חברת Cloud Media (המוכרת לכם יותר כ-Popcorn Hour) הציגה בתערוכת IFA 2013 את הנגן A410 Pro אשר מהווה את השידרוג האודיופילי ל-A400.

יש לי הרגשה שהם מכוונים צפונה משם, לפי ההגדרה של המוצר כ-"אודיופילי" והמיתוג המשותף עם Nuforce...yanivol כתב:אם המכשיר יהיה יציב, ויתומחר נכון, ז"א במחיר סביב ה 2000-3000 שקל. הוא בהחלט יכול להוות אלטרנטיבה נחשקת.
אחרת, יש אלטרנטיבות יציבות במחיר כ 2000 שקל (מחירי ישראל)...
או במילים אחרות: הוא יעלה בערך כפול מהציפייה שיתומחר סביב ה-2,000-3,000 ש"ח...[left]The MSRP for the Popcorn Hour A-410 PRO will be below €1,000 in the European Community (including VAT). The first products are planned to be shipped in Q4 2013.[/left]...

תקן אותי אם אני טועה....צפיד כתב:נראה שהמוניטין של החברה נפגע מאז יציאת ה A400 שלדעת רבים הוא כשלון ,
מקווה ש A410 יהווה שיפור לקודם - במיוחד ביציבות .
ברור שאם תג המחיר יהיה גבוה מ500 דולר אנשים יפנו לחברות עם מוניטין אודיופילי מבוסס יותר.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה - מקוה שזיו יעלה סקירה בקרוב:)...

החומרה של הסטרימר הזה מצויינת ,האי יציבות מגיעה מהתוכנהniko כתב:תקן אותי אם אני טועה....צפיד כתב:נראה שהמוניטין של החברה נפגע מאז יציאת ה A400 שלדעת רבים הוא כשלון ,
מקווה ש A410 יהווה שיפור לקודם - במיוחד ביציבות .
ברור שאם תג המחיר יהיה גבוה מ500 דולר אנשים יפנו לחברות עם מוניטין אודיופילי מבוסס יותר.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה - מקוה שזיו יעלה סקירה בקרוב:)...
אבל הם עובדים על אותה חומרה מבחינת וידאו אודיו רב ערוצי והתמיכה זהה, לכן להבנתי
יהיו אותן בעיות....