המלצה לזוג מדף בסביבות 4K
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
מחפש להחליף זוג קדמיים סטלייטים במדפיים ובהמשך להוסיף סנטר תואם וכנראה גם להחליף סאב. מתחיל בקדמיים.
הרסיבר הוא Yamaha RX-V765.
צריך משהו שבא לא בגווני עץ (שחור, לבן, אפור, שמפנייה וכו' מקובלים).
הדגמים שנשקלים כרגע הם:
B&W CM1
Monitor Audio RX1
Dali IKON 1 MK2
אני כמובן אלך לשמוע אבל לא בטוח שיש בחנויות בדיוק את הרסיבר שלי כדי להתאים. כמו כן, לא יודע אם יש עוד אופציות מתחרות לאלה ברמה ובמחיר.
אני בעצם מחפש עוד המלצות ו/או אינפורמציה לגבי מה "נחשב" מתאים לרסיבר שלי. גם בסכומים יותר נמוכים.
חוץ מזה, אולי אני בכלל מגזים עם איכות הרמקולים שאני מחפש ביחס לרסיבר בהנחה שאני לא מתכוון לקנות מגבר יעודי כרגע...
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... mode=model
מה אתם אומרים?
הרסיבר הוא Yamaha RX-V765.
צריך משהו שבא לא בגווני עץ (שחור, לבן, אפור, שמפנייה וכו' מקובלים).
הדגמים שנשקלים כרגע הם:
B&W CM1
Monitor Audio RX1
Dali IKON 1 MK2
אני כמובן אלך לשמוע אבל לא בטוח שיש בחנויות בדיוק את הרסיבר שלי כדי להתאים. כמו כן, לא יודע אם יש עוד אופציות מתחרות לאלה ברמה ובמחיר.
אני בעצם מחפש עוד המלצות ו/או אינפורמציה לגבי מה "נחשב" מתאים לרסיבר שלי. גם בסכומים יותר נמוכים.
חוץ מזה, אולי אני בכלל מגזים עם איכות הרמקולים שאני מחפש ביחס לרסיבר בהנחה שאני לא מתכוון לקנות מגבר יעודי כרגע...
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... mode=model
מה אתם אומרים?
רשמת דגמים מחברות מוכרות, וקפיצה לחנות על מנת להאזין להם ולאחרים (בלי קשר לרסיבר שבשימוש) זה מהלך קריטי. האזנה גם תפתח אופציות אחרות שלא שקלת. לאחר מכן, אתה יכול לצמצם לדגמים שמצאו חן בעיניך, ואולי אף לקחת איתך את הרסיבר לחנות בכדי להאזין לאותם דגמים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
onyx2 כתב:בתקציב הנ"ל גם מוניטור אודיו RX2 יכנסו. שווה לשמוע גם אותם....
ובנוסף:
- קוואד 11L ו-12L (יש גם L2 לשני הדגמים האלה, שזו סדרה חדשה יותר אך שתיהן נמכרות במקביל סביב רמת המחיר שאתה מכוון אליה, ושווה לשמוע גם את ה-L וגם את ה-L2 אם אפשר...)
- מורל אוקטוס 5
- פוקאל 706
- טאנוי רבולושן DC4
- פולק אודיו LSi7
- ELAC 63.2
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
wharfedale diamond 121.
ממש שווה לבדוק גם אותם.
http://www.whathifi.com/review/wharfedale-diamond-121
ממש שווה לבדוק גם אותם.
http://www.whathifi.com/review/wharfedale-diamond-121
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

