האם מרכך יכול לעמוד חשוף בחוץ + מה קורה בחוסר שימוש?
1. המרכך יושב בחוץ מעבר לקיר שליד המכונה (מונח לו בנחת על המדחס של אחד המזגנים שלנו).
הוא חשוף לשמש ולשאר פגעי מזג האוויר. רוב הזמן יש צל אך חשבתי שכדאי לשאול, האם יש בעיה עם זה?
2. הדוד של המכונה מאוד גדול, כ-10 ליטר ולמרות שאני ממלא רק שליש, לא יוצא למלא הרבה. האם המים שעומדים במרכך במשך בכמה ימים לא יוצרים בעיה כלשהי כמו הצטברות חיידקים וכו' או שאיכות המים נפגעת בצורה אחרת?
הוא חשוף לשמש ולשאר פגעי מזג האוויר. רוב הזמן יש צל אך חשבתי שכדאי לשאול, האם יש בעיה עם זה?
2. הדוד של המכונה מאוד גדול, כ-10 ליטר ולמרות שאני ממלא רק שליש, לא יוצא למלא הרבה. האם המים שעומדים במרכך במשך בכמה ימים לא יוצרים בעיה כלשהי כמו הצטברות חיידקים וכו' או שאיכות המים נפגעת בצורה אחרת?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נירוסטה זה גם דבר שיכול להחליד לאללה.
אתה גר במדבר אני לא יודע אם שרף יעיל בחום שאתה חי בו. אני הייתי מסתיר את המרכך משמש ולחות, שים אותו במלונה....
אתה גר במדבר אני לא יודע אם שרף יעיל בחום שאתה חי בו. אני הייתי מסתיר את המרכך משמש ולחות, שים אותו במלונה....
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
נירוסטה נעליים... הם משתמשים ב"נירוסטה" הכי זולה...
השבוע רעננתי את המרכך שלי ודי הופתעתי ממראה החלודה בפנים בכל ההיקף של ריתוך הראש לגליל...
נראה כי אורך החיים של המיכל מוגבל לכמה שנים בודדות.
יחד עם זאת, אם המיכל עומד חשוף לשמש אני מניח שמכסה הפלסטיק לא יחזיק מעמד וייסדק/יתפורר .
כדאי למנוע חשיפה ישירה לשמש ההרסנית שלנו
השבוע רעננתי את המרכך שלי ודי הופתעתי ממראה החלודה בפנים בכל ההיקף של ריתוך הראש לגליל...
נראה כי אורך החיים של המיכל מוגבל לכמה שנים בודדות.
יחד עם זאת, אם המיכל עומד חשוף לשמש אני מניח שמכסה הפלסטיק לא יחזיק מעמד וייסדק/יתפורר .
כדאי למנוע חשיפה ישירה לשמש ההרסנית שלנו
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
אם יש לך גם מסנן פחם אז שים אותו אחרי המרכך , כך המיים שעומדים במרכך לפחות יכילו כלורמאור_בר כתב:אוקיי, תודה - לא צריך להיות קשה למצוא איזה ארגז לזה. מה לגבי המים שעומדים כמה ימים... זה יוצר בעיה של חיידקים או משהו?...