץ שתקנה רמקולים יד שניה
במחיר הזה אתה יכולל פנק את עצמך ברמקולים שהיו חדשים עלו מעל ה10 אלף שך אם לא 15 אלף
תינעל על חברה מסוימת ותחפש אותם משומשים לא חסרים הזדמנויות ברמקולים יד שניה
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קרוקס44 כתב:1.לך לחנות שתאפשר לך להקשיב למוסיקה שאתה מכיר ואהב עם כמה שילובים.הכי טוב היה אם היית מביא את המגבר איתך
2.אני קניתי לא מעט סיבובים בחנויות מוניטור אודיו סילבר רצפתיים שאני חושב שייכנסו לתקציב שלך...
אני גם מסכים בנוגע ליד שניה - אין ספק שאפשר למצוא שם רמקולים שיתנו הרבה יותר תמורה למחיר..!
הנה עוד רצפתיים שיכולים להתאים לתקציב הנתון:
- מוניטור אודיו סילבר RX6
- טאנוי רבולושן DC6T
- ELAC 58.2
- QUAD 22L2
- B&W CM5
- מורל אוקטב
- פוקאל 807
- ELAC BS 243
- פולק אודיו LSi7
- רוקסאן TR-5
- טאנוי DC6
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
יד שניה זו בהחלט אפשרות מועדפת.
אבל:
אתה חייב לשמוע כל רמקול שאתה בוחן עם ההגברה והמקור שלך, בשל האיכות המאוד בסיסית שלהם כל רמקול שתשמע עם סט אחר ייתן לך תוצאות שונות לחלוטין אצלך במערכת.
אתה חייב לשמוע בכל מקום ובכל חנות כמה רמקולים שונים כדי לקבל נקודת ייחוס, נראה לי שאין לך הרבה ניסיון , ובכל מצב אחר אתה יכול להיתפס לרושם רגעי לא נכון.
לדעתי מבחינתך עדיף להשקיע סביבות 3000 - 4000 ברמקול מדפי טוב יד שניה, ולהשקיע בהגברה ומקור טובים יותר (גם יד שניה).
אבל:
אתה חייב לשמוע כל רמקול שאתה בוחן עם ההגברה והמקור שלך, בשל האיכות המאוד בסיסית שלהם כל רמקול שתשמע עם סט אחר ייתן לך תוצאות שונות לחלוטין אצלך במערכת.
אתה חייב לשמוע בכל מקום ובכל חנות כמה רמקולים שונים כדי לקבל נקודת ייחוס, נראה לי שאין לך הרבה ניסיון , ובכל מצב אחר אתה יכול להיתפס לרושם רגעי לא נכון.
לדעתי מבחינתך עדיף להשקיע סביבות 3000 - 4000 ברמקול מדפי טוב יד שניה, ולהשקיע בהגברה ומקור טובים יותר (גם יד שניה).
איל פור
ביד שניה תוכל למצוא מציאות מדהימות
בכל מקרה אם תרצה חדש לך תשמע את הרמקול הזה ותתכונן להיות מופתע
http://www.bg-sound.co.il/pl_product~275~47~0.htm?x=1
בכל מקרה אם תרצה חדש לך תשמע את הרמקול הזה ותתכונן להיות מופתע
http://www.bg-sound.co.il/pl_product~275~47~0.htm?x=1
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
ברגע זה יש אצל רפי האוזמן ברמת גן זוג Tannoy Dual concentrics 12 inch למכירה. למיטב ידיעתי הוא רוצה עליהם 7000 שקל. שום רמקול ממה שהוצע פה אפילו לא מתקרב למה שהרמקולים האלה יכולים לתת.. למעשה, גם בתקציב כפול ואולי אפילו משולש לא תמצא תמורה עדיפה.
לי יש את גרסת ה15 אינץ' בבית ומדובר באחד הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי בחיים. בארץ הTANNOY הקואקסיילים לא מאוד מוכרים אבל מדובר בסדרה שרצה כבר משנות ה50 ונמכרת סכומי עתק כאשר הם חדשים (מיוצרים עד היום) ומגיע לאלפי דולרים בקלות בשוק היד שניה העולמי.
