ציוד רלוונטי לחיבור המחשב והטלויזיה לאינטרנט - בירור

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
leoleo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ברשותי מחשב נייח וטלויזיה סוני 42w654. מחובר לאינטרנט דרך בזק ובזק בינלאומי.
ברשותי נתב של בזק tnn-600e.
איזה ציוד נוסף/חדש אני צריך (האם ראוטר? אם כן איזה ראוטר מומלץ?) כדי שגם הטלויזה וגם המחשב יהיו מחוברים לאינטרנט. האם אני צריך לעדכן את בזק או בזק בינלאומי על כך שאני מפצל את השימוש באינטרנט גם לטלויזיה?.
תודה

shoisha
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

בוא נגיד שאת בזק ובזק בין לאומי לא מעניין אותם מה אתה מחבר לאינטרנט, העיקר שהם יכולים לחלוב ממך כספים, וכמה שיותר(נכון לכל חברת תקשורת בארץ).
בכל מקרה, 600E הוא מודם וכן מאפשר לחבר רק רכיב רשת אחד לאינטרנט, במידה ואתה מעוניין לחבר רכיב רשת נוסף, עלייך לחבר למודם הנוכחי ראוטר או סוויטצ' נוסף. או כמובן לקחת ראוטר משולב מודם מבזק. האופציה שלפחות עליי פחות עדיפה.
לגבי המלצה לראוטר, זה תלוי בשימוש שלך, מה הצרכים שלך? אתה צריך טווח קליטה גדול? אפשרות להעביר סרטים בHD מהמחשב לטלוויזיה, או פשוט רק לגלוש באינטרנט דרך הטלוזייה? האם הטלויזיה מתחברת באמצעות כבל רשת לאינטרנט או באופן אלחוטי?
ניתן להשיג היום נתבים איכותיים במחירים סבירים לחלוטין, ושוב זה תלוי בכמה התקציב שלך ועד כמה אתה מוכן להשקיע.

leoleo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

השימוש בטלויזיה הוא לגלישה במסגרת יכולות הגלישה בטלויזיה. לא להעברת סרטים מהמחשב. המרחק -3-5 מטר. ולטלויזה יש WIFI?

shoisha
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי את זה http://dvdoor.yalla.co.il/?view=products&id=612448
לפי זה רשום שיש לו מתאם אלחוטי.. בכל מקרה הוא גם תומך DLNA (מה שמאפשר לך להעביר סרטים מהמחשב ומהסמארטפון לטלויזיה דרך הרשת הפנימית)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”