לא עוד ADtrap no more ads
בס"ד
אני מתאר לעצמי שהפלוס העיקרי זה למכשירים שאין להם אופציה לחוסם תוכנתי כמו סטרימרים וקונסולות למיניהם.abnatan כתב:הרעיון יפה, אבל המוצר יקר מדי לדעתי.
ממילא יש adblock ו-adaway בחינם - אז אין סיכוי שזה יתפוס....
אני צופה הרבה בtwitch ויש אנשים פרטיים שם שמתפרנסים מהפרסומות. ולא הם לא הופכים למיליונרים מזה אבל מספקים תוכן איכותי. בגלל זה הרבה מאוד אנשים נענים לבקשתם לנטרל את הadblock בזמן שהם מריצים פרסומות וזה עוזר להם להמשיך.
עם מכשיר כזה שחוסם את הכל אין את הגמישות הזאת. זה נכון שפרסומות מעצבנות לפעמים ויכולות להוציא אנשים מדעתם אבל כשהכסף הולך למישהו שאתה מכבד זה דבר טוב.
האנשים היחידים שמרוויחים הון מפרסומות הם הprofesional LOL players , הם מביאים בקלות 3000 + אנשים ויש כאילו שמגיעים ל10000+ וכשהם מקבלים 2.5$ בערך לכל 1000 אנשים שצופים בפרסומת ה6 פרסומות שהם מנגנים כל שעה מכניסים להם בין 45-150$ . אם חצי מהמשתמשים חוסמים פרסומות הם עדיין יכולים לחיות מזה.
האנשים שאני צופה בהם מביאים 1000-2000 צופים אז מדובר על 15-30$ לשעה . חסימת פרסומות במידה ניכרת יכולה לפגוע להם מאוד בפרנסה ואז הם יצטרכו למצוא עיסוק אחר. עדיין יש המון אנשים שמקבלים תרומות מאוד נדיבות מהצופים. אני מכיר אחד שעושה משהו כמו 100-200 דולר ביום מתרומות ובסופ"ש הרבה יותר. עדיין יש גבול לכמה שאנשים יכולים לתרום. יש להם גם הכנסה מsubscribers שהם מקבלים ממנה 2.5$ לחודש אבל מישהו סיפר שאחת הסיבות שהם לא מפרסמים כמה יש להם חוץ מהעובדה שאסור להם היא בגלל שיש ירידה ועליה כל יום במספר שלהם כי לא כולם מחדשים אוטומטית.
בגלל שישראל לא מפרסמת הרבה בtwitch אני לא מקבל פרסומות גם ככה ובגלל זה אני גם נרשם וגם תורם לאנשים שאני צופה בהם באופן קבוע. התרומה שאני נותן בטח שעוזרת יותר מהפרסומות אבל בשביל שמישהו יוכל לחיות מזה צריך יותר מאחד שיתרום. יש אנשים שתורמים ע"י צפיה בפרסומות ובגלל זה צריך את האפשרות לנטרל את הAdblock .
אגב שמעתי שAd block מנסים לגייס כספים בשביל לפרסם את עצמם וככה להגדיל את מספר האנשים שחוסמים פרסומות.
עם מכשיר כזה שחוסם את הכל אין את הגמישות הזאת. זה נכון שפרסומות מעצבנות לפעמים ויכולות להוציא אנשים מדעתם אבל כשהכסף הולך למישהו שאתה מכבד זה דבר טוב.
האנשים היחידים שמרוויחים הון מפרסומות הם הprofesional LOL players , הם מביאים בקלות 3000 + אנשים ויש כאילו שמגיעים ל10000+ וכשהם מקבלים 2.5$ בערך לכל 1000 אנשים שצופים בפרסומת ה6 פרסומות שהם מנגנים כל שעה מכניסים להם בין 45-150$ . אם חצי מהמשתמשים חוסמים פרסומות הם עדיין יכולים לחיות מזה.
