טלויזיה חכמה
רכשתי סוני מהסדרה החדשה w805.
מהטלויזיה אני מרוצה. מהחוכמה שלה לא ממש.
לא מצליח לגלוש לשום מקוםחוץ מהאתר של סוני שמוגדר כדף הבית. כל הזנת כתובת של ynet לדוגמא מרסטט את הטלויזיה.
מהטלויזיה אני מרוצה. מהחוכמה שלה לא ממש.
לא מצליח לגלוש לשום מקוםחוץ מהאתר של סוני שמוגדר כדף הבית. כל הזנת כתובת של ynet לדוגמא מרסטט את הטלויזיה.
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 04/09/2013 23:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
המסך מעולה.
הסמארט של סוני הוא גימיק... לא ממש ידידותי לשימוש.
אני מחזק את פותח השירשור לגבי הדפדפן המובנה.
די עלוב ביחס למסך.
בעניין הסמארט יש להם ללמוד עוד הרבה... שיתחילו את הלימוד מהסמארט של סמסונג.
הסמארט של סוני הוא גימיק... לא ממש ידידותי לשימוש.
אני מחזק את פותח השירשור לגבי הדפדפן המובנה.
די עלוב ביחס למסך.
בעניין הסמארט יש להם ללמוד עוד הרבה... שיתחילו את הלימוד מהסמארט של סמסונג.
- טלHD
- גורו

מוטי...motyk כתב:היי קובי
בדרך כלל אני לא מגיב כאן באתר
אבל הפעם בחרתי כן להגיב
אתה פשוט לא יודע להפעיל אותה
וזה בסדר מאחר ומדובר במכשיר חדש ומאוד מתוחכם
השארתי לך מספר טלפון בהודעה פרטית צור איתי קשר
ואפתור לך את הבעיה
מוטי...
היוזמה שלך מבורכת.
אבל מדוע לא בפומבי שכל חברי הפורום יוכלו לדעת איך "להפעיל" את הדפדפן במסכי סוני החדשים?
שלום
אולי הייתי צריך להתחיל בגילוי נאות
אני עובד בחברת ישפאר יבואנית סוני
ישפאר מספקת הדרכה בבית הלקוח לכל מי שרוכש מסך חדש
יהיה קשה בכמה מילים בפורום להסביר את כל ההפעלה של המסך
מאחר ומדובר במסך מאוד מתוחכם
הסוד הגדול בהודעה ששלחתי לקובי
השארתי לו את מספר הטלפון שלי ואפתור לו את הבעיה
מאוד מאוד פשוט להפעיל את הדפדפן למי שמכיר את המסך כמוני
אני בטוח שלאחר כמה דקות שיחה עם קובי גם הוא ידע להפעיל
אולי הייתי צריך להתחיל בגילוי נאות
אני עובד בחברת ישפאר יבואנית סוני
ישפאר מספקת הדרכה בבית הלקוח לכל מי שרוכש מסך חדש
יהיה קשה בכמה מילים בפורום להסביר את כל ההפעלה של המסך
מאחר ומדובר במסך מאוד מתוחכם
הסוד הגדול בהודעה ששלחתי לקובי
השארתי לו את מספר הטלפון שלי ואפתור לו את הבעיה
מאוד מאוד פשוט להפעיל את הדפדפן למי שמכיר את המסך כמוני
אני בטוח שלאחר כמה דקות שיחה עם קובי גם הוא ידע להפעיל
עדכון ראשוני לחג
אכן שוחחתי עם מוטי שהפגין סבלנות ורצון לעזור אין סופית.
בשורה התחתונה :
ברכישה מאלמ לא נאמר לי כי ישנה אפשרות להדרכה עד הביית ולכן לא ידעתי כי קיימת כזו. למען האמת על פניו גם לא הייתי מזמין שכן אני מאילו שדווקא כן מסתדרים עם הנל.
ככל הנראה יש למסך הספציפי שלי תקלה ולכן הוא מרסט את עצמו, מוטי יזם פתיחת תקלה ואמר כי טכנאי יגיע להטעין עדכון למערכת הפעלה ואם לא יפתור את הבעיה יוחלף .
בנתיים הומלץ לי על ידו להתקין תוכנה מסויימת לאנדרואיד שתאפשר שליטה על המסך. עובד מעולה.
מדובר במסך איכותי מאד ולאחר פתרון הבעיה אדווח סופית.
אכן שוחחתי עם מוטי שהפגין סבלנות ורצון לעזור אין סופית.
בשורה התחתונה :
ברכישה מאלמ לא נאמר לי כי ישנה אפשרות להדרכה עד הביית ולכן לא ידעתי כי קיימת כזו. למען האמת על פניו גם לא הייתי מזמין שכן אני מאילו שדווקא כן מסתדרים עם הנל.
ככל הנראה יש למסך הספציפי שלי תקלה ולכן הוא מרסט את עצמו, מוטי יזם פתיחת תקלה ואמר כי טכנאי יגיע להטעין עדכון למערכת הפעלה ואם לא יפתור את הבעיה יוחלף .
בנתיים הומלץ לי על ידו להתקין תוכנה מסויימת לאנדרואיד שתאפשר שליטה על המסך. עובד מעולה.
מדובר במסך איכותי מאד ולאחר פתרון הבעיה אדווח סופית.
- טלHD
- גורו

איזו תוכנה? אני משער שמדובר באפליקציה.
מה שם האפליקציה?
לינק ל play?
מה שם האפליקציה?
לינק ל play?
