שרשור תגובות: מיקרוסופט רוכשת את נוקיה - מהפכה בעולם הסלולר
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
אני מאמין שזה עוד ידון ויתפרסם פה באתר, בינתיים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4425664,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4425664,00.html
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
למה ? אני חושב שהקנייה חכמה ביותר. וכך MS הופכת להיות יצרן חומרה כמו גוגל ואפל. (חומרה הרבה יותר טובה מHTC)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ראיתי איך השת"פ שלהם עבד, כלומר לא עבד...
HTC עוד יכולה להצדיק עסקה כזאת, ניתן היה לקנות אותה ואת בלקברי ועדיין להישאר עם עודף מ 7 מיליארד.
כל הקלפים שהיו לצמד הזה נחשפו כבר, בשנים האחרונות היה בינהם שיתוף פעולה מלא, הקניה לא תשנה הרבה.
בטח Stephen Elop שעבד במיקרוסופט והוא ה CEO של נוקיה בשנים האחרונות קידם את העסקה, מעניין למה..
HTC עוד יכולה להצדיק עסקה כזאת, ניתן היה לקנות אותה ואת בלקברי ועדיין להישאר עם עודף מ 7 מיליארד.
כל הקלפים שהיו לצמד הזה נחשפו כבר, בשנים האחרונות היה בינהם שיתוף פעולה מלא, הקניה לא תשנה הרבה.
בטח Stephen Elop שעבד במיקרוסופט והוא ה CEO של נוקיה בשנים האחרונות קידם את העסקה, מעניין למה..
שי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שרשור תגובות: מיקרוסופט רוכשת את נוקיה - מהפכה בעולם הסלולר
למאמר: מיקרוסופט רוכשת את נוקיה - מהפכה בעולם הסלולר

עוד לא נרגענו מפרישתו של מנכ"ל מיקרוסופט - סטיב באלמר, ועכשיו נודע שמיקרוסופט רוכשת את נוקיה בעבור מחיר צפוי של כ-7.2 מיליארד דולר. כל זאת, לאחר שמיקרוסופט כבר חילצה את נוקיה בעבר מבעיות כלכליות קשות (החברה היתה על סף פשיטת רגל).
כמו כן, נרמז שיתכן ומנכ"ל מיקרוסופט הבא יהיה המנכ"ל של נוקיה כיום - סטיבל אילופ, לשעבר בכיר מאוד במיקרוסופט.
מדובר בצמצום נוסף בתחום החומרה, לאחר שחטיבת הסלולר של מוטורולה נרכשה על ידי גוגל ומתוך הבנה שככל הנראה משאבי החומרה של מיקרוסופט חלשים מדי ומהוו ...
עוד לא נרגענו מפרישתו של מנכ"ל מיקרוסופט - סטיב באלמר, ועכשיו נודע שמיקרוסופט רוכשת את נוקיה בעבור מחיר צפוי של כ-7.2 מיליארד דולר. כל זאת, לאחר שמיקרוסופט כבר חילצה את נוקיה בעבר מבעיות כלכליות קשות (החברה היתה על סף פשיטת רגל).
כמו כן, נרמז שיתכן ומנכ"ל מיקרוסופט הבא יהיה המנכ"ל של נוקיה כיום - סטיבל אילופ, לשעבר בכיר מאוד במיקרוסופט.
מדובר בצמצום נוסף בתחום החומרה, לאחר שחטיבת הסלולר של מוטורולה נרכשה על ידי גוגל ומתוך הבנה שככל הנראה משאבי החומרה של מיקרוסופט חלשים מדי ומהוו ...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מהפכה!? כלבתא, במטותא...
אני מסכים עם שי שמיקרוסופט היו צריכים לקנות את בלאקברי ואת HTC (שהיו יצרני Windows Phone מעולים לפני שיצא האייפון...), בעיקר בזכות הסינרגיה האפשרית בשוק האירגוני של הראשונים ונתח השוק העדיף של השניים. אני לא מסכים כלל וכלל עם הקביעה של גיל שהחומרה של נוקיה עדיפה על זו של HTC...
ולמי ששואל למה אני לא חושב שזאת מהפכה...
[img2=550x1257]https://pbs.twimg.com/media/BTNhZWiCUAA4bod.png[/img2]
נ.ב. מי יקנה את בלאקברי עכשיו?
לדעתי המועמדת הכי טובה היא סיסקו - חברה שחוטאת מדי פעם ברכישת יצרני חומרה המכוונים לשוק הצרכני (למרות שכבעלים של מצלמת Flip שקניתי ברגע של חולשה כשנולד לי הילד, אני לא חושב שהם עושים עבודה טובה בתחום הזה...), ויש להם הרבה מה להרוויח מכניסה לתחום ציוד הקצה הסלולרי בשוק הארגוני.
אופציה נוספת זו HP, כי הם בכל זאת קנו את פאלם בלי שום סיבה, אז למה לא לחזור על המחדל ולקנות גם את BB (וגם להם יש מן הסתם נוכחות חזקה מאוד בשוק הארגוני...)
אני מסכים עם שי שמיקרוסופט היו צריכים לקנות את בלאקברי ואת HTC (שהיו יצרני Windows Phone מעולים לפני שיצא האייפון...), בעיקר בזכות הסינרגיה האפשרית בשוק האירגוני של הראשונים ונתח השוק העדיף של השניים. אני לא מסכים כלל וכלל עם הקביעה של גיל שהחומרה של נוקיה עדיפה על זו של HTC...
ולמי ששואל למה אני לא חושב שזאת מהפכה...
[img2=550x1257]https://pbs.twimg.com/media/BTNhZWiCUAA4bod.png[/img2]
נ.ב. מי יקנה את בלאקברי עכשיו?
לדעתי המועמדת הכי טובה היא סיסקו - חברה שחוטאת מדי פעם ברכישת יצרני חומרה המכוונים לשוק הצרכני (למרות שכבעלים של מצלמת Flip שקניתי ברגע של חולשה כשנולד לי הילד, אני לא חושב שהם עושים עבודה טובה בתחום הזה...), ויש להם הרבה מה להרוויח מכניסה לתחום ציוד הקצה הסלולרי בשוק הארגוני.
אופציה נוספת זו HP, כי הם בכל זאת קנו את פאלם בלי שום סיבה, אז למה לא לחזור על המחדל ולקנות גם את BB (וגם להם יש מן הסתם נוכחות חזקה מאוד בשוק הארגוני...)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קישור למצגת שמיקרוסופט העבירה לעובדיה באשר לסיבות לרכישת נוקיה: www.scribd.com/doc/165025209/Microsoft- ... =GAQHySglL