חוות דעת buy america לקניית ניטו
רכשתי את המכשיר(שואב אבק רובוטי מסוג ניאטו) דרך buy america המכשיר כל הזמן נתקע
אף פעם לא מצליח לחזור לנקודת הטעינה,מבזבז חצי שעה על נקיון של
5 מ"ר דהיינו חוזר על אותם שטחים פעמים רבות
כל זה קורה למן היום הראשון שקניתי אותו,כשדיברתי עם buy america
הם אמרו שהפעלת האחריות למכשיר כרוכה בתשלום דמי משלוח בסך
750 ש"ח הם מכרו את המכשיר ב-309 דולר+כ 700 ש"ח מיסים בסך הכל
שילמתי 2,000 ש"ח וכעת הם רוצים יותר משליש על מנת לתקנו
המסקנה היא לא להזמין דרך buy america שום מוצר
מי שמזמין דרכם לוקח סיכון גדול כי ברגע שתצטרכו להפעיל אחריות זה יעלה לכם הרבה כסף
מי שמזמין דרכם לוקח סיכון גדול כי ברגע שתצטרכו להפעיל אחריות זה יעלה לכם הרבה כסף
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
יאיר68 אין לך במקרה שום קשר ליבואן ...
כותב הודעה ראשונה על שירות לקוי של יבוא אישי מחו״ל ...
היבואן הרשמי אשר איננו מוכן לתקן גם בתשלום מוצר תקול אשר לא נרכש דרכו. תלמד מקהלת היבואן של iRobot אשר מתקן בתשלום גם אם לא נרכשו דרכו ...
נקודה למחשבה ...
שיהיה שנה טובה וחג שמח ...
כותב הודעה ראשונה על שירות לקוי של יבוא אישי מחו״ל ...
היבואן הרשמי אשר איננו מוכן לתקן גם בתשלום מוצר תקול אשר לא נרכש דרכו. תלמד מקהלת היבואן של iRobot אשר מתקן בתשלום גם אם לא נרכשו דרכו ...
נקודה למחשבה ...
שיהיה שנה טובה וחג שמח ...
פלזמה הבחירה הטבעית
אמנון
אני לא מבין את התגובה שלך
בסך הכל אני רוצה להזהיר אנשים שרוכשים דרך ביי אמריקה מוצרי חשמל
במיוחד שואב אבק רובוטי ולומר להם שהאחריות הינה בתשלום גבוה מאד
שום דבר לא בחינם גם אם המכשיר לא מבצע את העבודה כראוי כבר מהשבוע הראשון
לקבלתו אז למה בדיוק התכוונת?
אני לא מבין את התגובה שלך
בסך הכל אני רוצה להזהיר אנשים שרוכשים דרך ביי אמריקה מוצרי חשמל
במיוחד שואב אבק רובוטי ולומר להם שהאחריות הינה בתשלום גבוה מאד
שום דבר לא בחינם גם אם המכשיר לא מבצע את העבודה כראוי כבר מהשבוע הראשון
לקבלתו אז למה בדיוק התכוונת?
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ממליץ גם לא להזמין מוצרים דרך הדואר- הזמתני לפני כשנה ממיר דיגיטלי ולפני כחודשיים הוא שבק חיים, פניתי לדואר בטענה שהמוצר שלהם מחורבן ושמהתחלה הוא עשה לי בעיות, ברוב חוצפתם הם מתנערים מאחריות וניפנפו אותי ואמרו לי שאני זה הוא זה שצריך לפנות ליצרן ולשלוח על חשבוני
ו

- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יאיר ואבי, הטענות שלכם צריכות להיות מופנות ליצרן ולא לשליח. השליח "אשם" אם ורק אם המוצר ניזוק במהלך השילוח. אם המוצר התקלקל אחרי שנה במקרה של אבי, או שהוא לא עובד כמו שיאיר רצה, אז הכתובת לתלונות היא היצרן ולא בהכרח מי שהכי נוח להתעמר בו...
