שלום רב,
אני מתעתד לקנות מכונת אספרסו קפסולות ראשונה בחיי, לאחר שטעמתי פעמים רבות את הלוואצה (לא משהו בעיני) והנספרסו (טעים אבל לא השתגעתי אף פעם מהם). עיינתי בפורום הנחמד והמעניין ולא מצאתי מידע לשאלתי, אז HERE GOES..
הקפה האהוב עליי בבתי קפה הוא של חברת מאורו, ולכן מאוד התלהבתי לראות בחיפושי באינטרנט שהם מייצרים קפסולות ולוקחים חסות על שתי מכונות. יחד עם זאת, מעולם לא יצא לי להיתקל במכונה כזאת/קפסולות כאלה. כמובן שאנסה למצוא חנות לטעום בה לאחר צאת החג, אך אשמח לשמוע האם מישהו שמע/התנסה/יודע משהו על מכונות אלה וממליץ עליהן.
אלו שתי המכונות-NOVO
ו MAKI
תודה רבה ושנה טובה,
ניב
************************עריכה******************
אחי שכתבתי הודעה זאת העמקתי מעט את המחקר, וגילית שמדובר במכונות שתומכות בטכנולוגיה הוותיקה ביותר ככל הנראה של קפסולות שנקראת LAVAZZA ESPRESSO POINT, אמנם גיליתי שהיא ותיקה אבל זה לא אומר שאני מכיר אותה (; כך שגם כל מידע וביקורת על שיטה זאת תועיל לי עד מאוד. המון תודה ושבת נעימה.
מכונת קפה קפסולות מאורו ולאווצה אספרסו פוינט (ערוך)
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
ברוב מכונות הקפסולות המכלולים הפנימיים די זהים, לשתי המכונות הללו אותם נתונים של גודל מיכל מים
משאבה וכו׳. את המכונה השנייה אני מכיר והבחור שיש לו אותה מאוד מרוצה ממנה( מבחינת אמינות ואיכות והיא עושה המון כוסות ביום אצלו - עסק קטן). אם הקפסולה זהה אני מאמין שגם התוצאה בכוס תהיה זהה לכן לך על זו שנראית לך יפה יותר בהנחה שגם השנייה בנוייה טוב ואמינה.
משאבה וכו׳. את המכונה השנייה אני מכיר והבחור שיש לו אותה מאוד מרוצה ממנה( מבחינת אמינות ואיכות והיא עושה המון כוסות ביום אצלו - עסק קטן). אם הקפסולה זהה אני מאמין שגם התוצאה בכוס תהיה זהה לכן לך על זו שנראית לך יפה יותר בהנחה שגם השנייה בנוייה טוב ואמינה.