Meedio

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

רכשתי כרטיס PVR-150 של HAUPPAUGE.

אני מנסה לעבוד עם MEEDIO, אבל לא מצליח לגרום לשלט שמגיע עם הכרטיס לשלוט עליה. ניסיתי להתקין PLUG-IN מיוחד. ניסיתי גם לשנות את הקובץ *.INI לפי מדריכים שקראתי וזה גם לא עוזר.

מעבר לזה, לא ממש הבנתי איך אני מתקין EPG בתוכנה, למרות שחרשתי על הפורום ובדקתי את האופציות השונות, עדיין לא הצלחתי להפעיל את זה, ובתוכנה הזאת זה לא נותן לי בכלל לצפות בטלוויזיה בלי EPG.

ניסיתי לעבוד גם עם BEYONDTV - שם השלט עובד ואיכות התמונה טובה, אבל משהו מוזר - יש לי בעיה של חוסר סנכרון בין תמונה לקול, רק בערוץ הספורט. מישהו נתקל בבעיה הזאת? כמו כן, יש דיליי של שניה בשידור (מרגע שאני מעביר ערוץ, עוברת שניה עד שהערוץ באמת עובר), אבל אני מניח שזה קשור לכך שהתמונה שמתקבלת היא כבר לאחר קידוד ל MPEG2.

גם ב BEYOND TV לא הצלחתי להבין איך אני מתקין EPG. מעבר לזה, ממש מפריע שלא ניתן להקליט בלחיצת כפתור - אם לוחצים על כפתור ההקלטה, נפתח תפריט שבו ניתן לקבוע את ההקלטה, אבל רק בכיוון שעה, שאינו גמיש מדי (בקפיצות של רבע שעה, אם אני לא טועה)

ניסיתי גם את SAGE TV, אבל שם השלט עבד לי רק באופן חלקי, והתמונה הופיעה עם שני פסים שחורים בצדדים.

לסיכום, הבעיות שלי הן:

1)איך אני מקנפג את השלט ל MEEDIO
2)איך אני מתקין EPG?
3)איך אני גורם ל IR BLASTER המצורף לעבוד עם ממיר של YES ?(ממיר שחור גדול, מהישנים יותר)

תודה,
עמית

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מצטער אבל אין תשובה לאף אחת מהשאלות שלך.
MEEDIO כבר לא קיימת - התוכנה נמכרה לYAHOO ולא ידועה לי רמת התמיכה בשידרוגים וכו' - רד מהMEEDIO

למה אתה לא הולך על הMCE? אם אתה מתכוון לומר שהממשק לא יפה אז אני יכול לומר לך בוודאות שכבר ניתן לשנות את הממשק.
אני לא בטוח לגבי שימוש בשלט של כרטיס הTV לשליטה על המדיה סנטר אבל זכור לי שמישהוא אמר שזה אפשרי.
אני משתמש בשלט של המארז...

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

MCE

שליחה #3 

למה אני לא הולך על MCE? נראה לי קצת מיותר להתקין מערכת הפעלה חדשה בשביל זה, כשיש מגוון של תוכנות שעושות את אותם הדברים בדיוק ולפחות לפי המאמרים שקראתי עד עתה, בהרבה יותר יעילות. הבנתי של MCE יש עדיין הרבה מאוד מחלות ילדות ולא כל כך בא לי להתעסק עם זה, בעיקר בגלל העובדה שזה אומר להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

תנסה את GBPVR. לי לקח 10 דקות להגדיר אותה כולל EPG, שלט ו BLASTER.

כדי להגדיר את ה BLASTER הקוד לממיר של YES הוא 385. אתה צריך להגדיר את זה בתוכנה שהגיעה עם ה PVR150 בנוסף להגדרה בתוכנת PVR.

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

GBPVR

שליחה #5 

תודה, אני אנסה

האם GBPVR תומך גם בניגון שירים והצגת תמונות, כמו MEEDIO?

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

Re: MCE

שליחה #6 

amittzor כתב:למה אני לא הולך על MCE? נראה לי קצת מיותר להתקין מערכת הפעלה חדשה בשביל זה, כשיש מגוון של תוכנות שעושות את אותם הדברים בדיוק ולפחות לפי המאמרים שקראתי עד עתה, בהרבה יותר יעילות. הבנתי של MCE יש עדיין הרבה מאוד מחלות ילדות ולא כל כך בא לי להתעסק עם זה, בעיקר בגלל העובדה שזה אומר להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.
...
(Y) מאותה סיבה אני ב SAGETV
אצלי עם אותו כרטיס ושלט MCE אין בעיה
אם היא מעניינת אותך תבדוק בפורומים שלה
Enjoy the Silence

shy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #7 

goodoffer כתב: MEEDIO כבר לא קיימת - התוכנה נמכרה לYAHOO ולא ידועה לי רמת התמיכה בשידרוגים וכו' - רד מהMEEDIO

...
...
MEEDIO לא מתה !!!
הפורומים עובדים http://www.meedio.com/forum/index.php
והקהילה חיה נושמת ובועטת
ויש אתר חדש של קהילת המשתמשים http://www.meedios.com/

הנה דיון על איך להפעיל את השלט בMEEDIO
http://www.meedio.com/forum/viewtopic.php?t=21178
נערך לאחרונה על ידי shy ב 20/10/2006 9:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

גם אני עדיין משתמש ב meedio ומאוד מרוצה.
לגבי ה EPG.
אני משתמש בתוכנה של אורן. תכנס לאתר שלו, תוריד את התוכנה ותגדיר אותה לפי ההוראות באתר.
אח"כ ב meedio אתה צריך להריץ את ה TV wizard. שם אתה בוחר באופציה של להשתמש ב TVXML ואתה צריך להגדיר לו את הספריה ב HTPC שלך שבו נמצא קובץ ה XML שיצרה התוכנה של אורן.

meedio מיבא את קובץ ה XML אבל אחרי ההרצה הראשונית הוא קצת עושה בלאגן במספרי הערוצים. יש לך אפשרות להגדיר לו ידנית את הקוד בממיר ואת מספר הערוץ לכל ערוץ שנמצא ברשימת ה EPG שלך. אתה עושה את זה פעם אחת וזהו. מאז meedio מייבא את הנתונים הנכונים לכל ערוץ.

אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #9 

ל- amittzor

ל GBPVR יש תמיכה מובנת בניגון שירים תמונות וכו' אבל מומלץ להוריד מפה:
reven.co.nz

את MYVIDEOS ו- MYMUSIC ו- MYPICTURES וגם את MYPROGRAMS

שהם הרבה יותר מוצלחים ממה שמגיע עם GBPVR.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”