זה כמו שתטוסו לחו"ל, חברת התעופה תאבד לכם את המזוודות, ואתם תתבעו את הסוכנות נסיעות שמכרה לכם כרטיס טיסה בחברת תעופה הזאת במקום את החברה עצמה...
בקיצור, פנו ליצרנים, ואם השירות שלהם ראוי, יש סיכוי שהם ישתתפו בעלות שילוח המוצר בחזרה אליהם, או שישלחו להם חלופי על חשבונם (ועדיין ייתכן שעדיין תיזקף חלק או כל מעלות השילוח ו/או המיסים במקרה כזה...)
רק תעשו לי טובה: אל תיתממו. אין פה אף שרשור על יבוא אישי של מוצרי חשמל מחו"ל שלא נוגע בנושא האחריות ו/או היעדרה. מי שלוקח על עצמו לייבא מוצר באופן אישי מחו"ל, חזקה עליו שיבין מה היתרונות ומה החסרונות של תהליך שכזה.
זה כמו שתטוסו לחו"ל, חברת התעופה תאבד לכם את המזוודות, ואתם תתבעו את הסוכנות נסיעות שמכרה לכם כרטיס טיסה בחברת תעופה הזאת במקום את החברה עצמה...
בקיצור, פנו ליצרנים, ואם השירות שלהם ראוי, יש סיכוי שהם ישתתפו בעלות שילוח המוצר בחזרה אליהם, או שישלחו להם חלופי על חשבונם (ועדיין ייתכן שעדיין תיזקף חלק או כל מעלות השילוח ו/או המיסים במקרה כזה...)
רק תעשו לי טובה: אל תיתממו. אין פה אף שרשור על יבוא אישי של מוצרי חשמל מחו"ל שלא נוגע בנושא האחריות ו/או היעדרה. מי שלוקח על עצמו לייבא מוצר באופן אישי מחו"ל, חזקה עליו שיבין מה היתרונות ומה החסרונות של תהליך שכזה.
Re: לא לקנות דרך buy america
ניסית לעדכן גירסא למכשיר ?יאיר68 כתב:רכשתי את המכשיר(שואב אבק רובוטי מסוג ניאטו) דרך buy america המכשיר כל הזמן נתקע
מי שמזמין דרכם לוקח סיכון גדול כי ברגע שתצטרכו להפעיל אחריות זה יעלה לכם הרבה כסף...
נראה לי שכל החברות שעושות "יבוא אישי" ומציגות חנות עם מוצרים באינטרנט עוברות על החוק, בזה שהם לא נותנות אחריות למוצרים שהם מוכרים בחנות.
אם הזמנת ושלחת אליהם, זה הגיוני שיחשב "יבוא אישי" והם רק עושות משלוחים.
אבל ברגע שיש חנות אינטרנט וכתובת בישראל של החברה, מה ההבדל בינהם ליבואן אחר שכן מחוייב לאחריות לכל המוצרים מעל 150 שקלים.
מחר ישפאר פותחים חנות באינטרנט ואומרים שהטלוויזיות שם ביבוא אישי ואין אחריות, האם זה יתקבל?
מעניין מי הראשון שילך לתביעות קטנות על הנושא הזה.
אם הזמנת ושלחת אליהם, זה הגיוני שיחשב "יבוא אישי" והם רק עושות משלוחים.
אבל ברגע שיש חנות אינטרנט וכתובת בישראל של החברה, מה ההבדל בינהם ליבואן אחר שכן מחוייב לאחריות לכל המוצרים מעל 150 שקלים.
מחר ישפאר פותחים חנות באינטרנט ואומרים שהטלוויזיות שם ביבוא אישי ואין אחריות, האם זה יתקבל?
מעניין מי הראשון שילך לתביעות קטנות על הנושא הזה.