עדכון מספר2
במהלך החג לאחר הדלקה הטלויזיה הודיעה עלעדכון למערכת ההפעלה, ביצעתיו בהצלחה ומאז מערכת האינטרנט לא קורסת.
היום יום א בבוקר התקשר בחור מהשרות,בדיוק כפי שהובטח לי,תארתי בפניו את התקלה שמאז חלפה וסגרנו שבנתיים אבחן את תפקוד המסך לאחר העדכון ובמידה וישובו הבעיות אפנה שוב לשרות.
שורה תחתונה :
הטלויזיה כטלויזיה מצויינת, איכות התמונה ב sd מעולה וזה היה הצורך המרכזי שלי. כמובן שב hd איכות התמונה מצויינת אבל זה לא מפתיעה וצפוי מרוב הטלויזיות.
מקלט העידן פלוס המובנה יחד עם יכולת ההקלטה וה epg בעברית פשוט עובדים מעולה. וזה היה הצורך השני המשמעותי עבורי.
השרות של ישפרר עד כה מתגלה כמהיר מאד ויעיל. המון תודה.
סוגיות פחות מוצלחות - לא מצליח להזרים מה nas שו תוכן, הטלויזיה לא מזההאותו משום מה למרות שהמזרימדיה של פופקורן מזהה אותו בקלות.
פונקציית ה nfc של השלט לא עובדת עם הסמסונג גלקסי וזה חבל למרות שמתקיים קישור בין השניים בעזרת תוכנה יד שלישית.
הסאונד המתקבל סביר ודומה לרוב הטלויזיות ברמה זו.
שורה תחתונה מרוצה מאד מהקניה וממליץ על הדגם w805 ומודה לישפאר על השרות.
במהלך החג לאחר הדלקה הטלויזיה הודיעה עלעדכון למערכת ההפעלה, ביצעתיו בהצלחה ומאז מערכת האינטרנט לא קורסת.
היום יום א בבוקר התקשר בחור מהשרות,בדיוק כפי שהובטח לי,תארתי בפניו את התקלה שמאז חלפה וסגרנו שבנתיים אבחן את תפקוד המסך לאחר העדכון ובמידה וישובו הבעיות אפנה שוב לשרות.
שורה תחתונה :
הטלויזיה כטלויזיה מצויינת, איכות התמונה ב sd מעולה וזה היה הצורך המרכזי שלי. כמובן שב hd איכות התמונה מצויינת אבל זה לא מפתיעה וצפוי מרוב הטלויזיות.
מקלט העידן פלוס המובנה יחד עם יכולת ההקלטה וה epg בעברית פשוט עובדים מעולה. וזה היה הצורך השני המשמעותי עבורי.
השרות של ישפרר עד כה מתגלה כמהיר מאד ויעיל. המון תודה.
סוגיות פחות מוצלחות - לא מצליח להזרים מה nas שו תוכן, הטלויזיה לא מזההאותו משום מה למרות שהמזרימדיה של פופקורן מזהה אותו בקלות.
פונקציית ה nfc של השלט לא עובדת עם הסמסונג גלקסי וזה חבל למרות שמתקיים קישור בין השניים בעזרת תוכנה יד שלישית.
הסאונד המתקבל סביר ודומה לרוב הטלויזיות ברמה זו.
שורה תחתונה מרוצה מאד מהקניה וממליץ על הדגם w805 ומודה לישפאר על השרות.
אשמח מאד אם תבחן לעומק את נושא הגלישה האם הטלויזיה מרסטט את עצמה.goldyoav כתב:גם אני רכשתי את ה - W805.
טלויזיה מעולה ב SD וכמובן ב HD.
קיבלתי אותה אתמול ועוד לא הספקתי ללמוד אותה.
יהיה מה לעשות בחג.
מומלץ....
קובי- יש לי טלוויזיה של סוני מסדרת W654 והטכנאי שהרכיב לי אותה סידר לי את ההגדרות הכי מומלצות ובאמת ראו מעולה, היום היה לי עדכון תוכנה,עשיתי אותו ואחרי שזה הסתיים היה כתוב שייתכן וההגדרות שונו.
אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או שזה באמת השתנה אבל התמונה נראית לי קצת שונה (יותר בהירה,קשה יותר לראות את הפרטים הקטנים ברקע) , אתה יכול בבקשה לכתוב לי איך הגדרת את הצבעים\בהירות וכל זה? (בהנחה שאין הבדל בין הדגמים שיש לנו,חוץ משלטלוויזיה שלך יש יותר אפשרויות והיא יותר גדולה (: )
תודה
עריכה- עכשיו בדקתי וזה באמת החזיר לי את ההגדרות למצב default , רואים הרבה פחות טוב מאשר ראו קודם
אשמח אם תוכל לעזור לי בעיניין הזה או שמישהו יתן לי לינק להגדרות המומלצות,תודה
אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או שזה באמת השתנה אבל התמונה נראית לי קצת שונה (יותר בהירה,קשה יותר לראות את הפרטים הקטנים ברקע) , אתה יכול בבקשה לכתוב לי איך הגדרת את הצבעים\בהירות וכל זה? (בהנחה שאין הבדל בין הדגמים שיש לנו,חוץ משלטלוויזיה שלך יש יותר אפשרויות והיא יותר גדולה (: )
תודה
עריכה- עכשיו בדקתי וזה באמת החזיר לי את ההגדרות למצב default , רואים הרבה פחות טוב מאשר ראו קודם
אשמח אם תוכל לעזור לי בעיניין הזה או שמישהו יתן לי לינק להגדרות המומלצות,תודה