שרשור תגובות: Galaxy Note 3 -עט חכם יותר, מסך גדול יותר

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Galaxy Note 3 -עט חכם יותר, מסך גדול יותר

תמונה
סמסונג הכריזה על הגלקסי NOTE 3, ממשיכו של ה NOTE 2 עם מסך גדול יותר ועט חכם יותר. נגענו ובדקנו בשטח. הצצת וידאו.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

תודה רבה על הסקירה!!

לגבי המצלמות, מצחיק אותי כל פעם מחדש שמגיעים לנתונים גבוהים מאוד של מגה פיקסל אבל התמונות נשארות באותה האיכות בגלל המגבלה של העדשה.
מי הראשון שירים את הכפפה ויכניס למכשיר שלו עדשה אוטומטית שיוצאת החוצה?

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

לגבי המצלמה אתה צודק אבל לרוב האנשים זה מספיק ביותר. העניין הוא שזה מייקר את המכשיר שמלכתחילה מאוד יקר. אני מעריך שיעלה לפחות 3500 כשיצא פה לחנויות, היית מוכן לשלם עוד 1500 לעדשה אוטומטית? יש לך את לומיה 1020 שזה מכשיר עם מצלמה מעולה אבל הביצועים פושרים.
"על החתום...."

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #4 

תודה על הסקירה. הייתי נורא סקרן על המכשיר וכרגיל, עשיתם עבודה מעולה
בהחלט נראה מכשיר מרשים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

הבעיה היא לא רק בעדשה, המצלמות של סמסונג נוטות מאוד ל blooming ובעיות צילום בתאורה חלשה. היה הרבה יותר נבון להשאר ברזולוציות הקיימות ולשפר דברים כמו ייצוב הצילום (אפשר לעשות את זה גם דיגיטלית עם רזולוציה גבוהה יותר, אגב), שיפור האיכות בתאורה נמוכה ופתרון ה-blooming.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #6 

Hertz33 כתב:לגבי המצלמה אתה צודק אבל לרוב האנשים זה מספיק ביותר. העניין הוא שזה מייקר את המכשיר שמלכתחילה מאוד יקר. אני מעריך שיעלה לפחות 3500 כשיצא פה לחנויות, היית מוכן לשלם עוד 1500 לעדשה אוטומטית? יש לך את לומיה 1020 שזה מכשיר עם מצלמה מעולה אבל הביצועים פושרים.
...
התשובה היא כן
oferlaor כתב:הבעיה היא לא רק בעדשה, המצלמות של סמסונג נוטות מאוד ל blooming ובעיות צילום בתאורה חלשה. היה הרבה יותר נבון להשאר ברזולוציות הקיימות ולשפר דברים כמו ייצוב הצילום (אפשר לעשות את זה גם דיגיטלית עם רזולוציה גבוהה יותר, אגב), שיפור האיכות בתאורה נמוכה ופתרון ה-blooming.
...
עופר, אני מודה שאני לא מבין כלום בתחום הצילום. למרות זאת, את הפער באיכות בין התמונות של כל מכשיר סלולארי שראיתי לבין מצלמה דיגיטלית ייעודית ופשוטה מאוד של אבא שלי ראיתי בקלות למרות שהעין שלי ממש לא חדה בתחום הזה.
הסיבה שרשמתי את מה שרשמתי היא כי אני לא מסכים שצריך להוציא את האייפון מהמשוואה.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”