למחוק
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מעולה.
ואם אתם מחפשים מכשיר שיריץ XBMC אז אני ממליץ לקרוא את:
המפרטים המומלצים ביותר
Raspberry-Pi-FAQ
XBMC-on-Linux-for-Arm-Device
ואם אתם מחפשים מכשיר שיריץ XBMC אז אני ממליץ לקרוא את:
אור,
תודה רבה על הפרסום.
הקישור לשרשור שלי לא בסדר ולא מציג תמונות. זה הקישור הקצר והתקין:
http://www.hometheater.co.il/vt186833.a ... סדרות.html
בבקשה החלף אליו. תודה
תודה רבה על הפרסום.
הקישור לשרשור שלי לא בסדר ולא מציג תמונות. זה הקישור הקצר והתקין:
http://www.hometheater.co.il/vt186833.a ... סדרות.html
בבקשה החלף אליו. תודה
+1shlomico כתב:אני חושב שזה שווה לפחות סטיקי ! האמת... יאללה כבר תיצרו לנו פורום XBMC
שלומי...
כתוביות אינן מופיעות לאחר הורדה.
חדש בתחום...
על מחשב עם WIN8.1 התקנתי XBMC (פרודו 12.2) עם כל ההרחבות והממשק בעברית - הכתוביות יורדות באופן תקין ומוצגות באופן תקין. חשוב לציין כי הסרטים נמצאים על המחשב הזה פיזית.
על מחשב אחר עם WIN 7.1 התקנתי את אותה התקנת XBMC.
מחשב זה נמצא ברשת הביתית ומושך את הסרטים מהמחשב עם WIN 8.1 מהרשת.
הגדרתי את כל הנדרש על בסיס הנחיות המדריכים המצוינים מפורום זה, אך למרות שהמערכת מציינת כי הורד קובץ מסונכרן , הכתוביות אינן מוצגות בסרט. גם במידה ואני מושך את הכתוביות באמצעות הרחבת הכתוביות באופן ידני, ובוחר את הכתובית מתוך ההרחבה ע"ג הסרט, הכתוביות אינן מוצגות בחלק גדול מהמקרים.
האם יתכן כי הדבר נובע מהעובדה שהמחשב נמצא ברשת והסרטים אינם נמצאים פיזית על המחשב?
אשמח להצעות.
תודה רבה.
על מחשב עם WIN8.1 התקנתי XBMC (פרודו 12.2) עם כל ההרחבות והממשק בעברית - הכתוביות יורדות באופן תקין ומוצגות באופן תקין. חשוב לציין כי הסרטים נמצאים על המחשב הזה פיזית.
על מחשב אחר עם WIN 7.1 התקנתי את אותה התקנת XBMC.
מחשב זה נמצא ברשת הביתית ומושך את הסרטים מהמחשב עם WIN 8.1 מהרשת.
הגדרתי את כל הנדרש על בסיס הנחיות המדריכים המצוינים מפורום זה, אך למרות שהמערכת מציינת כי הורד קובץ מסונכרן , הכתוביות אינן מוצגות בסרט. גם במידה ואני מושך את הכתוביות באמצעות הרחבת הכתוביות באופן ידני, ובוחר את הכתובית מתוך ההרחבה ע"ג הסרט, הכתוביות אינן מוצגות בחלק גדול מהמקרים.
האם יתכן כי הדבר נובע מהעובדה שהמחשב נמצא ברשת והסרטים אינם נמצאים פיזית על המחשב?
אשמח להצעות.
תודה רבה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
השאלה איך אתה מנגן דרך הרשת -
דרך UPNP אין כרגע תמיכה בכתוביות
דרך SMB יש
הייתי מציע לך לבצע שרת SQL ולאחסן את כל התוכן על מחשב אחד, שדלוק תמיד, ובו יהיה את השרת SQL, וכל שאר המכשירים בבית יהיו קליינטים בלבד ויקראו את התוכן מהSQL.
בכל אופן לדעתי תפתח על זה שרשור נפרד
עריכה:
וברוך הבא לפורום!
דרך UPNP אין כרגע תמיכה בכתוביות
דרך SMB יש
הייתי מציע לך לבצע שרת SQL ולאחסן את כל התוכן על מחשב אחד, שדלוק תמיד, ובו יהיה את השרת SQL, וכל שאר המכשירים בבית יהיו קליינטים בלבד ויקראו את התוכן מהSQL.
בכל אופן לדעתי תפתח על זה שרשור נפרד
עריכה:
וברוך הבא לפורום!
כתוביות אינן מופיעות לאחר הורדה.
איזו קבלת פנים (: המון תודה על התגובה המהירה!
לגופו של עניין, אני מושך את הסרטים דרך SMB , עניין הSQL, קצת גדול עלי...
יש מדריך שאתה יכול להפנות אותי אליו?
הקטע המעניין הוא שהתקלה אינה מתרחשת כל הזמן. ישנם סרטים, מועטים אמנם, בהם הכתוביות מוצגות...
