המלצה לסאב וופר עד 3200

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
bar2319 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום.
יש לי עכשיו מערכת שאני לא ממש מרוצה ממנה והחלטתי לשדרג או.. יותר נכון לקנות חדש
אז רציתי המלצה לסאב וופר חזק שלא נחנק בוליום גבוהה
שימושים : 95 % מוזיקה (בעיקר אלקטרונית)
תקציב: 3000 פלוס (אני יתמקח עם המוכר וגם אני משלם במזומן )
לחדר קטן 3.2 על 2.7
עד עכשיו קראתי (לא שמעתי עדיין ) ביקורות טובות על svs ו cerwin vega .. אשמח להמלצות על דגמים ואולי על עוד חברות
אין לי בעיה להזמין מחול אבל שהמחיר של המשלוח והמיסים לא יעלה או יהיה קרוב למחיר בארץ אני בודק דרך buy2usa )
לגבי רמקולים אני יודע שזה לא יעזור לשאול בפורום כי כול אחד והסגנון שלו... אני יגיע לפיוז ויבדוק
תקנו אותי אם אני טועה אני לא הכי מבין
תודה.
יום טוב.
שנה טובה ומתוקה (Y)

ערכתי....
נערך לאחרונה על ידי bar2319 ב 06/09/2013 9:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

רק כדי להבהיר את הצרכים:

אתה מחפש מגבר סטריאו, זוג רמקולים וסאב בתקציב כולל של 5,000 ש"ח, כאשר מכיוון שהדגש שלך הוא בעיקר על מוזיקה אלקטרונית, אתה שם דגש גדול מהממוצע על באסים.

עד כאן הכל נכון?

מה המערכת שלך היום? ממה בעיקר אתה לא מרוצה כרגע?

bar2319 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

התיאור שלך מדויק מאוד זה הבקשות שלי! (Y)
יש לי עכשיו מערכת של pure acoustic bx 40 שעולה כיום כ1000 שקל
רכשתי אותם לפני שנה זאת הייתה קנייה בפזיזות ,בלי חשיבה ,בדיקה וחקר רציני על עוד סוגים אחרים של מערכות .. אני מאמין שעם קצת מחשבה הייתי יכול לקבל משהוא בהרבה יותר טוב באותו המחיר
הבעיות שיש לי כרגע הם
החיבור מהרסיבר למחשב נהרסו .. כאילו החיבור rca כרגע אני שומע בדיסק און קי אבל זה לא הסיבה העיקרית כי את זה אפשר לתקן
הבעיה המשמעותית שלי היא בגלל שאני אוהב לשמוע בוליום גבוהה ( לא הכוונה
למסיבות ) נוצר בלאי ברמקולים ובאסב וופר ועולה ממנו ריח לא ממש טוב . ובוליום גבוהה נעלם פשוט נעלם לי הסאב וופר .
ועוד דבר כדאי להגיע לרמה שבה הבאס בערך מספק אותי אז אני צריך להגביר את הבאס להכי גבוהה וזה מונע מלהגביר את הוליום כי אני מפחד שהם יהרסו לי
ולגבי הרמקולים הם עומדים בעומס אבל ליפעמים יש כאילו רעשים כאלה ברמקול אחד ..בקיצור קנייה לא מוצלחת ....
ולמדתי לקח
כרגע אני כבר חודשיים אם לא יותר בודק ,קורא וחוקר ולפי דעתי זה מספיק כדי להגיע להחלטה
שנה טובה . !

ערכתי את ההודעה והחלטתי שאני הולך על סאב אקטיבי ככה שזה חוסך לי קנייה של מגבר חזק ויקר....

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”