פיוז סטריאו גבעתיים - הבעת תודה והמלצה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
elrom פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #1 

אמנם קצת באיחור, אך מוטב מאוחר.

לפני כשבועיים החלטנו שהגיע הזמן לשדרג את הסאונד בבית והחלטתי לגשת לפיוז בגבעתיים, בעיקר תודות להמלצות חמות באתר זה ולמבחר הקיים בחנות.
רמקולים רצפתיים לא היו אופציה כרגע בעיקר בגלל נוכחותם הרבה של ילדים בביתנו ובעלי חיים כך שההחלטה הייתה בין מדפיים לסאטליטים.
את פני קיבל מוטי שדי מהיר הבין מה אני מחפש וניגשנו למלאכת השמיעה. לאחר ששמעתי מספר סאטליטים, מצויינים יש לומר, הבנתי שזה לא בדיוק מה שאני מחפש והתמקדתי בכיוון של מדפיים.
ההחלטה שנתקבלה בסוף הייתה לקדמיים B&W CM1, אחוריים B&W 686 וסנטר Jamo S60. הסאב הישן עדיין נותר וכנראה יוחלף בעתיד הקרוב ואולי גם הרסיבר, אך לעת עתה הם מספיקים.
מוטי גילה סבלנות רבה, המליץ וחיווה דיעה ועזר לקבל החלטה, שאני מאוד מרוצה ממנה ועל כך ברצוני להודות לו. הרמקולים הותקנו שלושה ימים לאחר מכן, ולמרות שלא הייתי נוכח, המתקין, אולג, עשה עבודה טובה ונקיה.
אפילו ההנהלה מבסוטה מהסאונד (או, עכשיו שומעים) ומהמראה (רמקולים לבנים שמשתלבים עם הריהוט והקיר וגריל אפור שמשתלב עם הריצוף).

חג שמח ושנה טובה.

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

אחלה מתנה לחג!!! :lol:
תתחדש גם אני רכשתי מפיוז אחלה אנשים.
לדעתי הרמקולים הקדמיים גבוהים מידי ולגבי האחוריים הייתי שוקל להעמיד אותם על סטנדים הרמקול השמאלי בתמונה השלישית
רחוק מאוד ואני בספק אם אתה נהנה ממנו.
בכל מקרה תתחדש!
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one

elrom פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

תודה.
אכן לא המיקומים האופטימלים, אבל לעת עתה אין הרבה ברירה.
הרמקולים מותקנים בזווית קלה כלפי מטה. יכול להיות שהם גבוהים קצת, אבל שם הייתה ההכנה ולא רציתי בשלב זה להתחיל שוב עם חציבות ותיקונים וגם לא רציתי חוטים גלויים יותר מדי. בסך הכל שומעים מצויין.
אין אפשרות להעמיד את האחוריים על סטנדים, גם מחוסר מקום לימני (יהיה צורך להזיז את הספה כולה, היא בצורת ר מחובר) וגם השמאלי לא יעמוד בהשתולליות של הילדים והכלבה. החתולים גם ידאגו להפוך אותם לכסא החורף החדש שלהם ומחדד הצפורניים התורן.
הייתי גם כן מוטרד מעניין המרחק של האחורי השמאלי אבל לשמחתי הוא נשמע ומורגש.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #4 

תתחדש (Y)

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #5 

אחלה קניה מאחלה חנות.
תתתחדש ותהנה (Y)
כיף חיים.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #6 

תתחדש
רכשתי משם זוג רמקולים לפני מספר שבועות - בהחלט חווית קנייה! (Y)

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #7 

תתחדש ושתהנה ממנה :D
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

תתחדש ותהנה! (Y) 8)
אין ספק שפיוז היא אחד מהיכלי הסאונד של קהילת האודיו בישראל לדורותיה!! (Y) (f)

נ.ב. איזה רסיבר זה?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #9 

נראה יפה מאוד, תתחדש 8) (f) (b)
לגבי "המגדל" הייתי שוקל להחליף את מיקום הסנטר ברסיבר. ואז מימין שם את הממיר ומשמאל את ה- DVD (או הפוך). זה יישטח יותר ה- LOOK בעין ולדעתי אולי יהיה יותר "זורם". כמובן מה שמוצא חן בעינייך, לך איתו... (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”