מחפש מקרן דל תקציב - מישהו מכיר את ה-Optoma HD66?
-
Slartibartfast
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לחברי הפורום,
אני מחפש מקרן לצפייה ביתית בסרטים ובסדרות. התקציב שלי מוגבל מאוד (סדר גודל של 2,500 ש"ח, אולי טיפה יותר), והציפיות בהתאם. עד כה התרשמתי שבתקציב כזה עלי להסתפק במקרן מצגות (לקנות מקרן משומש אני חושש מדי).
באתר בשם buyamerica נתקלתי באופציה הבאה - http://buyamerica.co.il/projector/63395 ... -hd66.html . אני מבין שמדובר במקרן קולנוע ביתי ברזולוציה של 720P. האם הבנתי נכון? לא מצאתי שום מקרן דומה במחיר כזה.
האם מדובר במקרן מומלץ ברמת המחיר המדוברת? האם יש אלטרנטיבות ראויות ברמת מחיר כזו?
מלבד העובדה שהמכשיר מיובא אישית מחו"ל ואני מניח שלא יהיה פשוט לממש את האחריות, האם אתם רואים עוקץ כלשהו בהצעה?
הניגודיות, להבנתי הדלה מאוד, לא כל כך גבוהה. האם יתכן שיש עדיפות למקרן מצגות ברזולוציה של 1024X768, שלפחות על הנייר הוא בעל ניגודיות גבוהה הרבה יותר (ראיתי שישנם דגמים שמתהדרים בניגודיות של 1:15,000)?
תודה רבה לעונים.
אני מחפש מקרן לצפייה ביתית בסרטים ובסדרות. התקציב שלי מוגבל מאוד (סדר גודל של 2,500 ש"ח, אולי טיפה יותר), והציפיות בהתאם. עד כה התרשמתי שבתקציב כזה עלי להסתפק במקרן מצגות (לקנות מקרן משומש אני חושש מדי).
באתר בשם buyamerica נתקלתי באופציה הבאה - http://buyamerica.co.il/projector/63395 ... -hd66.html . אני מבין שמדובר במקרן קולנוע ביתי ברזולוציה של 720P. האם הבנתי נכון? לא מצאתי שום מקרן דומה במחיר כזה.
האם מדובר במקרן מומלץ ברמת המחיר המדוברת? האם יש אלטרנטיבות ראויות ברמת מחיר כזו?
מלבד העובדה שהמכשיר מיובא אישית מחו"ל ואני מניח שלא יהיה פשוט לממש את האחריות, האם אתם רואים עוקץ כלשהו בהצעה?
הניגודיות, להבנתי הדלה מאוד, לא כל כך גבוהה. האם יתכן שיש עדיפות למקרן מצגות ברזולוציה של 1024X768, שלפחות על הנייר הוא בעל ניגודיות גבוהה הרבה יותר (ראיתי שישנם דגמים שמתהדרים בניגודיות של 1:15,000)?
תודה רבה לעונים.
-
Slartibartfast
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
זה טוב ויפה, אבל לא התרשמתי שבתקציב המוגבל שלי אפשר להשיג מקרן FULL HD, אפילו ביד שנייה.movieman כתב:לא הייתי ממליץ לך לרכוש מקרן עם רזולוציה שהיא פחות מ- FULL HD .
כן הייתי חושב על רכישת מקרן יד 2 מהאנשים באתר הזה .
כמובן תמיד כדאי לבדוק מי האדם שאתה רוכש ממנו אבל בסופו של דבר זה ישתלם לך ....
אולי בכל זאת, מישהו?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
אפשר למצוא בלוחות גם HD20 ...FHD קרוב מאוד לתקציב שלך.
- roei3gs
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 370
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני חושב שתחסוך עוד קצת ותקנה מקרן שיספק אותך לעוד כמה שנים מבחינה טכנולוגית 3D ו FULL HD 1080P הייתי ממליץ על המקרן BENQ W1070
אם יש לך מישהו בארצות הברית או באירופה הוא יכול להביא לך אותו במחיר טוב בין 3000-4000
אם יש לך מישהו בארצות הברית או באירופה הוא יכול להביא לך אותו במחיר טוב בין 3000-4000