האנשים שאני צופה בהם מביאים 1000-2000 צופים אז מדובר על 15-30$ לשעה . חסימת פרסומות במידה ניכרת יכולה לפגוע להם מאוד בפרנסה ואז הם יצטרכו למצוא עיסוק אחר. עדיין יש המון אנשים שמקבלים תרומות מאוד נדיבות מהצופים. אני מכיר אחד שעושה משהו כמו 100-200 דולר ביום מתרומות ובסופ"ש הרבה יותר. עדיין יש גבול לכמה שאנשים יכולים לתרום. יש להם גם הכנסה מsubscribers שהם מקבלים ממנה 2.5$ לחודש אבל מישהו סיפר שאחת הסיבות שהם לא מפרסמים כמה יש להם חוץ מהעובדה שאסור להם היא בגלל שיש ירידה ועליה כל יום במספר שלהם כי לא כולם מחדשים אוטומטית.
בגלל שישראל לא מפרסמת הרבה בtwitch אני לא מקבל פרסומות גם ככה ובגלל זה אני גם נרשם וגם תורם לאנשים שאני צופה בהם באופן קבוע. התרומה שאני נותן בטח שעוזרת יותר מהפרסומות אבל בשביל שמישהו יוכל לחיות מזה צריך יותר מאחד שיתרום. יש אנשים שתורמים ע"י צפיה בפרסומות ובגלל זה צריך את האפשרות לנטרל את הAdblock .
אגב שמעתי שAd block מנסים לגייס כספים בשביל לפרסם את עצמם וככה להגדיל את מספר האנשים שחוסמים פרסומות.
נערך לאחרונה על ידי Niseg ב 03/09/2013 16:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
מה שהיה לפני בלי ...
זה לא משהו שהאינטרנט לא התקיים בלעדיו לפני כן..
המח האנושי יתעסק בלפתח את עצמו ולא לקמבן אחד תשני.
המח האנושי יתעסק בלפתח את עצמו ולא לקמבן אחד תשני.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
זה לא הגיוני בכל מקרה שהאתר הקיים לא ישים פרסומות - זה אתר שמעניין אנשים ומושך קהל. הבעלים של האתר השקיעו בו זמן וכסף ומגיע להם תגמול. זה אולי נכון שיש משקל לתוך הגולשים אבל זה לא משנה אם אין את הפלטפורמה שהבעלים סיפק.
יש מודלים של תרומות שנתיות והם מתאימים לאתרים שהם בעיקר פורומים . עדיין בכל תחום יש כנסים ואירועים ולשלוח לשם כתבים עולה הרבה כסף. הסתמכות על תרומות בלבד יגבילו את הפעילות של האתר.
בגדול אני חושב שחוסמי הפרסומות למינהם באו כתגובה לגיטימית לפרסומות שהציקו לגולשים יותר מלמשוך אותם לקנות מוצר זה או אחר. הבעיה היא שה ad block נתן תגובה לא מידתית לבעיה. אולי היו מפרסמים שעשו עבודה טובה בפרסום ועשו פרסומות שלא הציקו לגולשים אבל חוסמים הפרסומות חוסמים גם אותם.
אני מודה שאני לא התחלתי עם ABP אלא עם משהו יותר אגרסיבי - חוסם flash בהתחלה בשביל לא לקבל עצבים מפרסומות FLASH ואז התקנתי חוסם סקריפטים שזה בכלל מכה רצינית לכל המפרסמים אבל זה מגן עלי מפני תוכנות זדוניות. זה נכון התגובה לא מידתית אבל הנזק כבר נעשה.
יש אתרים שמזהים את ה ABP ואז מציקים לך בנידון (כבר קרה פעם באתר מוכר שהם שיגעו לגמרי את המשתמשים) . הפירסום מול חוסמי פרסומות זה קרב שמתחולל כבר שנים ושני הצדדים מפסידים פה כי הפירסום הוא דרך מאוד טובה למימון פעילות של אתרי אינטרנט אבל בגלל שהרבה מאוד אנשים חוסמים פרסום המפרסמים מפסיקים להזרים כסף. אם המפרסמים היום מדברים עם ABP ולמשל מגדירים רמות פרסום לפי הדינמיות שלו אז המשתמש יוכל להגדיר איזה רמת פרסום הוא כן מעוניין לראות. חלונות קופצים וflash וכל מני דברים שננעלים לך על הscroll bar יכולים מאוד לעצבן אבל תמונות מונפשות או סטטיות הם דברים שלא מפריעים כלכל לחווית הגלישה.
יש מודלים של תרומות שנתיות והם מתאימים לאתרים שהם בעיקר פורומים . עדיין בכל תחום יש כנסים ואירועים ולשלוח לשם כתבים עולה הרבה כסף. הסתמכות על תרומות בלבד יגבילו את הפעילות של האתר.
