טלוויזיות של haier, מה דעתכם? תקציב מקסימום שבמקסימום 2500 ש"ח.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
666pluto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אני בחיפושים אחר טלוויזיה לחדר שינה , חיבור לממיר HD, תכני HD מהמחשב ובעתיד אולי קונסולה כלשהי.
מרחק הצפייה הוא כ-3.5 מטר, ולכן פסלתי 32". הרמתי את התקציב, אבל הוא עדיין מוגבל והמקסימום הוא 2500 ש"ח!
ניסיתי לקבל כאן הצעות והמלצות לטלוויזיה עד התקציב הזה, אבל לא קיבלתי תגובות רבות, חוץ מהמלצה על פלזמה שלא מתאים כי מול הטלוויזיה יהיה חלון גדול.

נסעתי אתמול למחסני חשמל בבילו, והמחירים לא משהו.
ניסיתי היום את שופרסל, וראיתי בתצוגה טלוויזיה של haier בגודל 39", אחריות ניופאן 3 שנים ב-1999 ש"ח.
ציפיתי בערוץ 2, 1 שזה רגיל. ביקשתי גם להציג סרטי HD מוקלטים ומבחינתי זה נראה מעולה! אהבתי את האיכות, וניסיתי ממרחק צפייה כמו שיהיה לי בחדר והיה סבבה לגמרי. היו טלוויזיות יותר איכותיות, אין מה לומר, אבל הם עלייה בתקציב שלא מתאים לי כרגע.

מה דעתכם על haier? למרות שאהבתי את הדגם הספציפי, בכל זאת מה אתם אומרים בכללי על החברה?
יש לי אופציה להוסיף 400 שקלים ולקנות סמסונג דגם UA39EH5003, אחריות מקורית סמליין 3 שנים, למרות שהשירות שלהם לא משהו גם כך. הבעיה שלא ראיתי אותה בתצוגה כי לא היה, אז אם תמליצו עליה סומך על זה שאתם מכירים את האיכות ובטוחים שהיא טובה מזו של haier. היא בכלל שווה את התוספת הכספית?
נערך לאחרונה על ידי 666pluto ב 03/09/2013 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

eranar12
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 289
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

מרחק צפיה 3.5 מטר-55 אינצ. לי יש מרחק צפיה כזה.
התקציב שלך לא מאפשר לקנות טלוויזיה סבירה.
אני ממליץ שבשלב זה לא תקנה אלא תחכה שהתקציב שלך יאפשר זאת.

666pluto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

התקציב שלי יאפשר 55" בעוד שנה וחצי, אחרי שאסיים את התואר!
לא צריך להגזים, לא לכולנו יש אפשרות לתקציב גבוה לטלוויזיה, במיוחד לא כזו שתמוקם בחדר השינה.
עד לפני כמה שנים 32" בכלל היה גודל הסטנדרט בארץ וצפו במרחקים כאלה בלי בעיה.
ומהתבוננות בחנויות צפיתי ב-39-42 אינץ' ממרחק דומה לזה של החדר והיה בסדר גמור. ובנוסף, הטלוויזיה בסלום 42" עם מרחק דומה אצלנו כבר 3 שנים ואין שום בעיה ולא מפריע כלום.

אז בכל זאת, למישהו יש המלצה?

eranar12
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 289
נתן תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

אז לך על 42 של סמסונג סדרה ES סדרה 5 משנה שעברה, מספיק לצרכים שלך, נמכר בסביבות 4000 לפני כמה חודשים
בטח עכשיו המחיר ירד

חשבתי שמדובר בסלון ולא בחדר שינה
גם לי בחדר שינה יש "רק" 37.

תנסה אצל אבי סופר
HI FI
סלון חללית
FIRST PRICE

666pluto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

יש טעם תכלס בסדרה החדשה מהנסיון שלך? התוספות שאני רואה בחדשה הם טלוויזית סמארט והתכונות שלה בעיקר, שממש לא חשובים לי (המחשב והמסך שלו מתחת לטלוויזיה שתבוא, ויש חיבור ישיר ביניהם). כי מבחינת המחירים, כדי להישאר בתקציב שלי אצטרך לרדת ל-32" בסדרה החדשה, או להרים תקציב כמעט ל-3K בשביל ה-40", ואני חושב שזה מיותר יחסית, לא?

בחנויות שציינת המחיר לא יהיה בהפרש כזה משמעותי מהאינטרנט, מקסימום ב-100-200, עדיין מעל התקציב בשביל ה-40" (2500 ש"ח תקרה שגם כך נמתחה מתקציב התחלתי של 1200 ש"ח).

