המלצה לרמקולים רצפתיים לסטריאו - עד 6000 ש"ח.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
vashdi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 208
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

מחפש המלצה לרמקולים. התקציב יכול לעלות במעט עבור רמקול מומלץ מאוד.
אפשרויות שראיתי - focal jmlab 714 או B&W 684 (עוד לא הקשבתי להם)

שומע כל סגנונות המוסיקה, ישתדכו למגבר דיי בסיסי של PIONEER ק"ב, CD בסיסי.
מחפש רמקול "נאמן למקור" ככל שניתן. לא מחפש בסים מוגזמים אלא צליל מדויק.

המלצות / הצעות ?

תודה לעונים.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

1.לך לחנות שתאפשר לך להקשיב למוסיקה שאתה מכיר ואהב עם כמה שילובים.הכי טוב היה אם היית מביא את המגבר איתך
2.אני קניתי אחרי לא מעט סיבובים בחנויות מוניטור אודיו סילבר רצפתיים שאני חושב שייכנסו לתקציב שלך
נערך לאחרונה על ידי קרוקס44 ב 10/09/2013 10:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

לך לחנות שתאפשר לך להקשיב למוסיקה שאתה מכיר ואהב עם כמה שילובים.הכי טוב היה אם היית מביא את המגבר איתך
...
(Y)

dazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

אם יש לך תקציב 6000 שח
הכי מומלץ שתקנה רמקולים יד שניה
במחיר הזה אתה יכולל פנק את עצמך ברמקולים שהיו חדשים עלו מעל ה10 אלף שך אם לא 15 אלף
תינעל על חברה מסוימת ותחפש אותם משומשים לא חסרים הזדמנויות ברמקולים יד שניה
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....

Stereopro
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

[interest]המלצה מעוסק בתחום - אסורה[/interest]

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #6 

FOCUS AUDIO FC8-MK2
בתוספת 1K יש עוד מציאות טובות ביד2

חובה להשקיע גם במגבר איכותי

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #7 

BreezeNET כתב:FOCUS AUDIO FC8-MK2

...
מומלצים ביותר, יצא לי לשמוע אותם בבית המוכר. רמקולים שמורים בצורה בלתי רגילה ונשמעים נפלא.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #8 

BreezeNET כתב:FOCUS AUDIO FC8-MK2

...
מומלצים ביותר, יצא לי לשמוע אותם בבית המוכר. רמקולים שמורים בצורה בלתי רגילה ונשמעים נפלא.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #9 

קרוקס44 כתב:1.לך לחנות שתאפשר לך להקשיב למוסיקה שאתה מכיר ואהב עם כמה שילובים.הכי טוב היה אם היית מביא את המגבר איתך
2.אני קניתי לא מעט סיבובים בחנויות מוניטור אודיו סילבר רצפתיים שאני חושב שייכנסו לתקציב שלך
...
(Y) (Y)

אני גם מסכים בנוגע ליד שניה - אין ספק שאפשר למצוא שם רמקולים שיתנו הרבה יותר תמורה למחיר..!

הנה עוד רצפתיים שיכולים להתאים לתקציב הנתון:
  • מוניטור אודיו סילבר RX6
  • טאנוי רבולושן DC6T
  • ELAC 58.2
  • QUAD 22L2
דבר אחרון, למה דווקא רצפתיים? אתה בעצמך אומר שהבאסים לא קריטיים, אז למה לא ללכת על רמקול מדפי שבהגדרה ייתן לך יותר תמורה לערך מרצפתי באותו תקציב?? תעשה לעצמך טובה ותבדוק גם את המדפיים הבאים לצד הרצפתיים לעיל כשאתה מגיע לחנות מתמחה לעשות את מבחני ההאזנה שלך:
  • B&W CM5
  • מורל אוקטב
  • פוקאל 807
  • ELAC BS 243
  • פולק אודיו LSi7
  • רוקסאן TR-5
  • טאנוי DC6

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3067
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #10 

יש באחד הלוחות מעוסק בתחום ( יתרון לדעתי )
Von Schweikert VR-2

רמקולים אדירים.
תעשה מאמץ וקנה אותם.

