מבקש המלצת הפורום לבחירת סאב משהו בין CV XLS12S, CV XLS15S או SB12-NSD

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

ברשותי רמקולים קדמיים CV XLS12 וסנטר XLS6C - מערכת בבניה עם רסיבר שיוחלף בהמשך כרגע Rx-V465' אחוריים יוזמנו בהמשך. החדר הוא מרתף בגודל 45 מ"ר לשימוש קולנוע ומוזיקה 50/50.
שמעתי את ה XLS15S בחנות כולל השוואה לסאבים אחרים (כמו פולק - לא זוכר את הדגם) והוא באופן בולט מורגש מול האחרים. לגבי ה SVS ראיתי כאן בפורום ביקורות מעולות.
כיום יש לי SUB מותג PURE ACOUSTICS שאינו מורגש כמעט (שייך למערכת 4 קטנים וסאב)
אשמח להמלצות
תודה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

תקציב max לרכישה ?

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

התקציב בערך סביב מחיר החו"ל של ה סאב-ים המצוינים למעלה לא כולל עלויות יבוא. כלומר 600-650 $ לקניה בחול ללא מיסים והובלה. כלומר אני לא שולל קניה בארץ אם המחירים ינועו בסה"כ סביב המחיר הסופי בארץ
תודה

dani1597
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

תראה כאחד שמחזיק בסאב CV XLS 12S ובזוג רמקולים CV XLS 12 חייב להגיד השילוב בהחלט מתאיים, בתור אחד ששומע רק מוזיקה חייב לומר שהסאב עושה ממש טוב ת׳עבודה שלו.(ושמעתי הרבה סוגים של סאבים ומי חברות הכי ״יקרות״ ובכול זות בחרתי בסאב הזה ולא טעיתי!!) וגם לפי מה שאתה כותב אתה גם צופה יותר ממני בסרטים אז בכלל הסאב תפור עליך!
בהצלחה!
הציוד שלי:
Cerwin Vega! XLS 12(רצפתיים)
Cerwin Vega! XLS 12 S(סאב)
NAD c356bee(מגבר)

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

נראה לי שאתה צודק. אני שמעתי אמנם את ה XLS 15S (שגם ניצח במבחן הסאבים האחרון באתר ....) שנשמע ממש מעולה. יחד עם זאת אני קורא כאן באתר וגם במקומות אחרים ש SVS מייצרים סאבים מעולים ורציתי גם לבדוק אם מישהו שמע את הדגם שציינתי מול הסרווין ויכול להשוות ...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”