A short scene
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3168 פעמים
סרט כ"כ ארוך ללא עירום? אפילו חלקי? באמת... 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

חשבתי שהמילה "ארוך" בהקשר של סרטון בן 4 דקות יבהיר שהדבר נאמר בהומור מוחלט, אבל כנראה שצריך לציין את זה...טניה כתב:Nude?
No. ..
This is another type of movies
Anyway, my friend directed the video and he told me to ask what you think about directing?...
בכל מקרה, את מחפשת פורום אומנות, לא פורום שוחרי סרטים. קשה לקרוא לסרטון אילם בשחור לבן בן 4 דקות סרט. כנראה שפשוט חיפשת פידבקים אצל הקהל הלא נכון.
ד"א, צילום בפורמט אנכי - משהו שלדעתי צריך להיות חוק רישמי נגדו. BIG BIG NO NO. השוליים השחורים רק מוסיפים ליומרנות של הסרטון ותו לא.
- Huber
- חבר במועדון HT

אין שום מניעה לשאול גם פה, רק היית צריכה מלכתחילה להבהיר מה המטרה - קרי פידבקים.
לדעתי האישית, ושוב - זו רק דעתי, כל הסרטון הזה משדר יומרנות ואומנתיות יתר. יכול להיות שמישהו אחר יחשוב אחרת ויתאהב בקונספט (שחור לבן, אילם, שיטת צילום מוזרה), אני אישית לא התחברתי אליו. לגבי יכולות המשחק - קצת קשה לתת פידבק על יכולות משחק מסרטון כ"כ קצר, אבל בהסתמך על המעט שיש, נראה שהמופיעה (את אני מניח?) יש כשרון סביר ואולי יותר.
לדעתי האישית, ושוב - זו רק דעתי, כל הסרטון הזה משדר יומרנות ואומנתיות יתר. יכול להיות שמישהו אחר יחשוב אחרת ויתאהב בקונספט (שחור לבן, אילם, שיטת צילום מוזרה), אני אישית לא התחברתי אליו. לגבי יכולות המשחק - קצת קשה לתת פידבק על יכולות משחק מסרטון כ"כ קצר, אבל בהסתמך על המעט שיש, נראה שהמופיעה (את אני מניח?) יש כשרון סביר ואולי יותר.
Okay,
Now I understand better the things you said.
I understand that you think that the directing is pooor, photography inappropriate, and only to the acting - you gave your credit.
Againn thanks for your reference.
I'm sure I could get more benefit from professional learning
Now I understand better the things you said.
I understand that you think that the directing is pooor, photography inappropriate, and only to the acting - you gave your credit.
Againn thanks for your reference.
I'm sure I could get more benefit from professional learning
חצי הראשון של הסרט איטי ואין בו מספיק בשביל להחזיק את הצופה מרותק. החצי השני לא אמין ולוקה ב over acting.
ביקורת בונה: נסי לערוך את הסרט לדקה (דקה וחצי אם חייבים). נסי לספר את "הסיפור" בפחות זמן. זה בדרך כלל לא פחות עבודה, בעיקר בעריכה.
ביקורת בונה: נסי לערוך את הסרט לדקה (דקה וחצי אם חייבים). נסי לספר את "הסיפור" בפחות זמן. זה בדרך כלל לא פחות עבודה, בעיקר בעריכה.