בגדול אני חושב שחוסמי הפרסומות למינהם באו כתגובה לגיטימית לפרסומות שהציקו לגולשים יותר מלמשוך אותם לקנות מוצר זה או אחר. הבעיה היא שה ad block נתן תגובה לא מידתית לבעיה. אולי היו מפרסמים שעשו עבודה טובה בפרסום ועשו פרסומות שלא הציקו לגולשים אבל חוסמים הפרסומות חוסמים גם אותם.
אני מודה שאני לא התחלתי עם ABP אלא עם משהו יותר אגרסיבי - חוסם flash בהתחלה בשביל לא לקבל עצבים מפרסומות FLASH ואז התקנתי חוסם סקריפטים שזה בכלל מכה רצינית לכל המפרסמים אבל זה מגן עלי מפני תוכנות זדוניות. זה נכון התגובה לא מידתית אבל הנזק כבר נעשה.
יש אתרים שמזהים את ה ABP ואז מציקים לך בנידון (כבר קרה פעם באתר מוכר שהם שיגעו לגמרי את המשתמשים) . הפירסום מול חוסמי פרסומות זה קרב שמתחולל כבר שנים ושני הצדדים מפסידים פה כי הפירסום הוא דרך מאוד טובה למימון פעילות של אתרי אינטרנט אבל בגלל שהרבה מאוד אנשים חוסמים פרסום המפרסמים מפסיקים להזרים כסף. אם המפרסמים היום מדברים עם ABP ולמשל מגדירים רמות פרסום לפי הדינמיות שלו אז המשתמש יוכל להגדיר איזה רמת פרסום הוא כן מעוניין לראות. חלונות קופצים וflash וכל מני דברים שננעלים לך על הscroll bar יכולים מאוד לעצבן אבל תמונות מונפשות או סטטיות הם דברים שלא מפריעים כלכל לחווית הגלישה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא דיברתי על האינטרנט, אני מדבר על אתר תוכן שיש לו הוצאות.stompy כתב:מה שהיה לפני בלי ...
המח האנושי יתעסק בלפתח את עצמו ולא לקמבן אחד תשני....
איך אתה מציע שנתקיים?
אני שואל ברצינות.
האם תהיה מוכן לשלם כדי לקרוא כתבות ו/או לכתוב בפורום?
-
stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני מהצד השני קשה לי לעזור לך
אני גם עצמאי ומתפרנס בזכות דברים שבניתי בחיי...
אני רק אומר מה אני חושב... על עניין הפרסום
שילד נכנס לגלוש באתר רגיל או דרך חיפוש בגוגל ורואה את היפה והחיה עושים סקס או צבי הנינגה
זה לא נעים... וזה לא לעניין שזה קופץ ככה
לא אמרתי שאתם מפרסמים משהו לא חוקי...
בכל מקרה אני מאמין שאם אתם בניתם שם.. אז אפשרי לעבור למודל שונה..
נגיד לדוגמה - אתה רוצה להיות חבר בפורום אתה חייב לקבל את הADS של הפורום ...
זה סתם רעיון שעלה לי ברגע.. אבל ישנם כמה דרכים..
דברים ישתנו ...
אני פה יותר עזרתי לאנשים אם לא שמת לב פחות בקשתי עזרה..
אני אוהב לעזור בכיף שלי. בצורה הזו..
אני גם עצמאי ומתפרנס בזכות דברים שבניתי בחיי...
אני רק אומר מה אני חושב... על עניין הפרסום
שילד נכנס לגלוש באתר רגיל או דרך חיפוש בגוגל ורואה את היפה והחיה עושים סקס או צבי הנינגה
זה לא נעים... וזה לא לעניין שזה קופץ ככה
לא אמרתי שאתם מפרסמים משהו לא חוקי...
בכל מקרה אני מאמין שאם אתם בניתם שם.. אז אפשרי לעבור למודל שונה..
נגיד לדוגמה - אתה רוצה להיות חבר בפורום אתה חייב לקבל את הADS של הפורום ...
זה סתם רעיון שעלה לי ברגע.. אבל ישנם כמה דרכים..
דברים ישתנו ...
אני פה יותר עזרתי לאנשים אם לא שמת לב פחות בקשתי עזרה..
אני אוהב לעזור בכיף שלי. בצורה הזו..
welcome to the blockchain
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced