שרשור תגובות: מזנון בסלון או אולי דווקא סטנד?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. אצלי יש מזנון פתוח נמוך. אם הוא לא היה מגיע אליי בירושה מאחותי היה לי אחד מאוד דומה. הוא קצת מעיק כי הוא רחב מאוד, אבל הוא מסיבי למדיי, אז שווה את זה.
מזנונים סגורים זה אסון. פעם עזרתי לאחד מחבריי בפורום לסדר את הרסיבר אצלו- היה לו מזנון בנוי - כזה שאי אפשר להזיז, החוטים היו קצרים - אז כמו רופא שיניים - עשיתי את התיקונים עם מראה!
שונא מזנונים סגורים או קבועים.
מה שכן - חייבים לומר - היום - בזכות הHDMI - ברוב המקרים - אין כ"כ הרבה חוטים לחבר.
מקווה שבמהרה הכל יעבור לשליטת רשת נוחה ואז באמת לא תהיה משמעות לקו ראייה עם המוצרים.
הדבר היחיד שמטריד ברסיבר ושאר מוצרים כך בחוץ הוא ילדים - כשנגיע לגשר נראה מה נעשה.
מזנונים סגורים זה אסון. פעם עזרתי לאחד מחבריי בפורום לסדר את הרסיבר אצלו- היה לו מזנון בנוי - כזה שאי אפשר להזיז, החוטים היו קצרים - אז כמו רופא שיניים - עשיתי את התיקונים עם מראה!
שונא מזנונים סגורים או קבועים.
מה שכן - חייבים לומר - היום - בזכות הHDMI - ברוב המקרים - אין כ"כ הרבה חוטים לחבר.
מקווה שבמהרה הכל יעבור לשליטת רשת נוחה ואז באמת לא תהיה משמעות לקו ראייה עם המוצרים.
הדבר היחיד שמטריד ברסיבר ושאר מוצרים כך בחוץ הוא ילדים - כשנגיע לגשר נראה מה נעשה.
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Re: יש רצוי ויש אילוץ מצוי
החברה השוודית הזאת.. נו.. איקאה..yevsh כתב:ishaked כתב:אין ספק שמבחינת נוחות, עדיפות לציוד הסטנד היעודי יותר מומלץ.
הגישה לכבילה, איוורור, פריסה מול העין.
מצד שני המראה בד"כ לא נמצאים לסלון, נותן תחושה של בלגן בעיניים.
אולי המצב האידיאלי מבחינתי יהיה לשלב מזנון יחד עם סטנד מגדל שיעמוד מצד המזנון ואולי אפילו בקיר צדדי.
אם היה יותר מקום.....
אהבתי את המזנון, איפה רכשת אותו ומה גודלו?...
רוחב מטר וחצי.
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
בדיוקyevsh כתב:מצאתי אותו BESTA
ואני רואה שהוא 1.80
http://www.ikea.co.il/default.asp?catid ... B645A5BF5}...
כל שנה מתחלף הקטלוג וההיצע...yevsh כתב:אני לא רואה אותו בקטלוגishaked כתב:החברה השוודית הזאת.. נו.. איקאה..yevsh כתב:ishaked כתב:אין ספק שמבחינת נוחות, עדיפות לציוד הסטנד היעודי יותר מומלץ.
הגישה לכבילה, איוורור, פריסה מול העין.
מצד שני המראה בד"כ לא נמצאים לסלון, נותן תחושה של בלגן בעיניים.
אולי המצב האידיאלי מבחינתי יהיה לשלב מזנון יחד עם סטנד מגדל שיעמוד מצד המזנון ואולי אפילו בקיר צדדי.
אם היה יותר מקום.....
אהבתי את המזנון, איפה רכשת אותו ומה גודלו?...
רוחב מטר וחצי....
http://www.ikea.co.il/category/tv-stands
מתי רכשת אותו? אולי כבר אין את הדגם....
שווה לך לתכנן ולתת לנגר לבנות לפי דרישותייך,
אם אתה לא מתחכם מידי (דלתות עם סגירה מיוחדת ועם מחברים שעולים בהתאם).
יעלה גג 2000-2500₪
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
רק עכשיו ראיתי ששאלו מאיפה המזנון.
הוא נרכש מ my home page. אני חושב שהוא עדיין במבחר שהם מציעים. עלה 1190 ש"ח. יש גם גרסה עם שלוש דלתות בתוספת של 100 או 150 ש"ח.
המזנון ישר, יש באמצע המזנון רגל לתמיכה מלמטה. המסילה של המגירה הימנית כנראה לא הורכבה כמו שצריך ולפעמים המגירה יורדת חצי ס"מ מהמסילה ולכן נראה שיש עיוות...
הוא נרכש מ my home page. אני חושב שהוא עדיין במבחר שהם מציעים. עלה 1190 ש"ח. יש גם גרסה עם שלוש דלתות בתוספת של 100 או 150 ש"ח.
המזנון ישר, יש באמצע המזנון רגל לתמיכה מלמטה. המסילה של המגירה הימנית כנראה לא הורכבה כמו שצריך ולפעמים המגירה יורדת חצי ס"מ מהמסילה ולכן נראה שיש עיוות...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
דווקא זכרתי את הסטנד ה DIY שזיו בנה. לי בבית יש ארון מדיה פאר תוצרת IKEA. כרגע אני לא זקוק ליותר משלוש סיבות עיקריות:
1. עם מעבר למדיה ממחשב מספר הפריטים בארונית ירד פלאים. אם וכאשר אחליף את הרסיבר בפרה/מעבד ומגבר ייתכן והצרכים שלי ישתנו.
2. הכבילה. לפחות בארונית אני יכול להסתיר אותה מאחרי הדופן האחורית. עם סטנד אאלץ לייפייף את הכבילה ואז יש חשש שמי שיבוא ויתרשם מיופי הכבלים עלול לחשוב שאני אודיופיל.
3. המיקום. מי שלא מכיר עשוי לא להבין, אבל אצלי הרמקולים הקידמיים לא צמודים לשום קיר, הם באמצע מרחב גדול ולמעשה יש כ 3 מטרים מאחוריהם. המסך תלוי ביניהם על קיר שהוא הרחבה של עמוד בטון והרוחב של אותו קיר הוא בדיוק 120 ס"מ. לא מצאתי עדיין משהו טוב יותר מה IKEA שחייכנס לשם בדיוק.
1. עם מעבר למדיה ממחשב מספר הפריטים בארונית ירד פלאים. אם וכאשר אחליף את הרסיבר בפרה/מעבד ומגבר ייתכן והצרכים שלי ישתנו.
2. הכבילה. לפחות בארונית אני יכול להסתיר אותה מאחרי הדופן האחורית. עם סטנד אאלץ לייפייף את הכבילה ואז יש חשש שמי שיבוא ויתרשם מיופי הכבלים עלול לחשוב שאני אודיופיל.
3. המיקום. מי שלא מכיר עשוי לא להבין, אבל אצלי הרמקולים הקידמיים לא צמודים לשום קיר, הם באמצע מרחב גדול ולמעשה יש כ 3 מטרים מאחוריהם. המסך תלוי ביניהם על קיר שהוא הרחבה של עמוד בטון והרוחב של אותו קיר הוא בדיוק 120 ס"מ. לא מצאתי עדיין משהו טוב יותר מה IKEA שחייכנס לשם בדיוק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·מסכים עם כל מילה ורק רוצה להוסיף-uv2u כתב:למזנון יש שני תפקידים עיקריים:
- פונקציונלי - אחסון ציוד אלקטרוני וכן דיסקים/סרטים למינהם.
- אסתטי - אביזר עיצובי משמעותי.
לטעמי היתרונות עולים בהרבה על החסרונות...
לא מסוגל לראות אבק שמצטבר על חלקי המערכת.
את בעיית התתחממות פתרתי על ידי קניית רסיבר של פיוניר שבקושי
מתחמם , ופתיחת צוהר אחורי לאיוורור.