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #11 

יד שניה זו בהחלט אפשרות מועדפת.

אבל:

אתה חייב לשמוע כל רמקול שאתה בוחן עם ההגברה והמקור שלך, בשל האיכות המאוד בסיסית שלהם כל רמקול שתשמע עם סט אחר ייתן לך תוצאות שונות לחלוטין אצלך במערכת.

אתה חייב לשמוע בכל מקום ובכל חנות כמה רמקולים שונים כדי לקבל נקודת ייחוס, נראה לי שאין לך הרבה ניסיון , ובכל מצב אחר אתה יכול להיתפס לרושם רגעי לא נכון.

לדעתי מבחינתך עדיף להשקיע סביבות 3000 - 4000 ברמקול מדפי טוב יד שניה, ולהשקיע בהגברה ומקור טובים יותר (גם יד שניה).
איל פור

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #12 

אילפור כתב:אתה חייב לשמוע כל רמקול שאתה בוחן עם ההגברה והמקור שלך.
...
(Y) (Y) (Y)

partner11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #13 

ביד שניה תוכל למצוא מציאות מדהימות
בכל מקרה אם תרצה חדש לך תשמע את הרמקול הזה ותתכונן להיות מופתע
http://www.bg-sound.co.il/pl_product~275~47~0.htm?x=1

Tankpopper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #14 

ברגע זה יש אצל רפי האוזמן ברמת גן זוג Tannoy Dual concentrics 12 inch למכירה. למיטב ידיעתי הוא רוצה עליהם 7000 שקל. שום רמקול ממה שהוצע פה אפילו לא מתקרב למה שהרמקולים האלה יכולים לתת.. למעשה, גם בתקציב כפול ואולי אפילו משולש לא תמצא תמורה עדיפה.

לי יש את גרסת ה15 אינץ' בבית ומדובר באחד הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי בחיים. בארץ הTANNOY הקואקסיילים לא מאוד מוכרים אבל מדובר בסדרה שרצה כבר משנות ה50 ונמכרת סכומי עתק כאשר הם חדשים (מיוצרים עד היום) ומגיע לאלפי דולרים בקלות בשוק היד שניה העולמי.

מציע לך בחום ללכת לשמוע אותם, זה רמקול לכל החיים.. אין ממש לאן לעלות ממנו. אם תרצה יותר פרטים על מה זה בעצם הרמקול הזה רק תגיד.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #15 

כמו שאתה אומר הרמקולים הינם לצורך שמיעת מוסיקה אבל הרסיבר שלך כמו שציינת הינו רסיבר בסיסי
יכול להיות שעל הדרך תצטרך רסיבר סטריאו .

כמו שהמליצו לך מומלץ ללכת לחנויות המתמחות ולהאזין לרמקולים עם הרסיבר שלך .
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #16 

Tankpopper כתב:ברגע זה יש אצל רפי האוזמן ברמת גן זוג Tannoy Dual concentrics 12 inch למכירה. למיטב ידיעתי הוא רוצה עליהם 7000 שקל. שום רמקול ממה שהוצע פה אפילו לא מתקרב למה שהרמקולים האלה יכולים לתת.. למעשה, גם בתקציב כפול ואולי אפילו משולש לא תמצא תמורה עדיפה.

לי יש את גרסת ה15 אינץ' בבית ומדובר באחד הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי בחיים. בארץ הTANNOY הקואקסיילים לא מאוד מוכרים אבל מדובר בסדרה שרצה כבר משנות ה50 ונמכרת סכומי עתק כאשר הם חדשים (מיוצרים עד היום) ומגיע לאלפי דולרים בקלות בשוק היד שניה העולמי.

