celestion DL8 - מה הערך? למכור? למסור? לתרום?
אני מפנה מחסן משפחתי.
מצויים בו שני רמקולים celestion DL8 sesies two (מצ"ב תמונה). תוצרת אנגליה.
נרכשו על ידי אמי לפני כ 25 שנה. היו בשימש כ 18 שנה.
מאז מאוחסנים.
אף אחד במשפחתי לא מעוניין לעשות בהם שימוש. ובטח לא לבחון את מצבם (לדעתי תקינים. אחסנו מכוסים בניילון).
אני יודע שבמקור נקנו עם הרבה תשומת לב לאיכות ולהעדפה. מבחינת המחיר היו יקרים מאוד עבור אמי (כאן בפורום אני מניח שחלק מהגולשים משקיעים סכומים אחרים לגמרי...)
יש מה לעשות עם רמקולי אלו? יש מה לנסות למכור אותם? בעבור איזה סכום בערך?
מצויים בו שני רמקולים celestion DL8 sesies two (מצ"ב תמונה). תוצרת אנגליה.
נרכשו על ידי אמי לפני כ 25 שנה. היו בשימש כ 18 שנה.
מאז מאוחסנים.
אף אחד במשפחתי לא מעוניין לעשות בהם שימוש. ובטח לא לבחון את מצבם (לדעתי תקינים. אחסנו מכוסים בניילון).
אני יודע שבמקור נקנו עם הרבה תשומת לב לאיכות ולהעדפה. מבחינת המחיר היו יקרים מאוד עבור אמי (כאן בפורום אני מניח שחלק מהגולשים משקיעים סכומים אחרים לגמרי...)
יש מה לעשות עם רמקולי אלו? יש מה לנסות למכור אותם? בעבור איזה סכום בערך?
זכורים לי לטובה, מדויקים.
מאוד underrated בארץ ואפשר למצוא אותם במחירים נמוכים מאוד ביחס למה שמקבלים. מצד שני הם לא כאלה נפוצים בלוחות.
זה טוב למי שקונה, קצת פחות כדאי למי שמוכר.
מה שכן - אף אחד (למעט שמעון פרס) לא חסין בפני הזמן...צריך לראות מה המצב שלהם.
מאוד underrated בארץ ואפשר למצוא אותם במחירים נמוכים מאוד ביחס למה שמקבלים. מצד שני הם לא כאלה נפוצים בלוחות.
זה טוב למי שקונה, קצת פחות כדאי למי שמוכר.
מה שכן - אף אחד (למעט שמעון פרס) לא חסין בפני הזמן...צריך לראות מה המצב שלהם.
אם תשתמש בעצמך או תמצא מישהו קרוב שישתמש בהם עם מקור והגברה טובים התמורה תהיה הטובה ביותר. בזמנו בדקתי קנייה של DL4 - הדגם הקטן יותר והמוכר הופתע עד כמה הם נשמעים טוב כשחיברתי את המגבר שהבאתי איתי. מדובר במוצרים איכותיים ביותר אבל מאוד לא מבוקשים. מי שיקבל אותם יהיה בר מזל (בהנחה שהם תקינים).
לא יודע...וורפדייל משומש מהאייטיז יתן תוצאה פחות טובה מהמיצג שאנחנו מדברים עליו, גם אם שניהם יתומחרו זהה. (ולוורפדייל היו דגמים טובים באייטיז)grafitis כתב:סדרת הDL הייתה סדרה זולה גם כשהייתה חדשה.
הם טובים כמו כל רמקולים שנמכרים באנגליה משומשים ב 20-30 פאונד.
אני הייתי מוסר....
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תלוי איזה וורפדייל. היו להם כמה סידרות (גם אז) שונות זו מזו.rooster כתב:לא יודע...וורפדייל משומש מהאייטיז יתן תוצאה פחות טובה מהמיצג שאנחנו מדברים עליו, גם אם שניהם יתומחרו זהה. (ולוורפדייל היו דגמים טובים באייטיז)grafitis כתב:סדרת הDL הייתה סדרה זולה גם כשהייתה חדשה.
הם טובים כמו כל רמקולים שנמכרים באנגליה משומשים ב 20-30 פאונד.
אני הייתי מוסר.......
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
נכון,
לפני כמה שנים שמעתי בחנות יד שניה בלונדון רמקולים של וורפדייל מדגם COLERIGE
בערך בגודל של הסליישן DL8 והתמוגגתי עמוקות.
וגם לא יקר, לא זוכר בדיוק אבל זה היה פחות ממאה פאונד.
עד שחככתי בדעתי אם מתאים לי להיסחב אתם לארץ (יש להם גם סטנדים מיוחדים)
חזרתי לחנות אחרי יומיים והם כבר לא היו.
ROOSTER,
רק להזכירך שלוורפדייל היו כמות דגמים של רמקולים יותר מאשר מס' חברי הפורום על נשותיהם, ילדיהם וחיות המחמד שלהם גם יחד.
לפני כמה שנים שמעתי בחנות יד שניה בלונדון רמקולים של וורפדייל מדגם COLERIGE
בערך בגודל של הסליישן DL8 והתמוגגתי עמוקות.
וגם לא יקר, לא זוכר בדיוק אבל זה היה פחות ממאה פאונד.
עד שחככתי בדעתי אם מתאים לי להיסחב אתם לארץ (יש להם גם סטנדים מיוחדים)
חזרתי לחנות אחרי יומיים והם כבר לא היו.
ROOSTER,
רק להזכירך שלוורפדייל היו כמות דגמים של רמקולים יותר מאשר מס' חברי הפורום על נשותיהם, ילדיהם וחיות המחמד שלהם גם יחד.
סדרת הDL הייתה אחת המומלצות ביותר בשנות קיומה (אמצע שנות השמונים). אמנם אלה לא רמקולים במחיר היי אנד אבל חוויית השמיעה נהדרת בלי קשר למחירם. גם לוורפדייל הייתה סדרה מתחילת שנות השמונים שנחשבה כרפרנס אבל זה כבר עניין לדיון אחר.