מציע לך בחום ללכת לשמוע אותם, זה רמקול לכל החיים.. אין ממש לאן לעלות ממנו. אם תרצה יותר פרטים על מה זה בעצם הרמקול הזה רק תגיד.
לי יש את גרסת ה15 אינץ' בבית ומדובר באחד הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי בחיים. בארץ הTANNOY הקואקסיילים לא מאוד מוכרים אבל מדובר בסדרה שרצה כבר משנות ה50 ונמכרת סכומי עתק כאשר הם חדשים (מיוצרים עד היום) ומגיע לאלפי דולרים בקלות בשוק היד שניה העולמי.
מציע לך בחום ללכת לשמוע אותם, זה רמקול לכל החיים.. אין ממש לאן לעלות ממנו. אם תרצה יותר פרטים על מה זה בעצם הרמקול הזה רק תגיד.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כמו שאתה אומר הרמקולים הינם לצורך שמיעת מוסיקה אבל הרסיבר שלך כמו שציינת הינו רסיבר בסיסי
יכול להיות שעל הדרך תצטרך רסיבר סטריאו .
כמו שהמליצו לך מומלץ ללכת לחנויות המתמחות ולהאזין לרמקולים עם הרסיבר שלך .
יכול להיות שעל הדרך תצטרך רסיבר סטריאו .
כמו שהמליצו לך מומלץ ללכת לחנויות המתמחות ולהאזין לרמקולים עם הרסיבר שלך .
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
אני אוהב את רפי מאוד, למעשה הוא קרוב משפחה, וטנוי מעולים,Tankpopper כתב:ברגע זה יש אצל רפי האוזמן ברמת גן זוג Tannoy Dual concentrics 12 inch למכירה. למיטב ידיעתי הוא רוצה עליהם 7000 שקל. שום רמקול ממה שהוצע פה אפילו לא מתקרב למה שהרמקולים האלה יכולים לתת.. למעשה, גם בתקציב כפול ואולי אפילו משולש לא תמצא תמורה עדיפה.
מציע לך בחום ללכת לשמוע אותם, זה רמקול לכל החיים.. אין ממש לאן לעלות ממנו. אם תרצה יותר פרטים על מה זה בעצם הרמקול הזה רק תגיד....
אבל בחיאת... "אין ממש לאן לעלות ממנו" "גם בתקציב כפול ואולי אפילו משולש לא תמצא תמורה עדיפה"....
בוא נקח אוויר....
Utopia
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

אני עומד מאחורי מה שאמרתי, בין אם הטענה מוצאת חן בעינייך או לא.. שמעתי הרבה רמקולים בחיי וTANNOY בהחלט נמצאים שם למעלה. להזכירך, הגרסאות החדשות שלהם (ששונות במעט מאוד מהגרסאות ה"ישנות") נמכרות כחדשות בעשרות אלפי שקלים.
אבל סתם לידע כללי.. שמעת פעם TANNOY 15 או 12 אינץ' בתיבה גדולה שאתה מציעה לי לקחת אוויר?
אבל סתם לידע כללי.. שמעת פעם TANNOY 15 או 12 אינץ' בתיבה גדולה שאתה מציעה לי לקחת אוויר?
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני גם מצטרף לשאלה הנ"ל. קראתי הרבה ביקורות והמלצות, רשמתי דגמים והבנתי שהכל לשווא. יש המון יצרנים והמון דגמים לכל נישה.
הבנתי שאני צריך ללכת ולשמוע בעצמי. כמו פעם (נגיד לפני 15-20 שנים), הייתי קונה רמקולים עם זכות להחלפה מלאה. כך אפשר להתרשם מהרמקולים בחדר אליו הם מיועדים ולהחליף אם התגלו כלא מתאימים (תתפלאו כמה שונה הרושם בחנות לעומת החדר בבית. פתאום אתה מגלה מלכודות בסים, או צרמוניות מידים, לפעמים רמקול שבהשוואות בחנות לא נשמע מי-יודע-מה, בבית נשמע מצויין, ולהיפך). בשיטה הזאת יד-2 פחות אפשרי.
לצערי - התקציב לא כזה גמיש, 5,000 ש"ח +-.
לאור הנאמר, מישהו יכול להמליץ על חנויות בחיפה?