מציע לך בחום ללכת לשמוע אותם, זה רמקול לכל החיים.. אין ממש לאן לעלות ממנו. אם תרצה יותר פרטים על מה זה בעצם הרמקול הזה רק תגיד.
...
אני אוהב את רפי מאוד, למעשה הוא קרוב משפחה, וטנוי מעולים,
אבל בחיאת... "אין ממש לאן לעלות ממנו" "גם בתקציב כפול ואולי אפילו משולש לא תמצא תמורה עדיפה"....
בוא נקח אוויר....
Utopia

Tankpopper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

אני עומד מאחורי מה שאמרתי, בין אם הטענה מוצאת חן בעינייך או לא.. שמעתי הרבה רמקולים בחיי וTANNOY בהחלט נמצאים שם למעלה. להזכירך, הגרסאות החדשות שלהם (ששונות במעט מאוד מהגרסאות ה"ישנות") נמכרות כחדשות בעשרות אלפי שקלים.

אבל סתם לידע כללי.. שמעת פעם TANNOY 15 או 12 אינץ' בתיבה גדולה שאתה מציעה לי לקחת אוויר?

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #18 

אני גם מצטרף לשאלה הנ"ל. קראתי הרבה ביקורות והמלצות, רשמתי דגמים והבנתי שהכל לשווא. יש המון יצרנים והמון דגמים לכל נישה.
הבנתי שאני צריך ללכת ולשמוע בעצמי. כמו פעם (נגיד לפני 15-20 שנים), הייתי קונה רמקולים עם זכות להחלפה מלאה. כך אפשר להתרשם מהרמקולים בחדר אליו הם מיועדים ולהחליף אם התגלו כלא מתאימים (תתפלאו כמה שונה הרושם בחנות לעומת החדר בבית. פתאום אתה מגלה מלכודות בסים, או צרמוניות מידים, לפעמים רמקול שבהשוואות בחנות לא נשמע מי-יודע-מה, בבית נשמע מצויין, ולהיפך). בשיטה הזאת יד-2 פחות אפשרי.
לצערי - התקציב לא כזה גמיש, 5,000 ש"ח +-.

לאור הנאמר, מישהו יכול להמליץ על חנויות בחיפה?
:?:

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #19 

Tankpopper כתב:אני עומד מאחורי מה שאמרתי, בין אם הטענה מוצאת חן בעינייך או לא.. שמעתי הרבה רמקולים בחיי וTANNOY בהחלט נמצאים שם למעלה. להזכירך, הגרסאות החדשות שלהם (ששונות במעט מאוד מהגרסאות ה"ישנות") נמכרות כחדשות בעשרות אלפי שקלים.

אבל סתם לידע כללי.. שמעת פעם TANNOY 15 או 12 אינץ' בתיבה גדולה שאתה מציעה לי לקחת אוויר?
...
שמעתי דגם כלשהו עם 12 אינץ' קואקסלי, אין לי מושג איזה, נשמע מצוין - לא אומר שלא... בין זה לבין "אין לאן לעלות",
קודם כל, בגבוהים יש מרחק גדול שאפשר לעלות, בעיקר בפירוט, כנ"ל לגבי הפירוט בבאס, שנשמע "עשיר" אבל בעיקר בגלל שגם שם חסר פירוט..
הבעיה עם פירוט - שלא תדע מה אתה מפספס עד שלא תשמע עוד, לכן אני מבין אותך.

זה רמקול מעולה בסך הכל, אבל לא הייתי נסחף עם התיאורים וגם לא הייתי מתחתן איתו
Utopia

Tankpopper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

זכותך..

הTANNOY 15 אינץ' משמשים עד היום כמוניטורים אולפניים בחלק מהאולפנים הגדולים בעולם. שמעתי לא מעט רמקולים בחיי, מפורטים יותר ופחות. אז נכון שיש מפורטים מהם, אבל לא הרבה יותר מפורטים - וזה תמיד על חשבון משהו. כמו כן, פירוט הוא לא הקריטריון היחיד שעושה רמקול.. אז גם אם יש מפורטים מהם, כאשר מסתכלים על החבילה הכוללת שהם נותנים - הם בהחלט נמצאים שם למעלה, ולגמרי אפשר להתחתן איתם.

אבל במקום לכעוס ולנסות להרגיע אותי, במקום לחפש מה לא בסדר בהצהרה שלי - למה שלא תנסה להבין מאיפה היא באה? אולי תבקש לבוא ולשמוע אותם אצלי וללמוד בעצמך מה הם יודעים לעשות?

you'll catch allot more flies with honey...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”