המלצה על חשמל נטו סניף ראשל"צ א.ת חדש

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

שלום,

לפני כשבוע קניתי מדיח כלים חדש. כדרכי, עשיתי סקר ב 10 חנויות לפחות בנוסף לאינטרנט.
את המחיר הנמוך ביותר קיבלתי בהתחלה מאבי-סופר באלנבי וכל האחרים היו יקרים בהרבה.

עד שהגעתי לחנות חשמל נטו רח` האצל 1 ראשל"צ.
בחנות הבטיחו לי הגנת-מחיר על כל מוצר של BSH (מוצרי Bosch ו Siemens) ואכן קיימו את ההבטחה ונתנו לי את המחיר הזול ביותר בשוק.
החנות מרווחת ונעימה ומנהל החנות נותן שירות מעולה בלי שטיקים והתחכמויות שנתקלתי בהם בחנויות אחרות.
כדי לתת לי את המחיר שרציתי המוכר התקשר לספק והתמקח איתו. אפילו אם היה מדובר בהצגה עדיין אף מוכר בחנויות אחרות לא הזיז את הישבן בשביל לעשות עסקה.

התרשמותי מחנויות אחרות:
- הרשתות הגדולות (אלה שנמצאות בכל מרכז מסחרי, בלי שמות): מחיר גבוה מאוד, שירות סביר אבל לא משתדל. אף פעם לא הבנתי למה בכלל קונים אצלן.
- הפרטיות: רמת השירות שונה מחנות לחנות. בד"כ המחיר שם זול משמעותית מהרשתות הגדולות.
- אבי סופר: בד"כ מחירים זולים משאר החנויות כולל הפרטיות או לפחות באותה רמת מחיר. השירות אצלם לא נעים ו"עממי" וכדאי מאוד לבוא אליהם מוכן עם דגם ומחיר יעד כדי להימנע מסיפורים שלהם. מצד שני, אחרי הקניה ממילא הקשר הוא עם הספק אז בשביל חיסכון של מאות ש"ח שווה לסבול כמה דקות.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

(Y)

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4880
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #3 

אוסיף רק דבר קטן מהחוויות קנייה שלי בחשמל נטו (רחובות במקרה שלי). גם מספר חודשים לאחר הקנייה הופתעתי לקבל שירות כחלק מקיצור תהליך להפעלת אחריות. בתמימותי פניתי לחנות בגלל רסיבר ששבק, אמרו שיחזרו אליי תוך כמה דקות ו... מה אתם יודעים, חזרו אלי תוך כמה דקות. מנהל החנות דיבר עם היבואן והמעבדה בזמן הזה ואמר שפשוט אביא אליו את הרסיבר בקופסא עם תעודת האחריות והוא ידאג שיגיע למעבדה ויחזור. כשיתוקן יתקשרו אליי לאסוף מהחנות.
תוך שבוע וקצת (בזמן החגים) קיבלתי טלפון לאסוף אותו.
כמובן ללא תשלום נוסף.
מדהים כמה שזה לא מובן מאליו בארצינו.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

גם מנסיוני חשמל נטו (הסניפים ברעננה וברמת החייל, כך שהולך ומסתמן שזאת באמת הרשת, ולא רק סניף בודד...) היא אולי הרשת הגדולה היחידה שבאמת אכפת לה מהשירות ללקוח, בין אם מדובר על הורדת מחיר מול היבואן ובין אם מדובר על שירות אישי יעיל לאחר הקניה! (f) (Y)

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #5 

לא קניתי שם מעולם,אבל אם הם יתמקדו בשירות אין ספק שיצליחו כי מדיחים ומקררים כולם מוכרים ,שרות זה קצת איך נאמר? בעייתי ברוב המקומות

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #6 

הייתי בהשקה של הסניף הזה...
משדר שירות ותחושה של חנות מתמחה.
גם המוצרים בתצוגה ברמה גבוהה ביותר.
(Y)