אפתח שרשור חדש.
שוב תודה.
לגופו של עניין, אני מושך את הסרטים דרך SMB , עניין הSQL, קצת גדול עלי...
יש מדריך שאתה יכול להפנות אותי אליו?
הקטע המעניין הוא שהתקלה אינה מתרחשת כל הזמן. ישנם סרטים, מועטים אמנם, בהם הכתוביות מוצגות...
אפתח שרשור חדש.
שוב תודה.
יש לי שאלה -
בכל התוספים בעברית, נגיד הוט, סדרות וכאלה, אני לא רואה כלום בשורות. לא מצליח לקרוא, זה אפילו לא ג'יבריש.
אני מצרף תמונת מסך כשאני מנסה לראות מה יש בערוץ 8 בהוט וי או די.
חשוב לציין שלא התקנתי שום סקין של עברית. אני אוהב את זה באנגלית.
מה הפתרון?
תודה
בכל התוספים בעברית, נגיד הוט, סדרות וכאלה, אני לא רואה כלום בשורות. לא מצליח לקרוא, זה אפילו לא ג'יבריש.
אני מצרף תמונת מסך כשאני מנסה לראות מה יש בערוץ 8 בהוט וי או די.
חשוב לציין שלא התקנתי שום סקין של עברית. אני אוהב את זה באנגלית.
מה הפתרון?
תודה
קודם כל המון תודה על ההשקעה ועל הגרסה המיוחדת לעברית, חסכתם לנו המון זמן!
יש לי טלוויזיה תלת מימד של LG ונושא הכתוביות כנראה הולך לקבל מענה בגרסה הבאה - גותהאם.
אני לא מצפה שתוציאו גרסה עברית לגרסה שעדיין לא רשמית, אבל רציתי לברר כמה דברים לפני שאני עובר לגרסאת האלפא ומנסה להתמודד עם קינפוגים של עברית ותכנים ישראליים:
1. עד כמה מסובך זה לקנפג עברית בגרסה רגילה של XBMC?
2. איך מתקינים את FUSION או מקורות ישראליים נוספים בגרסה רגילה?
3. האם מישהו ניסה כבר את גותאהם ואת התמיכה בכתוביות תלת מימד? מישהו יודע אם יש תמיכה בפונטים עבריים?
(כמובן שאני אשמח לעדכן כשאנסה בעצמי...)
4. ראיתי דיונים על הפעלה/כיבוי של מצב תלת מימד של LG בפורומים של XBMC. האם מישהו ניסה את זה?
אבנר
יש לי טלוויזיה תלת מימד של LG ונושא הכתוביות כנראה הולך לקבל מענה בגרסה הבאה - גותהאם.
אני לא מצפה שתוציאו גרסה עברית לגרסה שעדיין לא רשמית, אבל רציתי לברר כמה דברים לפני שאני עובר לגרסאת האלפא ומנסה להתמודד עם קינפוגים של עברית ותכנים ישראליים:
1. עד כמה מסובך זה לקנפג עברית בגרסה רגילה של XBMC?
2. איך מתקינים את FUSION או מקורות ישראליים נוספים בגרסה רגילה?
3. האם מישהו ניסה כבר את גותאהם ואת התמיכה בכתוביות תלת מימד? מישהו יודע אם יש תמיכה בפונטים עבריים?
(כמובן שאני אשמח לעדכן כשאנסה בעצמי...)
4. ראיתי דיונים על הפעלה/כיבוי של מצב תלת מימד של LG בפורומים של XBMC. האם מישהו ניסה את זה?
אבנר
xbmc מגיע עם תרגום לעברית בסקין הדיפולט בכל הגרסאות . הגרסא הזו של the wiz פשוט מגיעה ללא צורך לבחור אותה ולהגדיר (ראה במדריך מס' 2 )ובנוסף מגיעה עם תוסף כתוביות יותר מעודכן וסקינים אחרים מתורגמים
שורה תחתונה גם אם תתקין גרסא נקיה מהאתר (גוטהאם) יהיה לך עברית.
מציע להיכנס לשרשור הרלוונטי ולקרוא. (מאיפה שהתקנת)
לגבי פיוזן וכל שאר ההתקנות יש הסבר מדוייק בגוף ההודעה.
לא מבין בתלת מימד של lg מציע לפתוח שרשור חדש בנושא,לדעתי יש כבר אחד פתוח.
שורה תחתונה גם אם תתקין גרסא נקיה מהאתר (גוטהאם) יהיה לך עברית.
מציע להיכנס לשרשור הרלוונטי ולקרוא. (מאיפה שהתקנת)
לגבי פיוזן וכל שאר ההתקנות יש הסבר מדוייק בגוף ההודעה.
לא מבין בתלת מימד של lg מציע לפתוח שרשור חדש בנושא,לדעתי יש כבר אחד פתוח.