סמסונג הכריזה על הגלקסי NOTE 3, ממשיכו של ה NOTE 2 עם מסך גדול יותר ועט חכם יותר. נגענו ובדקנו בשטח. הצצת וידאו.
שרשור תגובות: Galaxy Note 3 -עט חכם יותר, מסך גדול יותר
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למאמר: Galaxy Note 3 -עט חכם יותר, מסך גדול יותר

סמסונג הכריזה על הגלקסי NOTE 3, ממשיכו של ה NOTE 2 עם מסך גדול יותר ועט חכם יותר. נגענו ובדקנו בשטח. הצצת וידאו.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
תודה רבה על הסקירה!!
לגבי המצלמות, מצחיק אותי כל פעם מחדש שמגיעים לנתונים גבוהים מאוד של מגה פיקסל אבל התמונות נשארות באותה האיכות בגלל המגבלה של העדשה.
מי הראשון שירים את הכפפה ויכניס למכשיר שלו עדשה אוטומטית שיוצאת החוצה?
לגבי המצלמות, מצחיק אותי כל פעם מחדש שמגיעים לנתונים גבוהים מאוד של מגה פיקסל אבל התמונות נשארות באותה האיכות בגלל המגבלה של העדשה.
מי הראשון שירים את הכפפה ויכניס למכשיר שלו עדשה אוטומטית שיוצאת החוצה?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לגבי המצלמה אתה צודק אבל לרוב האנשים זה מספיק ביותר. העניין הוא שזה מייקר את המכשיר שמלכתחילה מאוד יקר. אני מעריך שיעלה לפחות 3500 כשיצא פה לחנויות, היית מוכן לשלם עוד 1500 לעדשה אוטומטית? יש לך את לומיה 1020 שזה מכשיר עם מצלמה מעולה אבל הביצועים פושרים.
"על החתום...."
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הבעיה היא לא רק בעדשה, המצלמות של סמסונג נוטות מאוד ל blooming ובעיות צילום בתאורה חלשה. היה הרבה יותר נבון להשאר ברזולוציות הקיימות ולשפר דברים כמו ייצוב הצילום (אפשר לעשות את זה גם דיגיטלית עם רזולוציה גבוהה יותר, אגב), שיפור האיכות בתאורה נמוכה ופתרון ה-blooming.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
התשובה היא כןHertz33 כתב:לגבי המצלמה אתה צודק אבל לרוב האנשים זה מספיק ביותר. העניין הוא שזה מייקר את המכשיר שמלכתחילה מאוד יקר. אני מעריך שיעלה לפחות 3500 כשיצא פה לחנויות, היית מוכן לשלם עוד 1500 לעדשה אוטומטית? יש לך את לומיה 1020 שזה מכשיר עם מצלמה מעולה אבל הביצועים פושרים....
עופר, אני מודה שאני לא מבין כלום בתחום הצילום. למרות זאת, את הפער באיכות בין התמונות של כל מכשיר סלולארי שראיתי לבין מצלמה דיגיטלית ייעודית ופשוטה מאוד של אבא שלי ראיתי בקלות למרות שהעין שלי ממש לא חדה בתחום הזה.oferlaor כתב:הבעיה היא לא רק בעדשה, המצלמות של סמסונג נוטות מאוד ל blooming ובעיות צילום בתאורה חלשה. היה הרבה יותר נבון להשאר ברזולוציות הקיימות ולשפר דברים כמו ייצוב הצילום (אפשר לעשות את זה גם דיגיטלית עם רזולוציה גבוהה יותר, אגב), שיפור האיכות בתאורה נמוכה ופתרון ה-blooming....
הסיבה שרשמתי את מה שרשמתי היא כי אני לא מסכים שצריך להוציא את האייפון מהמשוואה.