תודה על התגובות.
חלק מהדגמים "הכרתי" מהאינטרנט ולא הבאתי בחשבון בגלל צבע (המזנון לבן ואין צבעי עץ בכלל בעיצוב בבית אז כמו שאמרתי אני מוגבל בצבע). אני גם מעדיף לבן למרות שצבעים כמו שציינתי (שחור, אפור אבל עם עדיפות נמוכה לשחור עץ) כן באים בחשבון.
חלק מההמלצות נוספו לרשימה לבדיקה. זה כבר נהייה מסובך כי הרשימה מתארכת.
את המורל אוקטוס 5 לא לקחתי בחשבון וזו ההמלצה שאני הכי שמח שקיבלתי כי אני מאוד אוהב את הסאונד של מורל (וגם שמח לקנות משהו איכותי מישראלים במידה וזה מתאים). אפילו שמעתי אותם פעם בחנות ואהבתי אז צריך להשוות.
RX2 נראים לי גדולים מידי אבל אני צריך לראות בעיניים כדי לדעת אם זה גדול מידי או לא. חוץ מזה בלבן ושחור הם כבר חורגים מהתקציב.
אני פחות מתחבר לסגנון של פולק אודיו... אבל לפעמים כל דגם מתנהג שונה אז ננסה אם נראה אותם בחנות.
את ELAC אף פעם לא שמעתי, שווה לנסות. שמעתי המלצות.
תודה רבה שוב!
זה כנראה הולך לקחת זמן אבל אני אעדכן כשיהיה מה
חלק מהדגמים "הכרתי" מהאינטרנט ולא הבאתי בחשבון בגלל צבע (המזנון לבן ואין צבעי עץ בכלל בעיצוב בבית אז כמו שאמרתי אני מוגבל בצבע). אני גם מעדיף לבן למרות שצבעים כמו שציינתי (שחור, אפור אבל עם עדיפות נמוכה לשחור עץ) כן באים בחשבון.
חלק מההמלצות נוספו לרשימה לבדיקה. זה כבר נהייה מסובך כי הרשימה מתארכת.
את המורל אוקטוס 5 לא לקחתי בחשבון וזו ההמלצה שאני הכי שמח שקיבלתי כי אני מאוד אוהב את הסאונד של מורל (וגם שמח לקנות משהו איכותי מישראלים במידה וזה מתאים). אפילו שמעתי אותם פעם בחנות ואהבתי אז צריך להשוות.
RX2 נראים לי גדולים מידי אבל אני צריך לראות בעיניים כדי לדעת אם זה גדול מידי או לא. חוץ מזה בלבן ושחור הם כבר חורגים מהתקציב.
אני פחות מתחבר לסגנון של פולק אודיו... אבל לפעמים כל דגם מתנהג שונה אז ננסה אם נראה אותם בחנות.
את ELAC אף פעם לא שמעתי, שווה לנסות. שמעתי המלצות.
תודה רבה שוב!
זה כנראה הולך לקחת זמן אבל אני אעדכן כשיהיה מה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ELAC, מורל ומוניטור אודיו בטוח יש גם בלבן. השאר מגיעים בשחור מט לדעתי...
ה-RX2 הוא לדעתי האישית ע-נ-ק-י (גם במימדים וגם בסאונד), אבל תראה במו עיניך ותחליט (מקסימום "תתפשר" על RX1 בגימור לבן
)
ה-RX2 הוא לדעתי האישית ע-נ-ק-י (גם במימדים וגם בסאונד), אבל תראה במו עיניך ותחליט (מקסימום "תתפשר" על RX1 בגימור לבן
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

את האוקטב סיגנצ'ר אני חושש שהרסיבר שלי לא יוכל לדחוף טוב. הוא גם בלוק די גדול, לא בטוח שיעבור בהנהלה.
כל הדגמים שכתבתי בהתחלה באים גם בלבן. מסתבר ש B&W התעשתו והתחילו לצבוע את הרמקולים שלהם גם בלבן.
עכשיו יש לי בערך 6 דגמים טובים לבדוק וזה טוב. פי 2 ממה שאני חשבתי עליו. אם אני אבחר משהו שאני הכי אוהב מתוכם אני אהיה מרוצה אפילו אם יש משהו אחר טיפה טוב יותר אבל מכוער...
כל הדגמים שכתבתי בהתחלה באים גם בלבן. מסתבר ש B&W התעשתו והתחילו לצבוע את הרמקולים שלהם גם בלבן.
עכשיו יש לי בערך 6 דגמים טובים לבדוק וזה טוב. פי 2 ממה שאני חשבתי עליו. אם אני אבחר משהו שאני הכי אוהב מתוכם אני אהיה מרוצה אפילו אם יש משהו אחר טיפה טוב יותר אבל מכוער...
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

וואלה. אז יכול להיות שזה בעייתי... צריך לראות בעיניים אם זה לא גדול מידי כי זה חתיכת בלוק לא מעוצב בגודל 32*32*17.5 למרות שהוא לבן.efi1965 כתב: אבל אם אהבת את האוקטוס הוא אותו גודל כמו האוקטאב !...