יש לי מערכת רמקולים די בסיסית (logitech x530 אם זה משנה משהו). היא מתחברת למקור, מחשב במקרה שלי, ע"י שלושה כבלים אנלוגיים (לרמקולים קדמיים/אחוריים/סאב+סנטר). החיבור של הכבלים הוא 1/8 mini jack, כמו של אוזניות.
עד כאן די סטנדרטי. הבעיה היא שיש לי כ. קול מעט ישן, שניסה להיות כ"כ מתקדם לפני כמה שנים עד כדי כך שדורש את החיבור כ RCA ולא מספק חיבור 1/8 לסנטר.
אז מה עושים? מחפשים מתאם.. בתמיכה של הכ. קול מתואר הכבל הנדרש. - מ 1/8 נקבה ל RCA.
חיפשתי בחנויות רבות באיזור מגורי (אני חושב שזה מתקרב כבר ל 10) ולאף אחת לא היה כבל כזה. חיפשתי גם אלטרנטיבה, מתאם מ 1/8 minijack מזכר לנקבה (כך שאוכל לשרשר כבל 1/8 זכר ל , RCA אותם יש בשפע), וגם אותו לא היה לאף אחד.
האם מתאם כזה הוא כזו חיה נדירה? אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כזה באיזור פ"ת/כפ"ס, אשמח לשמוע. לחלופין, אם יש למישהו רעיון כיצד לאלתר מתאם כזה, אשמח גם כן לשמוע (היכולת שלי מסתכמת בחיתוך והדבקת כבלים ואולי הלחמה בסיסית ביותר).
