חברת LG בעוד פירסומת ויראלית, די גאונית והאמת? מעבירה את המסר בול.

opv כתב:מענין אם התגובות היו שונות אם היו עושים את אותו תרגיל עם מסך FHD....

לא המקרה הקלאסי של התער של אקאם, התוצאה של שחקנים והתוצאה של אנשים שונה וניתנת לזיהוי.shayf כתב:התער של אקאם - מה יותר סביר, שחברה מסחרית שרוצה לעשות פרסומת מתחה אנשים עד שקיבלה את התגובה הרצויה, או שעשתה תסריט וצילמה שחקנים?...

זה בדיוק מה שהתכוונתי. לא ניתן להסיק מכלל התער של אוקאם האם מדובר באנשים או שחקנים כפי שניסה shayf לרתום לשיטתוepony כתב:איך בדיוק התער של אוקאם מאפשר לך להבדיל בין האופציות? כמה קשה זה בדיוק לחברה בסדר גודל של LG להפיק מתיחה עם עשרות אנשים פשוטים ולבחור פינצטה את התגובות הכי טובות? למה שזה יעלה לה יותר או יהיה יותר מסובך מלהפיק פרסומת עם תסריט ושחקנים מקצועיים שמגיבים באופן מלאכותי שדומה להכעיס לסיטואציה הראשונה?![]()
התער של אוקאם מגדיר שההסבר הפשוט ביותר לשאלה הוא לרוב גם הנכון ביותר. מה מבין שני המצבים שתוארו לעיל נשמע לך "פשוט יותר"? מבחינת הפקה ועלויות שניהם נראים לי די דומים בסה"כ......

ברור שאני מסכים איתך ושהתגובה שלי היתה מופנית לשי... זה מזכיר לי את התגובות של משתמשים "בתולים" ב-Oculus RiftTheWiz כתב:זה בדיוק מה שהתכוונתי. לא ניתן להסיק מכלל התער של אוקאם האם מדובר באנשים או שחקנים כפי שניסה shayf לרתום לשיטתוepony כתב:איך בדיוק התער של אוקאם מאפשר לך להבדיל בין האופציות? כמה קשה זה בדיוק לחברה בסדר גודל של LG להפיק מתיחה עם עשרות אנשים פשוטים ולבחור פינצטה את התגובות הכי טובות? למה שזה יעלה לה יותר או יהיה יותר מסובך מלהפיק פרסומת עם תסריט ושחקנים מקצועיים שמגיבים באופן מלאכותי שדומה להכעיס לסיטואציה הראשונה?![]()
התער של אוקאם מגדיר שההסבר הפשוט ביותר לשאלה הוא לרוב גם הנכון ביותר. מה מבין שני המצבים שתוארו לעיל נשמע לך "פשוט יותר"? מבחינת הפקה ועלויות שניהם נראים לי די דומים בסה"כ.........
לחוש הראיה יש תפקיד משמעותי בשיווי המשקל. אני לא הייתי נפחז להכריז שזה מבוים, במקרה של OR.epony כתב:ברור שאני מסכים איתך ושהתגובה שלי היתה מופנית לשי... זה מזכיר לי את התגובות של משתמשים "בתולים" ב-Oculus Rift
...

ככה זה כשלא קוראים.epony כתב:כאמור, אני מסכים שזה לא מבויים, והבאתי בעצמי סרטון של תגובות משתמשים ל- OculusRift... למה אנשים מבינים את ההיפך ממה שאני כותב!?
...