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

אני שוב ירשום פה, אם אתה מחפש טלווזיה גדולה, איכותית וזולה, לך על פלסמה, ב2000 וקצת אפשר ל'קנות 42", LG,סמסונג..רק תבחר
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

אריהט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #7 

מסך רוכשים לכמה שנים לכן אני ממליץ להתאמץ ולרכוש את המסך של סמסונג מהדגמים של שנה שעברה לא פחות מ 42
הפער לא כזה גדול וניתן לרכוש בחנויות ב 24 תשלומים עד לסיום התואר אתה תעמוד בפירעון התשלומים .

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #8 

גם אופציה :D ,אני בעצמי חי ככה, מה היינו עושים ללא תשלומים :wink:
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #9 

שים על החלון וילון ותרכוש פלאזמה E490 גודל 43".
שווה כל שקל... ומעולה לחדר שינה.

http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... il2_040913
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 04/09/2013 9:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #10 

לגבי החלון - מישהו כתב בשרשור הקודם שלך דבר נכון: חלון מול פלזמה רלוונטי אם אתה נוהג לראות באור יום. אם אתה רואה בעיקר בערב / לילה אז זה לא אמור להיות שיקול.
במגבלות התקציב שלך לא תמצא עסקה טובה יותר מפלזמה (ובלי קשר תראה איכות תמונה טובה יותר בשידורי SD אם זה חשוב לך)

666pluto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

חברה, הצלחתם לבלבל אותי לגמרי ואין לי מושג לאיפה להתקדם מפה! :P

רק כדי לסכם, אתם מבינים שאני לא צריך סמארט TV? העובדה שזו הטכנולוגיה הכי חדישה היום לא מעניינת ממש, הרי הטלוויזיה תהיה מעל מחשב נייח בחדר השינה, אז מה אני צריך דפדפן בטלוויזיה וחיבור אלחוטי וכו' אם גם כך היא תהיה מחוברת בכבל שעולה כמה שקלים ישירות למחשב? אז מבחינתי, סמארט נפסל לגמרי וזו הוצאה מיותרת גם אם לא היו מגבלות תקציב.

מבחינת פלזמה, אני רואה שהמלצתם פה על דגמים שונים, ראיתי חלק מהם בחנויות ואין מה לומר מבחינת איכות הם מעולים. אבל אני כן צופה בטלוויזיה בבוקר, ולא מתכוון להגביל את עצמי מבחינת שעות צפייה רק כי הטלוויזיה מחייבת. ועד כמה יעזור באמת ווילון (שזו עוד הוצאה וטרחה עכשיו כי לא מותקן כרגע)? זה לא יחשיך את החדר לגמרי, בכל זאת יהיה אור והחלון ישאר מול הטלוויזיה.

אז למרות שכולם המלצתם על פלזמה, זה נשמע לכם ריאלי?

מה הבעיה לדוגמה בדגם הזה של סמסונג: UA39EH5003 ?
הוא גדול מספיק, לא צריך להתקין ווילון ולא צריך לדאוג אם ארצה לצפות בטלוויזיה במהלך היום. הטלוויזיה עצמה איכותית, עם אחריות מקורית של סמליין 3 שנים ותעלה לי 2400 ש"ח. אז אמרתם שהיא דגם ישן, אז מה? מה זה משנה לי, זה כמו שאומרים לי על הג'ינסים שהם מעונה קודמת, למי אכפת? היא איכותית, ממותג ידוע, יש בה את החיבורים שאני צריך, קוראת USB בפורמט MKV עם כתוביות וכו'. מה אני צריך יותר?

יש פה הגיון שאני לא מצליח להבין, ותכלס אני חדש בכל התחום הזה. פעם הייתי הולך לחנות, בוחר מה שנראה טוב וחוזר לבית. עד היום נפלנו על קניות טובות, אבל לא רוצה לקחת סיכון, אז מעדיף המלצות שלכם. אבל הם לא ממש תואמים למציאות או שאני מפספס משהו, לא יודע!

אני אחכה לתגובה או שתיים ואפסיק לשגע אותכם, כבר מרגיש לי לא נעים לבוא לפורום לבקש המלצות, ובסוף יוצא שאני מתווכח עם כולם :)

Nissan1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 13 פעמים

שליחה #12 

לא משנה איזה דגם סמסונג עדיף על HAIER

666pluto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

Nissan1 כתב:לא משנה איזה דגם סמסונג עדיף על HAIER
...
את זה הבנתי מכם האמת, ולא מתווכח. נכון שאהבתי את איכות התמונה של ה-HAIER שראיתי, אבל אני לא מכיר את החברה, לא מוצא יותר מדי הודעות על האמינות שלה וכו', ולטווח הארוך זה מדאיג חוסר הידיעה.
מהסיבה הזו המינימום שאני אלך עליו הוא דגם סמסונג UA39EH5003 , פשוט מחכה לראות אם יש תגובות נגד ולמה...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”