משדרג Vmoda m80!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
rincewind פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!

בשעה טובה החלטתי להוריש את האוזניות האהובות שלי (m80 של Vmoda)לאחותי, וזה כמובן דורש לקנות אוזניות חדשות. הדרישות הן כלדלקהלן:

1. נוחות
2. רצוי עם כמה שעם בידוד יותר מוצלח מה m80 (כלומר, אוזניות פתוחות לא יתאימו..)
3. רצוי on ear, אלא אם הם over ear וממש, ממש נוחות.
4. דרוש מיקרופון עם שליטה על מכשירי אנדרואיד (או לפחות כבל עם כניסה סטנדרטית שאפשר להחליף..)
5. צריכות לעבוד טוב בלי הגברה

המוזיקה שאני שומע היא קלאסית, מטאל, ומחזות זמר (כןכן, כל אחד והסטיות שלו). הסתכלתי על הm100 שנראות אחלה (למרות שהבידוד שלהם בטח רחוק ממושלם) אבל גם לסנהייזר ובידאניק יצאו כמה דגמים לאחרונה שאני לא סגור על ההבדלים בניהם. בקיצר, אשמח מאוד לעזרה מלומדת

התקציב אגב, גמיש (עד 1500)

תודה רבה ושנה טובה!

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

בידוד טוב ונוחות טובה זה עסק בעייתי באוזניות און-איר, משום שהבידוד מסתמך לפחות בחלקו על לחץ צידי. אישית אני מוצא שקשת כפולה (כמו בHD25 DT1350( עוזרת באופן ניכר להפחית את הלחץ וגם לשפר את האחיזה על הראש תוך כדי.

אם אתה יכול להתפשר על הבידוד תבדוק את הKEF M500, קוצרות שבחים גם בהשוואה לדברים רציניים כמו הDT1350.

הM100 הן לא שילוב בין אובר איר לאון-איר, כלומר מכסות את האוזן אך עדיין נשענות עליה. הן גם מאוד באסיות, לא ממש עושה לי את זה בקלאסית ומטאל.

rincewind פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אופס, התהפך לי, התכוונתי לאוזניות over ear, ברור שהבידוד והנוחות נפגעים ב on ear :)

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #4 

תלך לחנות ותקשיב ל Momentum ול Amperior
תיראה אם הן עושות לך את זה

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #5 

לעניין Momentum Amperior

יש לקחת בחשבון, המומנטום מחייבות הגברה טובה כדיי להישמע טוב, אז חובה לבדוק עם הטלפון נייד שלך לפני קניה.

המלצה נוספת היא על MDR-1R של SONY שמגיעות עם מיקרופון מובנה ובעלות סאונד טוב.

rincewind פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

1. אתם מכירים חנות שאפשר לשמוע בה גם את סנהייזר וגם את סוני באזור המרכז? (הית חנות בסנטר של סנהייזר ליד כלי זמר, יש להם גם אוזניות של סוני?)
2. המומנטום מחייבת הגברה טובה? שמעתי שהיא עובדת מעולה עם מתח של אוזניות. לצורך העניין חלק גדול מהשמיעה יהיה S2, אבל אני מתכנן לקנות פלאפון (בתקווה עם סאונד יותר מוצלח) במהלך השנה הקרובה)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”