מחפש מידע והאם שווה לקנות את המכשיר אני מתלבט בינו ל ZOPO ZP 990 המחיר כמעט זהה מה יעבוד יותר טוב בארץ
ומה עדיף?
http://thlmobilemall.com/thl-w300-smart ... -p-82.html
thl w 300
אתה בטוח שאתה רוצה מכשיר סיני (אמנם במפרט עדכני על הנייר) במחיר כל כך יקר ?
אפילו הנקסוס 4 המתיישן שאפשר לקנות ב PLAY ב 200$ ל 8GB ו 250 ל 16 נראה לי כקניה משתלמת ועדיפה...
לא מבין גדול אבל כבעליו של נקסוס 4 אני מאוד מרוצה ....
OOOPS - > באמת לא שמתי לב שמדובר במכשיר פאבלט 6.5" - כך שההשוואה לנקסוס 4 לא ממש רלוונטית - אבל עדיין - היתי חושב פעמיים לפני רכישת מכשיר סיני לא זול.. ויתכן שאני סתם שמרן בכל מה שקשור לאלקטרוניקה סינית...
אפילו הנקסוס 4 המתיישן שאפשר לקנות ב PLAY ב 200$ ל 8GB ו 250 ל 16 נראה לי כקניה משתלמת ועדיפה...
לא מבין גדול אבל כבעליו של נקסוס 4 אני מאוד מרוצה ....
OOOPS - > באמת לא שמתי לב שמדובר במכשיר פאבלט 6.5" - כך שההשוואה לנקסוס 4 לא ממש רלוונטית - אבל עדיין - היתי חושב פעמיים לפני רכישת מכשיר סיני לא זול.. ויתכן שאני סתם שמרן בכל מה שקשור לאלקטרוניקה סינית...
נערך לאחרונה על ידי maya1 ב 05/09/2013 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
איך אתה משווה את הנקסוס 4 עם מסך 4.7 אינצ, לפאבלט של 6.5 אינצ'? זה שני מכשירים בקטגוריות שונות.
הW300 רק יצא. הייתי ממתין קצת שיתחילו להתפרסם ביקורות רציניות ברשת.
זה נכון לכל מכשיר חדש ובמיוחד עבור טלפון של THL שידוע שיש להם בעיות שונות בדגמים הקודמים (GPS, איכות שמע והרכבה).
הW300 רק יצא. הייתי ממתין קצת שיתחילו להתפרסם ביקורות רציניות ברשת.
זה נכון לכל מכשיר חדש ובמיוחד עבור טלפון של THL שידוע שיש להם בעיות שונות בדגמים הקודמים (GPS, איכות שמע והרכבה).
Bad decisions make good stories