היי, אני סטודנט דל תקציב, לכן אני מעוניין לרכוש רסיבר פשוט. כזה שאוכל לחבר אליו את הלפטופ בHDMI והוא יוציא סאונד ל5.1 וHD לטלויזיה.
באמת שכל השאר לא מעניין אותי, רק שיעבוד ויעלה הכי מעט שאפשר.
מה אתם מציעים?
רסיבר פשוט לסטודנט
-
supreme
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
לדעתי - רסיבר פיוניר 323 מהדיוטי פרי ב-$200 יהיה מעולה בשבילך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
supreme
-
- חבר שרק התחיל

עדיין יש להם את המבצע הזה? לא מצאתי באתר שלהם http://dutyfree.bug.co.il/pixies כתב:לדעתי - רסיבר פיוניר 323 מהדיוטי פרי ב-$200 יהיה מעולה בשבילך....
- maya1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1365
הרסברים ב 200$ כבר לא בבאג אלה בא.ל.מ דיוטי פרי - עד לא מזמן היה שם את ה סוני 520 ו פיוניר 322 ב 200$. יתכן שכבר הוחלפו במשהו אחר - אני לא מעודכן - אבל זה שם בכל מקרה..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
supreme, האתר הזה ממש לא רלוונטי. כיום, אין יותר באג דיוטי פרי אלא א.ל.מ דיוטי פרי, והם לא מחזיקים באתר עם מחירים.
איך בכל זאת יודעים מה יש ובכמה? מפה לאוזן בפורומים...
כרגע יש את הפיוניר 323 (שזה דגם עדכני יותר מה-322) ועוד דגם של הרמן קרדון שהוא בעל נתונים טכניים פחות אטרקטיביים.
כרגע יש את הפיוניר 323 (שזה דגם עדכני יותר מה-322) ועוד דגם של הרמן קרדון שהוא בעל נתונים טכניים פחות אטרקטיביים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
דל תקציב מובן אבל מה הקשר לסטודנט ?
בד"כ סטודנט נמצא בגיל עם שמיעה אופטימלית
לאודיו יוקרתי

בד"כ סטודנט נמצא בגיל עם שמיעה אופטימלית
לאודיו יוקרתי
-
supreme
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה! נראה שאלך על זה. עכשיו צריך לחפש מישהי שטס לחול בקרוב : )pixies כתב:supreme, האתר הזה ממש לא רלוונטי. כיום, אין יותר באג דיוטי פרי אלא א.ל.מ דיוטי פרי, והם לא מחזיקים באתר עם מחירים.
כרגע יש את הפיוניר 323 (שזה דגם עדכני יותר מה-322) ועוד דגם של הרמן קרדון שהוא בעל נתונים טכניים פחות אטרקטיביים....
שיהיה שבוע טוב