הבנתי שאני צריך ללכת ולשמוע בעצמי. כמו פעם (נגיד לפני 15-20 שנים), הייתי קונה רמקולים עם זכות להחלפה מלאה. כך אפשר להתרשם מהרמקולים בחדר אליו הם מיועדים ולהחליף אם התגלו כלא מתאימים (תתפלאו כמה שונה הרושם בחנות לעומת החדר בבית. פתאום אתה מגלה מלכודות בסים, או צרמוניות מידים, לפעמים רמקול שבהשוואות בחנות לא נשמע מי-יודע-מה, בבית נשמע מצויין, ולהיפך). בשיטה הזאת יד-2 פחות אפשרי.
לצערי - התקציב לא כזה גמיש, 5,000 ש"ח +-.
לאור הנאמר, מישהו יכול להמליץ על חנויות בחיפה?
שמעתי דגם כלשהו עם 12 אינץ' קואקסלי, אין לי מושג איזה, נשמע מצוין - לא אומר שלא... בין זה לבין "אין לאן לעלות",Tankpopper כתב:אני עומד מאחורי מה שאמרתי, בין אם הטענה מוצאת חן בעינייך או לא.. שמעתי הרבה רמקולים בחיי וTANNOY בהחלט נמצאים שם למעלה. להזכירך, הגרסאות החדשות שלהם (ששונות במעט מאוד מהגרסאות ה"ישנות") נמכרות כחדשות בעשרות אלפי שקלים.
אבל סתם לידע כללי.. שמעת פעם TANNOY 15 או 12 אינץ' בתיבה גדולה שאתה מציעה לי לקחת אוויר?...
קודם כל, בגבוהים יש מרחק גדול שאפשר לעלות, בעיקר בפירוט, כנ"ל לגבי הפירוט בבאס, שנשמע "עשיר" אבל בעיקר בגלל שגם שם חסר פירוט..
הבעיה עם פירוט - שלא תדע מה אתה מפספס עד שלא תשמע עוד, לכן אני מבין אותך.
זה רמקול מעולה בסך הכל, אבל לא הייתי נסחף עם התיאורים וגם לא הייתי מתחתן איתו
Utopia
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

זכותך..
הTANNOY 15 אינץ' משמשים עד היום כמוניטורים אולפניים בחלק מהאולפנים הגדולים בעולם. שמעתי לא מעט רמקולים בחיי, מפורטים יותר ופחות. אז נכון שיש מפורטים מהם, אבל לא הרבה יותר מפורטים - וזה תמיד על חשבון משהו. כמו כן, פירוט הוא לא הקריטריון היחיד שעושה רמקול.. אז גם אם יש מפורטים מהם, כאשר מסתכלים על החבילה הכוללת שהם נותנים - הם בהחלט נמצאים שם למעלה, ולגמרי אפשר להתחתן איתם.
אבל במקום לכעוס ולנסות להרגיע אותי, במקום לחפש מה לא בסדר בהצהרה שלי - למה שלא תנסה להבין מאיפה היא באה? אולי תבקש לבוא ולשמוע אותם אצלי וללמוד בעצמך מה הם יודעים לעשות?
you'll catch allot more flies with honey...
הTANNOY 15 אינץ' משמשים עד היום כמוניטורים אולפניים בחלק מהאולפנים הגדולים בעולם. שמעתי לא מעט רמקולים בחיי, מפורטים יותר ופחות. אז נכון שיש מפורטים מהם, אבל לא הרבה יותר מפורטים - וזה תמיד על חשבון משהו. כמו כן, פירוט הוא לא הקריטריון היחיד שעושה רמקול.. אז גם אם יש מפורטים מהם, כאשר מסתכלים על החבילה הכוללת שהם נותנים - הם בהחלט נמצאים שם למעלה, ולגמרי אפשר להתחתן איתם.
אבל במקום לכעוס ולנסות להרגיע אותי, במקום לחפש מה לא בסדר בהצהרה שלי - למה שלא תנסה להבין מאיפה היא באה? אולי תבקש לבוא ולשמוע אותם אצלי וללמוד בעצמך מה הם יודעים לעשות?
you'll catch allot more flies with honey...