בעיה קטנה ביומן - אירועים היסטוריים לא מופיעים ביומן באנדרויד

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

פירמטתי את הנייד ונתקלתי בבעיה ביומן (שנראה לי שלא הייתה קיימת קודם, או שהתגברתי עליה בעבר)

אני מסנכרן את האנדרויד ליומן של גוגל.

אירועים היסטוריים לא נשמרים בנייד אלא רק בגירסת המחשב.
ביומן במחשב יש את כל האירועים שנים אחורה. באנדרויד רק חודשיים בערך.

מצאתי פתרון מאוד מסורבל:
http://iandroid.co.il/forum/topic98950. ... 20calendar

לדעתי בעבר מצאתי פתרון ממש פשוט לעניין. אבל האמת שאני לא בטוח לגבי זה.

אני מניח שיש דרך קלילה לגרום לאנדרויד להציג את כלהאירועים ההיסטוריים ולא רק חודש או חודשיים אחורה.

למשהו יש הצעה?

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

מישהו?

yagel_k
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

באיזה מכשיר מדובר?
איזו גרסת OS רצה עליו?
האם זה עבד תקין מתישהו? במידה וכן, מה השינוי האחרון שבוצע לפני התקלה?

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

גלקסי ס3 אנדרויד 4.1.2

כמו שכתבתי שמתי לב לעניין אחרי שפירמטתי.
כמו כן נראה לי שבעבר זיהיתי את העניין והצלחתי לתקנו (למרות שאני לא סגור בודאות שבאמת הצלחתי. אולי ויתרתי ושכחתי מזה)

yagel_k
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עשיתי לך בדיקה על S3 חדש עם אנדרואיד 4.1.2, הגדרתי לו את הGMAIL שלי והכל הוצג במכשיר.
אם דפדפתי אחורה ביומן, האירועים הישינים הוצגו. כמו כן, במנהך המשימות של היומן, האירועים הוצגו כראוי.

אני יודע שזה מטופש, אבל תחת הגדרות סינכרון הGMAIL במכשיר > סינכרון היומן פעיל, נכון?
האם ניסית לאפס את אפליקצית יומן ע"י ניקוי הנתונים במנהל הישומים? (במידה ותעשה זאת, שים לב שנתונים השמורים לוקאלית - כנראה ימחקו).

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

yagel_k כתב:עשיתי לך בדיקה על S3 חדש עם אנדרואיד 4.1.2, הגדרתי לו את הGMAIL שלי והכל הוצג במכשיר.
אם דפדפתי אחורה ביומן, האירועים הישינים הוצגו. כמו כן, במנהך המשימות של היומן, האירועים הוצגו כראוי.

אני יודע שזה מטופש, אבל תחת הגדרות סינכרון הGMAIL במכשיר > סינכרון היומן פעיל, נכון? בהחלט
האם ניסית לאפס את אפליקצית יומן ע"י ניקוי הנתונים במנהל הישומים? (במידה ותעשה זאת, שים לב שנתונים השמורים לוקאלית - כנראה ימחקו).
...
לא. רעיון טוב. הניקוי הוא של כל הנתונים או רק נתוני יומן? אין לי כלום לוקאלי. הכל בג'ימייל. אני מניח שזה לא יימחק

yagel_k
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

razi_pazi כתב:
yagel_k כתב:עשיתי לך בדיקה על S3 חדש עם אנדרואיד 4.1.2, הגדרתי לו את הGMAIL שלי והכל הוצג במכשיר.

אני יודע שזה מטופש, אבל תחת הגדרות סינכרון הGMAIL במכשיר > סינכרון היומן פעיל, נכון? בהחלט
...
לא. רעיון טוב. הניקוי הוא של כל הנתונים או רק נתוני יומן? אין לי כלום לוקאלי. הכל בג'ימייל. אני מניח שזה לא יימחק
...
רק נתוני היומן השמורים לוקאלית ימחקו.

sunrise
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
קיבל תודות: 37 פעמים

אני הצלחתי !

שליחה #8 

גם לי זה קרה ולא קיבלתי תשובות בפורומים שונים.
ניגשתי לפורומים זרים, ומצאתי [url=]סרטון הדרכה ביוטיוב שפתר לי את הבעיה

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”