צריך עזרה - חיבור של מחשב לטלוויזיה ישנה
אהלן,
יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה..
אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*..
לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד
למחשב יש:
1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל)
2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO
הכ. מסך Radeon HD 4800
(מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט)
המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב..
בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה..
האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטלוויזיה) ובלחיצת כפתור במחשב ניתן לראות פעם בטלוויזיה ופעם במסך מחשב למשל?
אם אני אחבר כבל svideo ל-לCOMPOSITE, האם זה יעבוד?
אם אני אקנה על הדרך ממיר עידן+, או כ. טלוויזיה, האם הדבר יכול לעזור? (כנראה שארכוש ממיר עידן+ בלי קשר בעתיד הקרוב)
במקום אחר אמרו לי שאני אהיה חייב ממיר אקטיבי מHDMI לCOMPOSITE + מתאם HDMI-DVI... סיפור של 500 ש"ח+- ועדיין תהיה בעיה ברזולוציה גדולה ביחס למסך...
תודה רבה (:
יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה..
אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*..
לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד
למחשב יש:
1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל)
2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO
הכ. מסך Radeon HD 4800
(מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט)
המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב..
בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה..
האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטלוויזיה) ובלחיצת כפתור במחשב ניתן לראות פעם בטלוויזיה ופעם במסך מחשב למשל?
אם אני אחבר כבל svideo ל-לCOMPOSITE, האם זה יעבוד?
אם אני אקנה על הדרך ממיר עידן+, או כ. טלוויזיה, האם הדבר יכול לעזור? (כנראה שארכוש ממיר עידן+ בלי קשר בעתיד הקרוב)
במקום אחר אמרו לי שאני אהיה חייב ממיר אקטיבי מHDMI לCOMPOSITE + מתאם HDMI-DVI... סיפור של 500 ש"ח+- ועדיין תהיה בעיה ברזולוציה גדולה ביחס למסך...
תודה רבה (:
היי!
תודה (:
ותודה על התשובה המהירה!
אתה צודק לגמרי
ברור שעדיף להשקיע 1200 ש"ח בLCD פשוטה מאשר 500 ש"ח בממירים אקטיבים למיניהם..
השאלה אם כן יש איזשהו פיתרון
בגדול, מבלי "לחפור" יותר מדי - דירה שכורה, נכנסתי לחדר שיש בו כבר טלוויזיה עם זרוע בדיוק מעל המחשב.. ואני יכול להוריד אותה ולזרוק לזבל, אבל היא כבר שם וחבל.. וכרגע כסף ל-LCD אין לי (בכל זאת, סטודנט.. 500 שקל עוד יכול לגרד, 1200 זה כבר טו מאצ')..
השאלה אם אין דרך להעביר אפילו רק תמונה, בלי אודיו, באיכות סבירה..
תודה (:
ותודה על התשובה המהירה!
אתה צודק לגמרי
ברור שעדיף להשקיע 1200 ש"ח בLCD פשוטה מאשר 500 ש"ח בממירים אקטיבים למיניהם..
השאלה אם כן יש איזשהו פיתרון
בגדול, מבלי "לחפור" יותר מדי - דירה שכורה, נכנסתי לחדר שיש בו כבר טלוויזיה עם זרוע בדיוק מעל המחשב.. ואני יכול להוריד אותה ולזרוק לזבל, אבל היא כבר שם וחבל.. וכרגע כסף ל-LCD אין לי (בכל זאת, סטודנט.. 500 שקל עוד יכול לגרד, 1200 זה כבר טו מאצ')..
השאלה אם אין דרך להעביר אפילו רק תמונה, בלי אודיו, באיכות סבירה..
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
כן, ממיר אקטיבי, מה טיב האיכות? לרוב רעה... אובל אולי אותך זה יספק.
בעצם כעת אני ראה שאמרת שיש לך בכרטיס מסך s-video.
לא צריך כלום אז, כבל מ s-video to rca ולחבר לטלוזיה, די פשוט וזול.
כבל איכותי יעשה את העבודה לא רע.
בעצם כעת אני ראה שאמרת שיש לך בכרטיס מסך s-video.
לא צריך כלום אז, כבל מ s-video to rca ולחבר לטלוזיה, די פשוט וזול.
כבל איכותי יעשה את העבודה לא רע.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
"אולי אותך זה יספק" נשמע ממש מתנשא 
סתם, המון תודה
ו.. יש לי "סטנדרטים".. ואם זאת לא הייתה דירה שכורה לשנה, הייתי משקיע (או לחילופין - אם לא היה שם כבר משהו והיה לי צורך אמיתי בטלוויזיה בחדר מלבד המסך מחשב)
ו...
הלוואי ואתה צודק וזה יעבוד
אני אבדוק את זה
תודה!
סתם, המון תודה
ו.. יש לי "סטנדרטים".. ואם זאת לא הייתה דירה שכורה לשנה, הייתי משקיע (או לחילופין - אם לא היה שם כבר משהו והיה לי צורך אמיתי בטלוויזיה בחדר מלבד המסך מחשב)
ו...
הלוואי ואתה צודק וזה יעבוד
אני אבדוק את זה
תודה!
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
נו נו זה לא היה במובן הזה, אבל לכל אחד יש סטנדרטים.
כאשר אתה צופה ב Hd ויש לך טלוזיה טובה, קשה לי לראות את עצמי צופה ב Crt, אבל זה רק אני לכן כתבתי ״ אולי זה יספק אותך״
בכל מקרה אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.
צד אחד s צד שני Rca לצהוב בטלזויה.
כאשר אתה צופה ב Hd ויש לך טלוזיה טובה, קשה לי לראות את עצמי צופה ב Crt, אבל זה רק אני לכן כתבתי ״ אולי זה יספק אותך״
בכל מקרה אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.
צד אחד s צד שני Rca לצהוב בטלזויה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.