האם זה נראה לכם מתאים למדידת כמות הקפה הטחון ?
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
היי יניב,
לדעתי אמצעי מדידה כדי להכין קפה עם המיטיקה הוא מיותר.
בעבר, כשהייתה לי הסילביה, היתי שוקל 16g פולי קפה ואז טוחן. השיטה של למלא, ליישר עם סכין\אצבע ולבסוף לדחוס, לא עבדה לי עם הסילביה וזה היה גורם לכך שהיה לי יותר מדי כסף, המכונה הייתה נחנקת והידית בקושי הייתה ננעלת.
כיום, עם הג'וליה שרכשנו, המצב שונה. השיטה של מלא ואז ליישר עם האצבע עובדת ואני כבר לא שוקל את כמות פולי הקפה. אלא, שם כמות מסויימת ואת מה שנשאר, מחזיר לשקית.
לדעתי, אם אתה רוצה בכל זאת כלי מדידה, תרכוש משקל עם דיוק של 1g בעלות של כ50-80 שקלים.
בנוסף, בגלל שנשאר קפה בין הדיסקיות, אני לרוב מעדיף לשים קצת יותר קפה, לטחון לתוך הנוקסבוקס את שאריות הקפה הישנות ורק אז לטחון את הקפה עצמו לתוך הידית.
ד.א קיבלנו כף מדידה עם המכונה אם אתה ממש חושק להשתמש בכף מדידה. (:
לדעתי אמצעי מדידה כדי להכין קפה עם המיטיקה הוא מיותר.
בעבר, כשהייתה לי הסילביה, היתי שוקל 16g פולי קפה ואז טוחן. השיטה של למלא, ליישר עם סכין\אצבע ולבסוף לדחוס, לא עבדה לי עם הסילביה וזה היה גורם לכך שהיה לי יותר מדי כסף, המכונה הייתה נחנקת והידית בקושי הייתה ננעלת.
כיום, עם הג'וליה שרכשנו, המצב שונה. השיטה של מלא ואז ליישר עם האצבע עובדת ואני כבר לא שוקל את כמות פולי הקפה. אלא, שם כמות מסויימת ואת מה שנשאר, מחזיר לשקית.
לדעתי, אם אתה רוצה בכל זאת כלי מדידה, תרכוש משקל עם דיוק של 1g בעלות של כ50-80 שקלים.
בנוסף, בגלל שנשאר קפה בין הדיסקיות, אני לרוב מעדיף לשים קצת יותר קפה, לטחון לתוך הנוקסבוקס את שאריות הקפה הישנות ורק אז לטחון את הקפה עצמו לתוך הידית.
ד.א קיבלנו כף מדידה עם המכונה אם אתה ממש חושק להשתמש בכף מדידה. (:
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

- TsurTriger
- כתב צילום

או אם בא לך משהו טיפה יפה יותר.
http://www.ebay.com/itm/Electronic-Digi ... 416bd36ea5
http://www.ebay.com/itm/Electronic-Digi ... 416bd36ea5
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש בדיל אקסטרים משקלים עם דיוק של 0.1 גרם בדולרים בודדים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)